0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το θεμα ξεκινησε ζητώντας μου οι μαθητες να παρω εγω το μαθημα που κανει η αλλη καθηγητρια σε αυτο το τμημα. ενταξει φυσικα τους ειπα οτι δεν γινεται.στην εκπαιδευση ενηλικων η συμπεριφορα μας πρεπει να ειναι διαφορετικη απο αυτη στα κανονικα σχολεια. δεν μπορεις να χτυπας το χερι στον ενηλικα και να του λες θα σου δειξω εγω απο εδω και περα
Παράθεση από: vasodcim στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 10:57:00 amτο θεμα ξεκινησε ζητώντας μου οι μαθητες να παρω εγω το μαθημα που κανει η αλλη καθηγητρια σε αυτο το τμημα. ενταξει φυσικα τους ειπα οτι δεν γινεται.στην εκπαιδευση ενηλικων η συμπεριφορα μας πρεπει να ειναι διαφορετικη απο αυτη στα κανονικα σχολεια. δεν μπορεις να χτυπας το χερι στον ενηλικα και να του λες θα σου δειξω εγω απο εδω και περα?δε μπορούμε και ΔΕΝ χτυπάμε το χέρι και λέμε θα σου δείξω απο'δω και πέρα ΟΥΤΕ στα "κανονικά" σχολεία γυμνάσια και Λύκεια!το ότι είναι ενήλικες δεν αλλάζει τους ρόλους!είσαι καθηγητής/καθηγήτρια και είναι μαθητές!τέλος!ας είναι και 80 χρονών!κι αν θέλετε,συνάδελφε,να το θέσουμε και βάσει ηλικίας,ενήλικες είναι,ας αποφασίσουν ποιο είναι το σωστό και να το πράξουν!δεν έχετε καμία δουλειά εσείς!μπορεί αυτό να σας κάνει να νιώθετε όμορφα,αλλά δε θα'πρεπε!ψάξτε το λίγο!
Παράθεση από: mitsy στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 11:15:12 amΠαράθεση από: vasodcim στις Δεκεμβρίου 05, 2010, 10:57:00 amτο θεμα ξεκινησε ζητώντας μου οι μαθητες να παρω εγω το μαθημα που κανει η αλλη καθηγητρια σε αυτο το τμημα. ενταξει φυσικα τους ειπα οτι δεν γινεται.στην εκπαιδευση ενηλικων η συμπεριφορα μας πρεπει να ειναι διαφορετικη απο αυτη στα κανονικα σχολεια. δεν μπορεις να χτυπας το χερι στον ενηλικα και να του λες θα σου δειξω εγω απο εδω και περα?δε μπορούμε και ΔΕΝ χτυπάμε το χέρι και λέμε θα σου δείξω απο'δω και πέρα ΟΥΤΕ στα "κανονικά" σχολεία γυμνάσια και Λύκεια!το ότι είναι ενήλικες δεν αλλάζει τους ρόλους!είσαι καθηγητής/καθηγήτρια και είναι μαθητές!τέλος!ας είναι και 80 χρονών!κι αν θέλετε,συνάδελφε,να το θέσουμε και βάσει ηλικίας,ενήλικες είναι,ας αποφασίσουν ποιο είναι το σωστό και να το πράξουν!δεν έχετε καμία δουλειά εσείς!μπορεί αυτό να σας κάνει να νιώθετε όμορφα,αλλά δε θα'πρεπε!ψάξτε το λίγο!Συγνώμη αλλά έχεις κάνει μάθημα σε ενηλίκους;;; Φυσικά και οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι και εσυ είσαι ο καθηγητής....όμως η συμπεριφορά σου δεν είναι σε καμία περίπτωση η ίδια με αυτή του Λυκείου, ούτε οι εκφράσεις σου. Θέλουν τελείως διαφορετική αντιμετώπιση οι ενήλικες (εκτός αν μιλαμε για παιδιά 18-20 χρονών ακόμα). ΥΓ: Για να μην αρχίσουν τα αυθαίρετα συμπεράσματα τονίζω πως και στις δυο περιπτώσεις ειμαι κατά της φωνής και του χτυπήματος του χεριού.
επειδη διαβαζω κατι για καρφωμα, με τον ορο μεσολαβηση δεν εννουσα οτι θα παω να την καρφωσω στο διευθυντη την καθηγητρια, αλλα να μιλησω στην ιδια και να προσπαθησω να της εξηγησω οτι πρεπει να αλλαξει συμπεριφορα ετσι ωστε να μη φτασει το θεμα στο διευθυντη και να μην εχει προβληματα μαζι του.αλλα τελικα απο τα posts σας καταλαβαινω οτι δεν θα ηταν σωστη κινηση και να αφησω να εξελιχθουν τα πραγματα οπως 8ελουν.με το σκεπτικο μου αυτο δεν θελω να δειξω ουτε ποσο "καλος" ανθρωπος ειμαι ουτε να εντυπωσιασω, απλα σκεφτηκα οτι αν ημουν στη θεση της για οποιοδηποτε λογο δεν θα ηθελα να παιζεται κατι πισω απο τη πλατη μου και ξαφνικα να με καλεσει ο διευθυντης και να αιφνιδιαστω.
Ξέρει κανείς πόσο ήταν το ωρομίσθιο για τους εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΣ και ΙΕΚ του ΟΑΕΔ κατά τη σχολική χρονιά που τελειώνει;
συνάδελφοι που βρίσκεται η Προκήρυξη Ειδικοτήτων Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού στα Ι.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ. Σχολικού Έτους 2011-12.έχω βρει μοναχά για το 2010-11.για το 2012 πότε έγιναν οι αιτήσεις?τώρα λογικά έχουν λήξει? :-\επίσης, τα κριτήρια μοριοδότησης που βρίσκονται???