0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι τόσο άχρηστοι ή τόσο ύποπτοι; Τα συνολικά μόρια που δείχνει ο πίνακας είναι ίδια με τα μόρια της ηλεκτρονικής αίτησης. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ , ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗς ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗς. Δηλαδή δεν μου μέτρησαν καθόλου την προυπηρεσία. ΙΕΚ Ηρακλείου Κρήτης... Τέλεια..Δηλαδή μια φορά να μην κάνουμε ένσταση δεν γίνεται...
Αν ξεκινησεις και παραιτηθεις μετα;
Και τι σύστημα είναι αυτό, τι αποτελέσματα είναι αυτά, που σου έχει μια στήλη με ένα συνολικό αριθμό μορίων, αντε βγάλε άκρη.Δεν μπορώ καν να καταλάβω αν το ίδιο "λάθος" το έκαναν και στους συνυποψήφιούς μου ή μόνο σε μένα.Εγώ θα κάνω ένσταση, έτσι χωρίς ελπίδα για να μη λέω ότι δεν έκανα αλλά η αηδία πλέον είναι ατελείωτη.
Δεν εχεις δικαιωμα στις επομενες προξηρυξεις. Νομιζω 2.
Συνάδελφε είναι σίγουρα 2 προκηρύξεις (2 σχολικά έτη); Ή μήπως το τρέχον σχολικό έτος (αυτό που παραιτείσαι) και η προκήρυξη του επόμενου;
Ετσι το γνωριζα εγω...
Η ποινή είναι η χρονιά που παραιτείσαι +τα επόμενα 2 σχολικά έτη. Δηλαδή εάν παραιτηθείς φέτος η ποινή θα είναι το 2015-16, 2016-17 και το 2017-18.
Τα κριτήρια μοριοδότησης δεν βρίσκονται στην προκήρυξη αλλά στην Υπουργική απόφαση I ( http://www.oaed.gr/images/A2/IEK/2015-2016/ypourgiki.pdf )Ετσι όπως μας σερβίρουν τα αποτελέσματα δεν φαίνονται αναλυτικά οι μοριοδοτήσεις ούτε οι δικές μας ούτε των άλλων , κάτι που βέβαια κάνουν και στα ΔΙΕΚ του Παιδείας.Για να δεις αναλυτική κατάσταση μοριοδότησης, αν υπάρχει και αν σου δώσουν, πρέπει να κάνεις αίτηση. Το νόημα της ένστασης είναι για να διορθωθούν λάθη. Με εισαγγελική παραγγελία θα υποχρεωθούν να δώσουν αναλυτικά στοιχεία.