0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα παιδιά!Ειχα κάνει την πατάτα να μην υπογράψω την δήλωση και από τους αποκλειώμενους επέστρεψα στους τελικούς πίνακες στους ανέργους..Αυτό που παρατήρησα όμως είναι οτι έχω σαν μόρια 7 λιγότερα από την περσινη μου δήλωση που έπρεπε φέτος να έχω παραπάνω και από την περσινή..Κάπου διάβασα οτι και άλλοι είχαν αυτό το πρόβλημα.. Έκανε κάποιος ένσταση πάνω σε αυτό, διορθώθηκαν τα μόρια του;;
Έτσι ειναι συνάδελφε.Και ποιος αποφασίζει ποιο θα είναι το 30%;;Με κλήρο;;;χαχαχα.Κοιτα να δεις τι νομους βγάζουν οι ακατάλληλοι...Δηλαδή πως αποφασίζεται ποιοι θα είναι στο 70% και ποοι στο 30%;;Οτιναναι πραγματικά.....
Όπως τα λες κι εσύ συνάδερφε. Ποιο είναι το αποτέλεσμα? παίρνουν 10 ανέργους και άλλους 20 που είναι στη λίστα τρίτοι, τέταρτοι, πέμπτοι...Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερες λεπτομέριες για το θέμα αν τις αναφέρει. Είναι σοβαρό ζήτημα
οι προσλήψεις τους φαινοντε ξεκαθαρα στη διαυγεια. αν δεις οτι δεν σε καλεσαν, και οτι πέρασαν τη σειρά σου, κανε αναφορα στα κεντρικα του οαεδ.
Συναδελφοι θα ηθελα την γνωμη σας αν ισχυει και στα ιεκ του ΟΑΕΔ η ιδια νομοθεσια με τα ΔΙΕΚ και τους εκπαιδευτες ενηλικων και το θεμα πιστοποιημενοι και μη εκπαιδευτες...το αναφερω αυτο γιατι η μισθοδοσια ειναι πολυ διαφορετικοι.... τι λετε....?εγω νομιζω οτι ισχυει το ιδιο καθεστως που για μενα οσοι εργαστουν εκει θα πρεπει να εχουν αποδοχες ΔΙΕΚ αλλα με το ενδεχομενο της πιστοποιησης εκαπιδευτων..θα ηθελα τις αποψεις σας...ευχαριστω
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Πέρυσι μου συνέβει το ίδιο. Με πήραν τηλέφωνο γιατί ήμουν πρώτος στη λίστα και όταν τους είπα ότι επιασα κι αλλού δουλειά μου είπαν οτι προηγούνται οι άνεργοι και πρέπει να στείλω υπεύθυνη δήλωση οτι δεν αποδέχομαι τη θέση. Στν προκύρηξη λέει ότι τουλάχιστον το 30% των προσληφθέντων πρέπει να είναι άνεργοι. Δηλαδή αν προσλάβουν πχ. 10 άτομα, τουλάχιστον οι 3 πρέπει να είναι άνεργοι. Οι άλλοι 6? δεν θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι της λίστας? στα ΙΕΚ που έκανα αίτηση ζητούν 31 ειδηκότητες, θα πάρουν δηλαδή τουλάχιστον 31 άτομα. 10 πρέπει να είναι άνεργοι, οι υπόλοιποι 20??