0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι. Γιατί οι ΕΠΑΣ είναι τυπική εκπαίδευση ενώ τα ΙΕΚ όχι.
Το καθαρό ποσό για την ώρα στα ΙΕΚ ΟΑΕΔ είναι 9,79 ευρώ, μετά τις πρόσφατες μειώσεις. Ο πρώτος μισθός μπαίνει τέλη Γενάρη, όπου συνήθως πληρώνεται ο πρώτος μήνας εργασίας και μετά η μισθοδοσία σταθεροποιείται. Έχω την εντύπωση ότι τα μεικτά είναι στα 11,87. Όπως και να χει, εγώ με μεταπτυχιακό και βασικό πτυχίο τετραετές, έπαιρνα 9,91 την ώρα στην αρχή, και τους δύο τελευταίους μήνες 9,79.
Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαδικασία για την διακοπή του οαεδ και τα ενσημα όταν δουλευεις μόνο σε ιεκ?Φετος δεν ειμαι αναπληρώτρια οποτε ρωτάω γιατί θα έχω όλες τις μέρες ιεκ ινεδιβιμ και απο ότι φαίνεται και οαεδ γιατί είμαι πρώτη πιστοποιημένη στον πίνακα.απο που παίρνω χαρτί για την αναγγελία πρόσληψης στον οαεδ?Εχεις κανείς τέτοια εμπειρία?και αν δουλευω και τις πεντε μέρες θα έχω πεντε ένσημα κανονικά?Ευχαριστώ πολύ,
Τόσο είναι και για εξαετές πτυχίο χωρίς μεταπτυχιακό ;
Συνήθως σε καλούν οι ίδιοι. Το ένσημο που παίρνεις για πενθήμερη απασχόληση στα ΙΕΚ είναι κανονικό.
Καλησπέρα,Υπάρχουν κάπου οι αναθέσεις και τα ωρολόγια προγράμματα των ειδικοτήτων;Γνωρίζει κανείς αν η ανάθεση ωρών σταθερή μέχρι τέλη Ιουνίου ή οι ώρες αλλάζουν στο κάθε εξάμηνο;Ευχαριστώ