0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι Δ.Υ. κατατάσσονται στο τέλος του πίνακα, από ότι γνωρίζω τους καλούν εάν εξαντληθεί η λίστα υποψηφίων που δεν είναι Δ.Υ.
η προσληψη πηγαινει βασει μοριων?γιατι υπαρχει ενας πινακας δημοσιων υπαλληλων και ενας ιδιωτων??προηγειται καποια κατηγορια???αν γνωριζει καποιος....
παιδια οτι θελουν κανουν, σημερα πηγα στην επας Λάρισας οπου ειμαι πρωτος και ο διευθυντης μου ειπε οτι θα συμπληρωσει ωραριο στα αγγλικα η καθηγητρια των γαλλικων που ειναι μονιμη και εχει επαρκεια και οχι πτυχι αγγλικης φιλολογιας..............οποιος δεν με πιστευει μπορει να τηλ στην επας Λάρισας να τα ακουσεο απο πρωτο χερι. Επαθα την πλακα μου
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτέμβριος 29, 2011, 01:19:16 μμπαιδια οτι θελουν κανουν, σημερα πηγα στην επας Λάρισας οπου ειμαι πρωτος και ο διευθυντης μου ειπε οτι θα συμπληρωσει ωραριο στα αγγλικα η καθηγητρια των γαλλικων που ειναι μονιμη και εχει επαρκεια και οχι πτυχι αγγλικης φιλολογιας..............οποιος δεν με πιστευει μπορει να τηλ στην επας Λάρισας να τα ακουσεο απο πρωτο χερι. Επαθα την πλακα μου Ημαρτον....πως θα γινει αυτο? Μηπως αυτη η καθηγητρια εχει και 2ο πτυχιο στην αγγλικη φιλολογια? Διαφορετικα δεν μπορει να εχει ισχυ κατι τετοιο....
Οσον αφορα την επιλογη προσωπικου επιβεβαιωσα τα λεγομενα καποιον και τα ξαναπαραθετω.Υστερα απο τηλ.επικοινωνια με τον κ.Πυργωλιό για αλλο θεμα, τον ρωτησα και για την περιφημη εσωτερικη εγκυκλιο που αφορα την επιλογη προσωπικου για τους πινακες αντιστοιχων ειδικοτητων. πχ ΠΕ 12 Μηχανολογων - ΠΕ 17 Μηχανολογων.Με ενημερωσε πως και για τα ΙΕΚ ΟΑΕΔ και για ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ισχυει το ιδιο, και η επιλογη ξεκιναει απο τον πρωτο σε μορια σε οποιον πινακα και να βρισκεται, και συνεχιζει χιαστι, δηλαδη αν πχ στις 2 κατηγοριες πρωτος ειναι ο ΠΕ17 σε μορια, ξεκιναει απο εκει και συνεχιζει στον πρωτο της ΠΕ12, μετα στον δευτερο της ΠΕ17 κ.ο.κ.Επιπλεον, ξεκινανε με αναθεση πληρους ωραριου (αν πληροι τις αντιστοιχες προυποθεσεις) και συνεχιζουν μεχρι να εξαντληθουν οι ωρες. Αυτο γινεται για μειωση κοστους, δηλαδη να προσληφθουν οσο δυνατον λιγοτεροι ωρομισθιοι.Αυτα απο εμενα.