0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι πρώτη στη λίστα με διαφορά....Όμως!!!! Η διευθύντρια λέει ότι θα δώσει τις ώρες σε μόνιμο από τις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ (που παρεπιπτόντως δεν βλέπω να έχει κάνει αίτηση).Είναι νόμιμο αυτό; Μπορώ να διαμαρτυρηθώ κάπου;
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει πως περίπου μετράνε τα μόρια εδώ? Επίσης πόσα μόρια δίνει η ΑΣΠΑΙΤΕ ?
Μήπως γνωρίζει κανέις που μπορώ να βρω κάποιο έγγραφα (ανακοίνωση/εγκύκλιο/ απόφαση/ οτιδηποτε) που να εξηγεί πως ακριβώς γίνεται η μοριοδότηση των ωρομισθιών στα ιεκ του οαεδ??Στο site του Οαεδ δεν κατάφερα να βρω κατι και σε όσα Ιεκ τηλφωνησα δεν έβγαλα άκρη. Δεν ήξεραν γιατί λένε τα βγάζει το σύστημα από μόνο του ή δεν ήθελαν να μου πουν.Ευχαριστώ!
Παράθεση από: minakom στις Οκτωβρίου 02, 2012, 02:26:06 pmΜήπως γνωρίζει κανέις που μπορώ να βρω κάποιο έγγραφα (ανακοίνωση/εγκύκλιο/ απόφαση/ οτιδηποτε) που να εξηγεί πως ακριβώς γίνεται η μοριοδότηση των ωρομισθιών στα ιεκ του οαεδ??Στο site του Οαεδ δεν κατάφερα να βρω κατι και σε όσα Ιεκ τηλφωνησα δεν έβγαλα άκρη. Δεν ήξεραν γιατί λένε τα βγάζει το σύστημα από μόνο του ή δεν ήθελαν να μου πουν.Ευχαριστώ!http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/anaplirotes-oromisthioi/plirofories/888-genikes-plhrofories-proslhpsh-wromisthiwn-ekpaidevtikwn-oaed.htmlΣτην παράγραφο Ε. περιγράφεται η μοριοδότηση