0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η πιστοποίηση απαιτείται για όλα τα προγράμματα ενηλίκων ειτε είναι χρηματοδοτούμενα από κρατικούς φορείς είτε συγχρηματοδοτούμενα.
Ναι έχεις δίκιο!
Τοτε οι αναθεσεις που θα γινουν θα ειναι ακυρες γιαυτους που δεν ειναι πιστοποιημενοι?
http://prntscr.com/8s9gmt όλοι!
Όπως "όλοι" (αν και διαφωνώ με την γενικοποίηση σου, ο καθένας έστειλε ότι του φώτισε και κατέληξε στην ανάλογη λίστα) έτσι κι εγώ έστειλα άρτια τα δικαιολογητικά μου με βεβαίωση ανεργίας του ΟΑΕΔ και υπεύθυνη δήλωση. Ξάφνου βρέθηκα στη λίστα των δημοσίων υπαλλήλων. Έχασα την προθεσμία ενστάσεων διότι ήμουν ανηποψίαστη και σίγουρη οτι θα είμαι αν οχι πρώτη, από τους πρώτους της λίστας (κάτοχος μεταπτυχιακού, διδακτορικού, ξένη γλώσσα C2, άνεργη κ.τ.λ.) Δεν πήγε καν το μυαλό μου ότι δεν είμαι στη σωστή λίστα. Το κατάλαβα αργά, επικοινώνησα με τον διευθυντή και μου είπε οτι έκανα λάθος στην αίτηση και μάρκαρα ένα κουτάκι που ρωτούσε αν είμαι δημ. Υπάλληλος (!!!). Όπως "όλοι" γνωρίζετε, δεν υπήρχε πουθενά αυτό το κουτάκι στην αίτηση. Το αποτέλεσμα: τελείως αυθαίρετα βρέθηκα σε λάθος λίστα και έχω 12,5 μόρια παραπάνω από τον πρώτο της λίστας ανέργων που όλως τυχαίως δουλεύει κάθε χρόνο στα ίδια ΙΕΚ.Σας τα λέω για να γνωρίζετε, να είστε υποψιασμένοι οι καινούργιοι για το τι συμβαίνει.Ήταν χρήσιμες οι πληροφορίες σας και σας ευχαριστώ!Καλή τύχη σε όλους!
Εγώ απλά σας έστειλα ένα μέρος της προκήρυξης που λέει πως είναι στα απαραίτητα δικαιολογητικά και αυτά που αναφέρει … θέλει προσοχή καλά κάνετε και μας ενημερώνετε...
Από 1.9.2015 η πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρ−κεια αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου εκπαιδευτής ναμετάσχει σε χρηματοδοτούμενο από δημόσιους πόρουςπρόγραμμα της μη τυπικής εκπαίδευσης.»Στο N.4283/2014 αρθ. 12 παρ. 7 αυτά έλεγε, τώρα δε ξέρω τα υπόλοιπα ...
http://www.sediek.gr/site/
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρησω, αλλά στην ηλεκτρονική αίτηση υπήρχε η επιλογή στην οποία αναφέρεται ο Διευθυντής. Ανετρεξε στη σελίδα 12 του οδηγού συμπλήρωσης και θα το διαπιστώσεις. Με δεδομένο ότι η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης, τότε καλώς λογίζεσαι ως δημόσια υπάλληλος. Το λάθος ήταν δικό σου και όχι κάποιου άλλου, ώστε να ευνοηθεί ο συνυποψήφιός σου.
Το ότι διεκδικούν να μην ισχύσει ο νόμος κι οι υπεύθυνοι υποσχέθηκαν μετάθεση ημερομηνίας ισχύος της επάρκειας, όπως γράφει στο σάητ που μας έδωσες, ουσιαστικά έχει γίνει. Δηλαδή δεν την έκαναν προαπαιτούμενο όπως λέει ο νόμος, άρα ακόμη κι αν δεν έχεις επάρκεια όπως απαιτεί ο νόμος μπορείς να κάνεις αίτηση σε δομές ενηλίκων να διδάξεις, απλά θα μπεις πίσω από όσους την έχουν. Μιλώ για τις άλλες προκηρύξεις όχι για το γνωστό μαγαζί του ΟΑΕΔ με τους πελάτες του...