*

Αποστολέας Θέμα: Δημόσια IEK του Υπουργείου Εργασίας (ΟΑΕΔ)  (Αναγνώστηκε 629481 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sylvia77

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Δημόσια IEK του Υπουργείου Εργασίας (ΟΑΕΔ)
« Απάντηση #364 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 02:03:36 pm »
Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν έχουμε κάρτα ανεργίας. Κάνουμε τα χαρτιά μας κανονικά και ό,τι βγει!. Μια άλλη απορία μου είναι για αυτό το έγγραφο με το ΑΦΜ που ζητούν. Αν εκτυπώσω μια φορολογική ενημερώτητα από το TAXIS είμαστε καλυμένοι, ή μήπως χρειάζονται κάποιο ειδικό έγγραφο από την εφορία; Επίσης ξέρετε ποιο είναι το ωρομίσθιο για κάτοχο μεταπτυχιακού/διδακτορικού;
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:48:21 »

Αποσυνδεδεμένος shou-shou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 02:07:37 pm »
Καλημέρα!Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου  πεί αν μπορείς να δουλεύεις ταυτόχρονα και στα ιεκ του οαεδ και στα δημοσια ιεκ?με τί σύμβαση είσαι στα ιεκ του οαεδ?έχεις ικα ή σε υποχρεώνουν να έχεις μπλοκάκι ΤΕ

Αποσυνδεδεμένος sylvia77

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 02:11:27 pm »
Καλημέρα!Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου  πεί αν μπορείς να δουλεύεις ταυτόχρονα και στα ιεκ του οαεδ και στα δημοσια ιεκ?με τί σύμβαση είσαι στα ιεκ του οαεδ?έχεις ικα ή σε υποχρεώνουν να έχεις μπλοκάκι ΤΕ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 02:18:04 pm »
Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:48:21 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 03:23:37 pm »
Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν έχουμε κάρτα ανεργίας. Κάνουμε τα χαρτιά μας κανονικά και ό,τι βγει!. Μια άλλη απορία μου είναι για αυτό το έγγραφο με το ΑΦΜ που ζητούν. Αν εκτυπώσω μια φορολογική ενημερώτητα από το TAXIS είμαστε καλυμένοι, ή μήπως χρειάζονται κάποιο ειδικό έγγραφο από την εφορία; Επίσης ξέρετε ποιο είναι το ωρομίσθιο για κάτοχο μεταπτυχιακού/διδακτορικού;
Ευχαριστώ!
Είσαι καλυμμένη με οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο έχει πάνω τυπωμένο το ΑΦΜ σου. Πριν λίγους μήνες στην εγκύκλιο για τις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ χρησιμοποίησα το έντυπο απόδοσης ΑΦΜ ως απόδειξη του αριθμού φορολογικού μου μητρώου.

Στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ το ωρομίσθιο είναι το ίδιο είτε έχεις μεταπτυχιακό τίτλο, είτε όχι.
Στην κατάρτιση ξέρω ότι είναι λίγο παραπάνω από τα 15

Αποσυνδεδεμένος sylvia77

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 05:53:48 pm »
Συνάδελφοι, όλες οι απορίες τώρα μου γεννήθηκαν!
Πως μετράτε τις ώρες διδασκαλίας;
Σε μια βεβαίωση που έχω αναγράφει την περίοδο απασχόλησης (από τότε μέχρι τότε) και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (6 ώρες την εβδομάδα). Δεν αναφέρει όμως σύνολο ωρών. Σύμφωνα με την προκήρυξη είναι αποδεκτό αυτό. Πως θα βρω όμως τις ώρες; Πιάνω το ημερολόγιο και υπολογίζω πόσες βδομάδες ήταν και αναλόγως πολλαπλασιάζω; Δεν μου φαίνεται και πολύ ακριβές, γιατί πιθανόν να υπήρχε και κάποια αργία μέσα. Πως τα υπολογίζετε εσείς;
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος serik

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #370 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 08:26:11 pm »
Εγώ απ' ότι κατάλαβα η κάρτα ανεργίας μετράει μόνο για ανέργους που δεν έχουν προϋπηρεσία. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις π.χ. άνεργος με προϋπηρεσία δεν την λαμβάνουν υπόψη. Σωστά;

Αποσυνδεδεμένος Minnie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2012, 11:57:00 pm »
Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας χρειάζεται το δελτίο ανεργίας, έτσι δεν γράφει στην προκύρηξη; Διαφορετικά, δε χρειάζεται νομίζω!

