0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω την εντύπωση ότι τα παραπάνω ΔΕΝ έχουν σχέση με το ΕΠΠΑΙΚ... Μια ερώτηση στη διοίκηση ίσως το διευκρινήσει...Στις επιμορφώσεις μετράνε πλέον σεμινάρια και από ιδιωτικούς φορείς που πέρυσι δεν μετρούσαν. Λέτε να μετράει ένα προγραμματάκι 200 ωρών σε Η/Υ από ιδιωτικά ΚΕΚ, που γίνονταν κατα εκατοντάδες (και που σε πλήρωναν για να το παρακολουθήσεις) και να μη μετράει το Ετήσιο ΠΠΑΙΚ; Μένει να το δούμε...
Τα κάνω όλα όπως τα έχουν οι οδηγίες, αλλά προς το τέλος που λέει ότι θα εμφανίσει το πεδίο ΜΟΡΙΑ κάτω από τα υπόλοιπα, δεν μου το εμφανίζει.Έχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα;
Εχει κανει κάποιος αποθήκευση της αίτησης; Εμένα μου βγάζει μηνυμα "Η αποθήκευση απέτυχε λόγω σφαλμάτων καταχώρησης".
Σε ΙΕΚ και ΕΠΑΣ δεν υπάρχει κάποιο μάθημα να διδάξει ένας ΠΕ02.
Καλησπέρα! !Όσοι κάναμε και πέρισυ χαρτιά στέλνουμε μόνο ταυτότητα,αποδεικτικό ανεργίας και αφμ;;μαζί με την αίτηση εννοείται. .Επίσης όσοι έχουμε λίγες ώρες σε επας οαεδ μέχρι πόσες ώρες μπορούμε να πάρουμε στα ιεκ οαεδ;ισχύει το άθροισμα των 23 ωρών η θεωρείται υποαπασχόληση και μπορούμε να πάρουμε 10 ωρες;Ευχαριστώ πολύ..