0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους!! Εάν μας καλέσουν απο τα ΔΙΕΚ του Υπουργείου Παιδειας (ΙΝΕΔΙ
Αίτηση "Θεραπείας"? Τί είναι αυτό? Πρώτη φορά το ακούω!
Ετσι μου το είχαν πει στο παρελθόν...κ το είχα κάνει...Γιατί μπορεί στους αρχικούς πίνακες να είναι όλα σωστά κ στους τελικούς να αλλάξουν...Οπότε κάνεις "ένσταση" κατά των τελικών πινάκων...Δεν λέγεται ένσταση αφού έχει λήξει η περίοδος που μπορείς να την κάνεις ... Είναι κάτι χρονοβόρο μεν αλλά δεν καθυστερεί την έναρξη των μαθημάτων...Απλά το κάνεις μπας κ βρείς το δίκιο σου έστω κ με καθυστέρηση....
Καλησπέρα σε όλους,Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις κι αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει γιατί το ελληνικό δημόσιο νομίζω θα μας αποτρελάνει.1. Πρόγραμμα σε ΚΕΚ που έγινε Ιούλιο, 100 ωρών ως εκπαιδευτής, δεν μου προσμετρήθηκε στη μοριοδότηση διότι το σύστημα λέει κλείνει Ιούλιο και Αύγουστο!!! Δηλαδή λες και είμαι κανένας μόνιμος και δεν κυνηγάω ό,τι βρω. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν του έχει συμβεί κάτι τέτοιο.2. Πτυχιούχος διοίκησης και φέτος για πρώτη φορά στον ΟΑΕΔ δεν μου προσμετρήθηκε εμπειρία ως Υπάλληλος Γραφείου διότι δεν είχε συνάφεια. Και φυσικά επέμεινα τι θα έπρεπε να κάνω σε μια εταιρία εκτός από διοικητικές εργασίες και αρχίζει ο διάλογος ως εξής: μου λέει "ε ως βοηθός λογιστή" . Μα δεν είμαι λογιστής, διοικητικός είμαι, ε καλά μου λέει ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει διοικητικές εργασίες, κύριέ μου λέω εμένα αυτό είναι το πτυχίο μου "ΔΙΟΙΚΗΣΗ" τι δεν καταλαβαίνετε; Ας μην προσμετράται η προϋπηρεσία σε άλλο αντικείμενο!Όποιος με διαφωτίσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
"Ανώτατο όριο διδακτικών ωρών ανά εκπαιδευτή ενηλίκων ορίζονται οι είκοσι (20) διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως συνολικά σε όλες τις δομές της μη τυπικής εκπαίδευσης της χώρας (Δημόσιας και Ιδιωτικής)."