0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς αν η βεβαίωση χρήσης Η/Υ πιάνεται? Μου την δώσανε από την σχολή μου.κατά τα κι εμένα όλα καλά είναι περασμενα
Τα μόρια της διδακτικής εμπειρίας σε δομές της τυπικής εκπαίδευσης υπολογίζονται διαιρώντας τις ώρες με το 650. Επομένως, 100 ώρες διδασκαλίας σε δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια αντιστοιχούν σε 100/650 = 0,15 μόρια. Εάν η προϋπηρεσία σου είναι σε πρωτοβάθμια, τότε μειώνονται στο μισό.
Δεν είμαί σίγουρος αν ισχύουν αυτά που γράφεις. Επίσης, στην προκύρηξη προσμετρήθηκαν και τα ιεκ. Και για αυτά ισχύει το 'διαιρώντας τις ώρες με το 650', παρόλο που είναι μη τυπική εκπαίδευση? Σε εμένα πάντως μου βγαίνουν άλλα αν τα διαιρέσεις... αρκετά παραπάνω.Επίσης, η επαγγελματική εμπειρία πώς μοριοδείται? Στην προκύρηξη δεν αναφέρει τίποτα (μόνο για ξένες γλώσσες, η/υ...).
Εμένα μου βγάζει:"Δε βρέθηκε ανοιχτή προκήρυξη. Όλες οι ενέργειες δημιουργίας και επεξεργασίας δεδομένων είναι απενεργοποιημένες"Τι γίνεται;;;