0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: London06 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 12:49:00 pmσημερα με καλεσαν για 6 ωρεςΆντε καλή αρχή και σ'εσένα!
σημερα με καλεσαν για 6 ωρες
γενικα πρεπει να εχουν τελειωσει με αυτο το θεμα, τους καλεσαν ολους δλδ. εσυ για ποια ειδικοτητα συγκεκριμενα ενδιαφερεσαι? τα μαθηματα ξεκινησαν τεταρτη 12/10
Καλησπέρα... γνωριζει καποιος εαν γινεται να αναθεσουν ενα μαθημα 8 ωρων (6 εργαστηριο+2 θεωρια) σε 3 (ναι 3!!!) ωρομισθιους σε ΙΕΚ ΟΑΕΔ??? Αυτο συνεβη σε μενα την προηγουμενη εβδομαδα και δεν ξερω πως να αντιδρασω. Στο συγκεκριμενο ΙΕΚ υπηρχαν 18 ωρες και τις εδωσαν σε 4 συναδελφους (6 + 4 + 4 + 4). Και ολα αυτα για να δουλεψει ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ στον πινακα!!
lasid ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...Εγώ είμαι 2ος στον πίνακα αλλά ο πρώτος έχει 17 ώρες στην ΕΠΑΣ γι' αυτο και ζήτησε μόνο άλλες 6 στο ΙΕΚ. Λογικά εγώ θα έπρεπε να πάρω τις επόμενες 12 μιας και είμαι άνεργος και δεν έχω άλλο κόλλημα. ΚΑΙ ΟΜΩΣ μου έδωσαν 4, και πήραν άλλους 2 από κάτω!!!!!
Στην πραγματικότητα υπάρχουν 2 μαθήματα: ΜΑΘΗΜΑ Α - 8ωρο (2θεωρια + 6εργαστηριο) και ΜΑΘΗΜΑ