0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην ιστορία κατεύθυνσης στην ερώτηση "με ποιους τρόπους υποκινήθηκε και μεθοδεύτηκε ο πρώτος διωγμός του 1914" δεν έγραψα για τις επιτάξεις ειδών,τα τάγματα εργασίας κλπ.Πόσο λέτε να μου κόψουν;Τη μισή ερώτηση;
Παράθεση από: Swan στις Μαΐου 29, 2008, 01:15:52 pmΣτην ιστορία κατεύθυνσης στην ερώτηση "με ποιους τρόπους υποκινήθηκε και μεθοδεύτηκε ο πρώτος διωγμός του 1914" δεν έγραψα για τις επιτάξεις ειδών,τα τάγματα εργασίας κλπ.Πόσο λέτε να μου κόψουν;Τη μισή ερώτηση;στις λυσεις που εχω βρει απο διαφορα sites στο net παρατηρησα πως μερικοι γραφουν οτι θα επρεπε να αναφερθουμε και στην εθνικη αφυπνηση των νεοτουρκων,αλλοι θεωρουν ως σωστη τη μια παραγραφο που λεει στις αρχες του 1914 κ αλλοι παραθετουν τα ταγματα εργασιας ως κατι που θα μπορουσαμε επισης να αναφερουμε οχι ως κατι το αναγκαστικο.βεβαια με προβληματιζει το γεγονος οτι επιανε 15 μορια γτ για την τριτη παραγραφο μοναχα μου φαινονται πολλα μορια.παντως το συζητησα με φιλολογους κ ειπαν πως θα χρειαζοταν η παραγραφος με τα ταγματα αν ρωταγε "τι μορφες πηρε ο διωγμος"....god knows.oσο για το ποσο θα κοψουν αυτο δεν το ξερω αλλα ελπιζω να μην εχεις δικιο στην υποθεση σου για τα μισα μορια γτ ουτε εγω τα ανεφερα αυτα.
Παράθεση από: conoroberst στις Μαΐου 29, 2008, 01:46:52 pmΠαράθεση από: Swan στις Μαΐου 29, 2008, 01:15:52 pmΣτην ιστορία κατεύθυνσης στην ερώτηση "με ποιους τρόπους υποκινήθηκε και μεθοδεύτηκε ο πρώτος διωγμός του 1914" δεν έγραψα για τις επιτάξεις ειδών,τα τάγματα εργασίας κλπ.Πόσο λέτε να μου κόψουν;Τη μισή ερώτηση;στις λυσεις που εχω βρει απο διαφορα sites στο net παρατηρησα πως μερικοι γραφουν οτι θα επρεπε να αναφερθουμε και στην εθνικη αφυπνηση των νεοτουρκων,αλλοι θεωρουν ως σωστη τη μια παραγραφο που λεει στις αρχες του 1914 κ αλλοι παραθετουν τα ταγματα εργασιας ως κατι που θα μπορουσαμε επισης να αναφερουμε οχι ως κατι το αναγκαστικο.βεβαια με προβληματιζει το γεγονος οτι επιανε 15 μορια γτ για την τριτη παραγραφο μοναχα μου φαινονται πολλα μορια.παντως το συζητησα με φιλολογους κ ειπαν πως θα χρειαζοταν η παραγραφος με τα ταγματα αν ρωταγε "τι μορφες πηρε ο διωγμος"....god knows.oσο για το ποσο θα κοψουν αυτο δεν το ξερω αλλα ελπιζω να μην εχεις δικιο στην υποθεση σου για τα μισα μορια γτ ουτε εγω τα ανεφερα αυτα. Και εγώ το ίδιο πιστεύω γιατί ήταν συγκεκριμένα τα ρήματα της ερώτησης(υποκινήθηκε,μεθοδεύτηκε) και υπήρχαν στην παράγραφο που γράψαμε.Εξάλλου και στην ερώτηση από το Κρητικό που επίσης έπιανε 15 μόρια η απάντηση μου δεν ήταν και πολύ μεγαλύτερη σε έκταση.Τι να πω...Ελπίζω να μη μας κόψουν πολύ!
Είμαι επιτηρητής στις πανελλήνιες και σε εμάς μας είπαν ότι το αυτοκόλλητο που μπαίνει κάτω (αριθμητήριο) δεν έχει και τόση σημασία, ειδικά αν πρόκειται για εξεταστικό κέντρο όπου όλοι οι υποψήφιοι προέρχονται από το ίδιο λύκειο. Η αρίθμηση είναι καθαρά εσωτερικό θέμα του σχολείου σε μία τέτοια περίπτωση.Αν όμως στο εξεταστικό κέντρο γράφουν υποψήφιοι από πολλά λύκεια, τότε ίσως να υπάρχει πρόβλημα αφού ο κωδικός κάθε σχολείου που αναγράφεται στο αριθμητήριο είναι διαφορετικός.Σε κάθε περίπτωση κρίσιμο δεδομένο είναι ο κωδικός του υποψηφίου και τα στοιχεία του που αναγράφονται στο πάνω μέρος της ίδιας σελίδας. Πάντως δεν χάνεις και τίποτα να το διασταυρώσεις με ένα τηλεφώνημα στο υπουργείο.