0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορουμε να κανουμε αιτηση σε διαφορετικα ΙΕΚ π.χ καβαλα , Ξανθη
Καλά, απίστευτα πράγματα!!! Την περασμένη χρονιά δίδασκα στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ τα μαθήματα Επεξεργασία Κειμένου και Λογιστικά Φύλλα. Φέτος στην προκήρυξη στο συγκεκριμένο ΙΕΚ δεν προβλέπονται προσλήψεις ΠΕ19 και ΠΕ20. Όταν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω γιατί, τι μου απάντησαν???"Δεν καλούμε φέτος ΠΕ19 και ΠΕ20, διότι τα μαθήματα αυτά θα τα κάνουν Οικονομολόγοι με πιστοποιημένη γνώση ΗΥ!!!!!!!!!!Και από όσο φαντάζομαι, αυτό πρέπει να συμβαίνει γενικά στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, διότι δεν πρέπει να είναι απόφαση των κατα τόπους ΙΕΚ, αλλά από τα κεντρικά του ΟΑΕΔ.Ρε παιδιά, πώς μπορώ να κάνω ένσταση κατά της Προκήρυξης?
Παιδιά πόσες ώρες δίνουν περίπου για ΠΕ06?
Παράθεση από: tikos στις Αυγούστου 31, 2011, 11:22:08 amΚαλά, απίστευτα πράγματα!!! Την περασμένη χρονιά δίδασκα στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ τα μαθήματα Επεξεργασία Κειμένου και Λογιστικά Φύλλα. Φέτος στην προκήρυξη στο συγκεκριμένο ΙΕΚ δεν προβλέπονται προσλήψεις ΠΕ19 και ΠΕ20. Όταν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω γιατί, τι μου απάντησαν???"Δεν καλούμε φέτος ΠΕ19 και ΠΕ20, διότι τα μαθήματα αυτά θα τα κάνουν Οικονομολόγοι με πιστοποιημένη γνώση ΗΥ!!!!!!!!!!Και από όσο φαντάζομαι, αυτό πρέπει να συμβαίνει γενικά στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, διότι δεν πρέπει να είναι απόφαση των κατα τόπους ΙΕΚ, αλλά από τα κεντρικά του ΟΑΕΔ.Ρε παιδιά, πώς μπορώ να κάνω ένσταση κατά της Προκήρυξης?και να κανεις ενσταση θα γινει οπως και με τα σδε θα την απορριψουν..........
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 31, 2011, 11:45:36 amΠαράθεση από: tikos στις Αυγούστου 31, 2011, 11:22:08 amΚαλά, απίστευτα πράγματα!!! Την περασμένη χρονιά δίδασκα στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ τα μαθήματα Επεξεργασία Κειμένου και Λογιστικά Φύλλα. Φέτος στην προκήρυξη στο συγκεκριμένο ΙΕΚ δεν προβλέπονται προσλήψεις ΠΕ19 και ΠΕ20. Όταν πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω γιατί, τι μου απάντησαν???"Δεν καλούμε φέτος ΠΕ19 και ΠΕ20, διότι τα μαθήματα αυτά θα τα κάνουν Οικονομολόγοι με πιστοποιημένη γνώση ΗΥ!!!!!!!!!!Και από όσο φαντάζομαι, αυτό πρέπει να συμβαίνει γενικά στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, διότι δεν πρέπει να είναι απόφαση των κατα τόπους ΙΕΚ, αλλά από τα κεντρικά του ΟΑΕΔ.Ρε παιδιά, πώς μπορώ να κάνω ένσταση κατά της Προκήρυξης?και να κανεις ενσταση θα γινει οπως και με τα σδε θα την απορριψουν..........Οχι αγαπητέ, αυτή τη φορά θα το τραβήξω όσο πάει!!!!Κατ'αρχάς από τη στιγμή που για μαθήματα της ειδικότητάς μας (ΠΕ19-ΠΕ20 Πληροφορικής) δεν καλεί ΚΑΝ εμάς, αλλά αποκλειστικά Οικονομολόγους με 6μηνη εμπειρία σε Λογιστικά Φύλλα για να διδάξουν επεξεργασία κειμένου, μιλάμε για ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ στον κλάδο μας.Δε θα περάσει έτσι αυτό.Όσοι πιστοί προσέλθετε για να συντάξουμε μια όσο το δυνατόν πιο άρτια ένσταση.Ακούω προτάσεις!
Παράθεση από: A06 στις Αυγούστου 31, 2011, 11:27:58 amΠαιδιά πόσες ώρες δίνουν περίπου για ΠΕ06?3 ειχα εγω για 3 τμηματα συνηθως τα αγγλικα ειναι μονοωρα σε καθε τμημα
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 31, 2011, 11:47:06 amΠαράθεση από: A06 στις Αυγούστου 31, 2011, 11:27:58 amΠαιδιά πόσες ώρες δίνουν περίπου για ΠΕ06?3 ειχα εγω για 3 τμηματα συνηθως τα αγγλικα ειναι μονοωρα σε καθε τμημαευχαριστώ!!!Μα..τόσες λίγες?
Είδα στην προκήρυξη και θέσεις για νηπιαγωγούς σε κάποια ΙΕΚ. Ξέρει κανείς τι περίπου μαθήματα κάνουν?