0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προκύπτει απο κάπου αυτο;;
νομιζω δε μετραει καθολου
Να μη μετράει καθόλου δεν γίνεται καθώς μιλάμε για εργασία με ενσημα. Αν δεν την πιάνουν ως διδακτικό έργο απλα θα την πιάσουν ως επαγγελματική προϋπηρεσία θέλω να πιστεύω.
Ερωτηση..η αμοιβη στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ ειναι ιδια με τα ΔΙΕΚ;
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση.Η προϋπηρεσία σε Ιδιωτικά ΙΕΚ προσμετράται ως επαγγελματική ή ως διδακτική; και αν προσμετράται ως επαγγελματική πως θα μετατρέψω τις ώρες σε μέρες;Ευχαριστώ!!
πρεπει να πας στο ιδιωτικο ιεκ και να ζητησεις απο κει τα χαρτια που θες, λογικα θα ξερουν τι χρειαζεται, νομιζω θελει και κατι εγγραφα με σφραγιδα απο το ιδιωτικο ιεκ
Έχω τη βεβαίωση προϋπηρεσία που αναγράφει τις ώρες και εννοείται οτι έχει την σφραγίδα του ΙΙΕΚ με υπογραφή της διεύθυνσης. Το θέμα είναι ως προς τι αναγνωρίζεται?
νομιζω οτι απο μια περιφερεια μπορεις να τα δηλωσεις ολα τα ιεκ/σεκ κλπ.
μηπως εχει καποιος τα περυσινα αποτελεσματα για ολες τις περιφερειες?? δε μπορω να τα βρω πουθενα
Τα έχω. Στείλε μου το e-mail σου σε πμ, για να σου τα προωθήσω.
Παιδια βγηκε σημερα η προκηρυξη αυτή http://www.oaed.gr/-/ypobole-aiteseon-ypopsephion-oromisthion-ekpaideutikon-gia-iek-sek-p-sek-tou-o-a-e-d-etous-katartises-2016-2017 Το στεναχωρο είναι πως δεν βρηκα ουτε μια θεση για την ειδικοτητα μου (ΠΕ02).