0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας,Θέλατε να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς ή ξερει κάποια πηγή ποια ΙΕΚ ΟΑΕΔ εχουν απογευματινό ωράριο. Μέσα στην προκήρυξη αναφέρει οτι υπαρχει και απογευματινό ωράριο αλλα δεν αναφέρει σε ποια ΙΕΚ.
Καλημέρα,!Να ρωτησω έχει κάποιος πρόβλημα με την αποθήκευση της αίτησης του ή μόνο εγώ έχω;;; τα συμπληρώνω όλα σωστα τίποτα δεν είναι κοκκίνο κ πάλι λέει δεν έγινε λόγω σφαλμάτων καταχώρησης!!!!Δοκίμασα να κάνω μια απλή μόνο με αριθμό τέκνων κ δελτίο ανεργίας. Βγάζει πάλι το ίδιο! επίσης κάθε φορα ποτ βγάζει το σφάλμα σβήνει κ το πεδίο της ηλικίας!!!!!!!!! Σε κάθε άλλη περίπτωση δε θα με πείραζε χαχαχαχαχαχαχααχα αλλά μάλλον δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά! ή με την ηλικία μου ή με την πλατφόρμα!!!!! με chrome μπαινω
Διάβασα την προκήρυξη και τις οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή και δεν μπορώ να βρω το αν δηλώνουμε τα ΙΕΚ, πέρα από αυτό της 1ης επιλογής, με σειρά προτίμησης. Προφανώς δεν υπάρχει σειρά προτίμησης, αφού στο site πατώντας ανανέωση τα βάζει σε αλφαβητική σειρά και στο εκτυπωμένο τα βγάζει με τυχαία σειρά με το 1ης επιλογής, να μην είναι 1ο! Αν ξέρει κάτι κάποιος για το θέμα ας μας πει.