0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: emici στις Αυγούστου 30, 2007, 04:17:59 pmΕπίσης, αναφέρει ότι τα άτομα αυτά είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων του αριθμού εισακτέων. Καλημέρα!Αυτό πάλι για το 10% πρώτη φορά το ακούω κ νομίζω ότι δεν ισχύει.Ενδιαφέρομαι κ εγώ για τις Πανελλήνιες εξετάσεις κ μάλιστα ρώτησα στο λύκειο της γειτονιάς μου!Με ενημέρωσαν για την ύλη κ μου είπαν να κάνω αίτηση (όπου δηλώνω την κατεύθυνση κ το μάθημα επιλογής) από 1-10 Φεβρουαρίου για να έχω τη δυνατότητα να λάβω μέρος στις εξετάσεις. Δεν μου ανέφεραν κάτι για το 10%. Απλώς πιστεύω ότι αν δώσουμε μια φορά πανελλήνιες με το νέο σύστημα, μετά θα έχουμε τη δυνατότητα να καταθέτουμε τα χαρτιά μας κάθε χρόνο για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο με το ποσοστό του 10% όπως έχουν οι υποψήφιοι που εξετάζονται με αυτό το νέο σύστημα...
Επίσης, αναφέρει ότι τα άτομα αυτά είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων του αριθμού εισακτέων.
Αναφορικά με το παραπάνω κ προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται, κατάφερα μετά από πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσω με το Υπουργείο κ η απάντηση είναι πως κ εμείς οι παλαιοί των δεσμών δίνουμε για το 90% των θέσεων, κανονικά όπως όλοι όσοι δίνουν εξετάσεις. Το 10% ισχύει μετέπειτα, αν επιθυμούμε να ξανακάνουμε τα χαρτιά μας με τον βαθμό που ήδη έχουμε από προηγούμενο έτος.ευτυχώς γιατί αγχώθηκα προς στιγμήν.... οι βάσεις του 10% είναι πολύ υψηλότερες...Ελπίζω να είναι έγκυρη η πληροφορία του Υπουργείου!
Αφού είναι απόφοιτος ΑΕΙ γιατί να μη δώσει κατατακτήριες μόνο με 3 μαθήματα και να περάσει στο δεύτερο έτος της άλλης σχολής