0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα σε ολους!Η προυπηρεσια σε ΚΞΓ , αν καταλαβα καλα, δεν μετραει για την αιτηση στα ΙΕΚ και ΣΕΚ ουτε ως διδακτικη ουτε ως επαγγελματικη σωστα??Ευχαριστω πολυ Αν γνωριζει καποιος ας μας απαντησει σας παρακαλω
Για την επαγγελματική εμπειρία μέχρι το 2001 ζητάει βεβαίωση απασχόλησης απο τον εργοδότη θεωρημένη από την Επιθεώρηση εργασίας. Φωτοτυπία βεβαιωσης από το ΙΚΑ δεν θα την δεχτούν;
Καλησπέρα
καποιες ειχα απο παλια επικυρωμενες οποτε τις εβαλα ετσι ενω τις υπολοιπες απλες
Psychguy33 Ως ψυχολόγος πάντως θα βγάζεις παραπάνω λεφτά (νομίζω 50
Καλησπέρα σε όλουςΕίναι το πρώτο μου ποστ και παράλληλα η πρώτη φορά στη ζωή μου που ασχολούμαι με την εκπαίδευση οπότε θα ήθελα τα φώτα σας.Έκανα αίτηση για ωρομίσθιος στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ 2014-2015 και είμαι λίγο άσχετος με την διαδικασία.Αρχικά ξέρει κάποιος πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;Πήρα κάποιες πληροφορίες και στο παρακάτω θέμα http://www.pde.gr/index.php?topic=30632.770Πως θα ενημερωθώ εαν έχω επιτύχει; Tέλος ,γνωρίζει κάποιος αν η ειδικότητα μου Π23 (Ψυχολόγος) έχει ξαναπάρει κόσμο για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ; Eίναι πρώτη φορά που τουλάχιστον ο ίδιος βλέπω κάτι τέτοιο.Δεδομένου πως α) είμαι άσχετος γενικά με την εκπαίδευση και β) είμαι επαγγελματίας Ψυχολόγος ως τώρα , θα αναγνωριστούν τα πιστοποιητικά επαγγελματικής εμπειρίας που έχω ως Ψυχολόγος ή ζητούν αποκλειστικά διδακτική εμπειρία στην Ψυχολογία (λίγο δύσκολο νομίζω για τα Ελληνικά δεδομένα αυτό); Aπό την πλευρά μου έβαλα στην αίτηση όλα τα πιστοποιητικά επαγγελματικής εμπειρίας ως Ψυχολόγος χωρίς να έχω φυσικά διδακτική εμπειρία.Κάθε βοήθεια σας θα ήταν εκτιμητέα.Ευχαριστώ.ΥΓ.Αναφορικά με τον μεταπτυχιακό τίτλο.Έχω βάλει επίσης το αναγνωρισμένο από το εξωτερικό μάστερ μου αλλά στο τέλος της αίτησης όταν έκανα την εκτύπωση μου πέταξε ένα ''μεταπτυχιακό εκπαίδευσης'' στο πλαίσιο .Προφανώς και δεν πρόκειται για μάστερ στην εκπαίδευση αλλά μάστερ σε ειδικότητα της Ψυχολογίας.Θα μου το αναγνωρίσουν ή άδικα το έβαλα;