0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
H προυπηρεσια που δηλώνεται? δεν εχουν πεδιο οπως στα υπολοιπα π.χ. τιτλοι σπουδων,κοινωνικα κριτηρια, εκπαιδευση ενηλικων. Μηπως θα στειλουμε τα δικαιολογητικα της προυπηρεσιας και θα τα καταχωρησουν εκεινοι? γιατι απο οτι εχω δει ηλεκτρονικα δε μπορω να τα καταχωρησω
το ειχα ρωτησει και πιο πριν αλλα δεν πηρα σιγουρη απαντηση, οποτε ξαναρωταωαν καοιος δηλωσει περιφερεια αττικης, δηλωνει ολες τις περιοχες η μονο μια?
Γεια σας, να ρωτησω κτ....στην φορμα αιτησης γραφει-πιστοποιημενος ή εγγεγραμένος στα μητρώα εκπαίδευσης ενηλίκων..-αν καποιος εχει παρακολουθησει σεμιναριο και στο http://trainers.eoppep.gr τον εμφανίζει "Συμμετοχή σε διαδικασία (εξετάσεις) πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας" δλδ.εκανε σεμιναριο απλα δεν εδωσε εξετασεις ανηκει στους εγγεγραμένους?(μαλλον όχι απλα ρωταω για να μην κανω κτ λαθος)Σας ευχαριστω πολύ!
Όσες θες και έχουν την ειδικότητα σου. Εγώ δήλωσα 7 ΙΕΚ που έχουν την ειδικότητα μου.Απλά μπορεί να σε πάρουν όπου θέλουν αυτοί δεν υπάρχει κάποια σειρά προτίμησης.
Ερώτησηέχω ξεχάσει κωδικούς από πέρυσι και το συστημα PEGASUS δεν εχει πουθενα link για ανακτηση κωδικώνΓνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω πως θα ξεπεραστει αυτό το εμπόδιοδιότι στα τηλ που έχουν δεν απαντάνε σήμερα από το πρωί
Δεν έγινα κατανοητόςΈχω τηλεφωνήσει στα τηλ που υπάρχουν και παραθέτεις @@Έχω στείλει και email στο ταχυδρομείο των 2 γυναικώναλλά δεν έχω καμία απάντηση