0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 30% ισχύει ανά ειδικότητα και όχι στο σύνολο των προσλήψεων όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ.
Αυτό βγάζει νόημα τότε. Όμως θα σήμαινε ότι παίρνουν κατά βάση ανέργους και σχεδόν καθόλου ιδιώτες.και προκύπτει και το ερώτημα αν έχει προτεραιότητα αυτός με τα περισσότερα μόρια ή ο άνεργος? η ανεργία παίρνει τα μόρια της έτσι κι αλλιώς στην αξιολόγηση. Πάντος στο ΦΕΚ γράφει "Από τους προσλαμβανόμενους ωρομισθίους εκπαιδευτικούς το 30% κατ´ ελάχιστο θα προσλαμβάνεται από τους πίνακες των ανέργων και εφόσον αποδεικνύεται ότι, κατά την ημερομηνία της πρόσληψης, εξακολουθούν να είναι άνεργοι προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ"Κρατάω τις επιφυλάξεις μου συνάδερφε για το αν εννοεί ανα ειδικότητα.
Καλημέρα,είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για τα ΙΕΚ ΟΑΕΔ.Με κάλεσαν σήμερα για κάποιες ώρες σε ΙΕΚ ΟΑΕΔ γειτονικού νομού.Είμαι άνεργος προς το παρόν.Ήθελα να μου πείτε, αν γνωρίζετε, πόσο είναι η καθαρή ωρομισθία (αν μετράει μεταπτυχιακό κτλ) και αν πρέπει να έχω μπλοκάκι ή αν ασφαλίζει στο ΙΚΑ. Πρέπει να αποφασίσω για να δω αν μπορώ να ανταποκριθώ και να δεχτώ. Και πρέπει να το κάνω σήμερα.Ευχαριστώ
Θα έχεις σύμβαση μισθωτής εργασίας.Αν είσαι με ΙΚΑ 12 ευρώ καθαρά περίπουΑν είσαι ΤΣΜΕΔΕ ΝΕΟΣ 8,5 ευρώ περίπου.Αν είσαι ΟΑΕΕ 14 ευρώ περίπου.Για καθαρά μιλάω.Μεικτά είναι 15 για ΠΕ εκτός αν είσαι μηχανικός που είναι 15,5 ή γιατρος που είναι 16 νομίζω.
ΚαλημέραΈχουν αρχίσει να καλούνε; Με με έχουν 1ο στην ειδικότητα μου σε κάποιο ΙΕΚ αλλά δεν με έχουν καλέσει ακόμα. Να ανησυχήσω ή είναι νωρίς;
Εαν γίνει πρόσληψη σε ΙΕΚ ΟΑΕΔ και έχουμε ώρες σε ΕΠΑΣ τότε γίνονται κρατήσεις υπέρ ΑΚΑΓΕ, γνωρίζει κάποιος το ποσοστό; Ισχύει για όλους ή μόνο στους εκπαιδευτές που ασφαλίζονται με ΙΚΑ;
ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 2014. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