0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι το θέμα έχει γίνει λίγο φλέγον.. Όχι μόνο η προκήρυξή τους δεν είναι ξεκάθαρη αλλά υπάρχουν και διάφορα παραθυράκια που τα ερμηνεύουν τα εκάστοτα ΙΕΚ όπως θέλουν! Πήρα τηλέφωνο σήμερα σε ΙΕΚ όπου και είμαι πρώτη στη λίστα και μου είπανε πως εάν είμαι άνεργη μπορώ να εργασθώ, διαφορετικά θα πρέπει να κάνω Υ/Δ όπου να γράφει δεν αποδέχομαι τη θέση! Πριν μια βδομάδα όμως με κάλεσαν ως αναπληρώτρια που σημαίνει ότι ΜΑΛΛΟΝ δεν θα μπορώ να εργασθώ..
Και με το 30% τι ακριβώς εννοούν; Δεν μπορώ να καταλάβω την προκήρυξή τους! Τότε τους ιδιώτες δεν θα έπρεπε να τους συμπεριλάβουν στη λίστα γιατί οι πιθανότητες να προσληφθούν είναι μηδαμινές..
Πήρα τηλέφωνο σήμερα σε ΙΕΚ όπου και είμαι πρώτη στη λίστα και μου είπανε πως εάν είμαι άνεργη μπορώ να εργασθώ, διαφορετικά θα πρέπει να κάνω Υ/Δ όπου να γράφει δεν αποδέχομαι τη θέση!
Προσοχή συνάδελφοι!! Να μην υπογράψει κανείς υπεύθυνη δήλωση περί μη αποδοχής παρά μόνο εάν δεν επιθυμεί να εργαστεί στα ΙΕΚ. Αν ο εκάστοτε διευθυντής νομιμοποιείται να σας παρακάμψει, τότε δε χρειάζεται την υπεύθυνη δήλωσή σας.Μου έχει συμβεί διευθυντές σε ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ να μου ζητούν να υπογράψω διάφορα. Εκ των υστέρων κατάλαβα πως ότι σου ζητούν, στο ζητούν για να σε παρακάμψουν με οποιοδήποτε τρόπο ή να σου δώσουν λιγότερες ώρες από κάποιον άλλο. Αν δε σε πειράζει αυτό που θέλουν να υπογράψεις, μπορείς να κάνεις πως παίζεις το παιχνίδι τους. Διαφορετικά όχι μόνο δεν υπογράφεις, αλλά ζητάς εγγράφως και τους λόγους της μη πρόσληψής σου.
Ρε παιδια ανατρέχουμε στα ειδια . Από την γενική μας εμπειρία σας έχουμε εξηγήσει τι γίνεται.Κι αν ανατρέξετε κι στις προηγούμενες σελίδες του φόρουμ θα καταλάβετε τι παίζει γενικά......
Aν σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ παρει καποιος ωρες και ειναι ανεργος μπορει να παρει και ωρες στα ΙΕΚ του υπουργ. Παιδειας?
Ναι μπορεί να πάρει όπως κι στην τριτοβάθμια.......