0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι για συγχώνευση.
20 συνολικά πια ΙΕΚ ΟΑΕΔ και ΙΕΚ ΙΝΕΔΙ
Αυτό αμφιβάλω να ισχύει
καλημερα ..στα ιεκ του ΟΑΕΔ..αν ειναι να παρουν 2 ατομα..απο ποιους πινακες θα παρουν;..ανεργων. ιδιωτων..δημοσιων υπαλληλων;...αν στους ανεργους ο δευτερος εχει περισσοτερα μορια απο τους αλλους που ειναι στους αλλους πινακες θα τον παρουν; ή οχι γιατι ηδη θα παρουν τον πρωτο ανεργο και πρεπει να παρουν και απο αλλον πινακα;..ελπιζω..να καταλαβατε..χιχι
Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω αν η προϋπηρεσία σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ προσμετράται ξεχωριστά στις αιτήσεις για τα ΔΙΕΚ. Το όριο για την προϋπηρεσία σε ΙΕΚ είναι 12 μόρια, μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η μοριοδότηση από τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ ή μοριοδοτούνται σε κάποιο άλλο σημείο;
Εμένα με κάλεσαν για 8 ώρες την εβδομάδα στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, ξέρετε πόσο είναι η πληρωμή ανά ώρα καθαρά και αν εξαρτάται από πτυχία και προϋπηρεσίες; Χάνουμε το δικαίωμα ανανέωσης της κάρτας ανεργίας ή επειδή οι ώρες είναι λίγες (κάτω από το όριο) μπορούμε να ανανεώνουμε;Ευχαριστώ πολύ
Για αυτό δεν είμαι σίγουρος, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι η προϋπηρεσία των ΙΕΚ ΟΑΕΔ προσμετράται μέσα στα 12 μόρια των ΙΕΚ.Η αμοιβή ανά ώρα δεν εξαρτάται από προϋπηρεσίες και πτυχία. Είναι 15
Για αυτό δεν είμαι σίγουρος, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι η προϋπηρεσία των ΙΕΚ ΟΑΕΔ προσμετράται μέσα στα 12 μόρια των ΙΕΚ.
Είναι δυνατό δύο διαφορετικά ΙΕΚ του ΟΑΕΔ να προσλάβουν τον ίδιο εκπαιδευτή?Ρωτάω γιατί παρατήρησα στο διαύγεια ότι υπάρχει εκπαιδευτής που τον έχει προσλάβει και το ιεκ Καλαμακίου και το ιεκ του Ρέντη.Έχει 5 ώρες στο καθένα ιεκ,είναι στον πίνακα των ιδιωτών.