0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Thomas3 έχω κάρτα ανεργίας, έχω μεταπτυχιακό και έχω και 6 χρόνια επαγγελματικής προϋπηρεσίας. που θα υπαχθώ?
Εφόσον έχεις λίγη διδακτική προϋπηρεσία δεν μπορείς να υπαχθείς στους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ.Θα ενταχθείς στους ΠΙΝΑΚΕΣ ΙΔΙΩΤΩΝ. Το μεταπτυχιακό και η επαγγελματική είναι αδιάφορα για την κατάταξη!
Γεια σας,Με την προσεκτική ανάγνωση της προκήρυξης έπεσα πάνω στην βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας που αναφέρεται ότι πρέπει να βεβαιώνεται από την καθ'ύλην Δημόσια Εκπαιδευτική αρχή. Αυτό αφορά βεβαιώσεις διδακτικής εμπειρίας από ιδιωτικά ΙΕΚ και να ναι, ποια είναι αυτή η "καθ'ύλην Δημόσια Εκπαιδευτική αρχή" που βεβαιώνει? Ευχαριστώ
Καλημέρα.Μία ερώτηση σχετικά με τον υπολογισμό των ωρών διδακτικής προϋπηρεσίας. Ένας μήνας προϋπηρεσίας σε πόσες μέρες αντιστοιχεί;Ευχαριστώ.
Καλησπέρα!Πρώτη φορά κάνω αίτηση στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ και προσπαθώ να "μεταφράσω" την προκήρυξη οπότε θα ήθελα να ρωτήσω:1) Η φυσική θεωρείται εργαστηριακό μάθημα στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ;2) Τι εννοούν "τρίτο" άτομο στο εργαστήριο;3) Είμαι άνεργη και έχω μόνο διδακτική εμπειρία 15 ημερών σε ενισχυτική διδασκαλία γυμνασίου. Είναι καλύτερα να την καταθέσω ή να καταθέσω μόνο κάρτα ανεργίας και να μπω στην μηδενική προϋπηρεσία; Και οι 15 μέρες σε πόσες ώρες αντιστοιχούν;4) Η ηλεκτρονική βεβαίωση ανεργίας δεν κάνει; Ευχαριστώ!
Lasid ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και την άμεση απάντηση.Για παράδειγμα προϋπηρεσία 5 μήνες και 20 μέρες με 24 ώρες/βδομάδα σε πόσες ώρες αντιστοιχεί;