Επίσης, προυπηρεσία από Πρωτοβάθμια την καταθέτουμε; Ή μόνο Δευτεροβάθμια, όπως και στα ΕΠΑΣ;

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2012, 07:17:01 am »
Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας χρειάζεται το δελτίο ανεργίας, έτσι δεν γράφει στην προκύρηξη; Διαφορετικά, δε χρειάζεται νομίζω!

Επίσης, προυπηρεσία από Πρωτοβάθμια την καταθέτουμε; Ή μόνο Δευτεροβάθμια, όπως και στα ΕΠΑΣ;
εαν εισαι ελευθερος επαγγελματιας δεν μπορει να εχεις καρτα ανεργιας παρα μονο εαν εχεις κανει διακοπη στην εφορια , η εμπειρια στην πρωτοβαθμια δεν μετραει
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2012, 08:28:59 am από mpesg »

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #373 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2012, 09:23:34 am »
παιδια, εκεί λίγο με τις προυπηρεσίες είναι μπέρδεμα. θα βάλω στο φάκελο φωτοτυπίες όλων των βεβαιώσεων προυπηρεσίας που έχω, από ιεκ και δευτεροβάθμιες και αυτά ήταν, τι άλλο να κάνω; σε αυτές των ιεκ φαίνονται οι ώρες, στις άλλες είναι γενικόλογα τα πράγματα, δεν με νοιάζει.. εξάλλου δεν νομίζω ότι έχω πιθανότητες να με πάρουν... πρέπει να ειναι και οι βεβαίωσεις προυπηρεσίας επικυρωμένες;  επίσης, εκτύπωσα την αίτηση, στην δεύτερη σελίδα, απλώς πρέπει να γράψουμε με το χέρι όσα λένε οι βεβαίωσεις, σωστά;
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2012, 10:47:38 am »
Εγώ απ' ότι κατάλαβα η κάρτα ανεργίας μετράει μόνο για ανέργους που δεν έχουν προϋπηρεσία. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις π.χ. άνεργος με προϋπηρεσία δεν την λαμβάνουν υπόψη. Σωστά;
Σωστά serik.

Αποσυνδεδεμένος sylvia77

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #375 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2012, 11:43:43 am »
Μπέρδεμα παιδια! Πήρα τηλέφωνο σήμερα μήπως βγάλω άκρη και μου απάντησαν πολύ στο φλου. Δεν πήρα καμιά σαφή απάντηση. Μάλλον κι αυτοί στα κατά τόπους ΙΕΚ δεν είναι σίγουροι και κρίνουν κάθε φορά κατά περίπτωση. Για παράδειγμα τους ρώτησα πως να υπολογίσω την προυπηρεσία όταν δεν αναγράφεται το σύνολο των ωρών παρά μόνο εβδομαδιαίο πρόγραμμα και περίοδος απασχόλησης. Μου απάντησαν "βάλτο στο φάκελο σου και θα το υπολογίσουμε εμείς". Τι να πω; Μετά που θα μας τα βγάλουν όλα άκυρα, θα ψαχνόμαστε πάλι!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2012, 06:31:10 pm »
Καλησπέρα συνάδελφοι!Στην προκήρυξη αναφέρει πως αν είσαι άνεργος χωρίς διδακτική εμπειρία και επαγγελματική μπαίνεις στον ειδικό πίνακα ανέργων...και το ερωτημά μου είναι το εξής....αν είσαι άνεργος αυτή τη χρονική περίοδο αλλά έχεις στο παρελθόν και διδακτική και επαγγελματική εμπειρία τί γίνεται??καταθέτεις την κάρτα ανεργίας σου ή όχι?Μήπως καταθέντοντάς την σε βάζουν στον ειδικό πίνακα ανέργων και χάνεις την προυπηρεσία σου??Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν πειράζει να κταθέσεις εκ νέου ολα τα δικαιολογητικά και ας τα είχες καταθέσει και πέρυσι...για παράγειγμα εμένα στους περυσινούς πίνακες είχαν κάνει λάθος στο επώνυμο μου και στην ουσία άλλαζε ολόκληρο εφόσον είχαν κάνει λάθος στο αρχικό γράμμα...Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιν γνωρίζει να με βοηθήσει!

Αποσυνδεδεμένος Minnie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 01:04:21 am »
Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα καλέσουνε ωρομίσθιους στα ΙΕΚ του Οαεδ;
όπως και αν θα αναρτήσουν κάπου τα αποτελέσματα με τη μοριοδότηση του καθενός σε κάθε ΙΕΚ;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)