0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποιοι είναι αυτοί που το είπαν?Εγώ κάλεσα στο ΙΕΚ και μιλώντας με τον διευθυντή μου είπε πως :ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ(ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ)είναι δυνατόν αυτό να ισχύει από τη στιγμή που στην προκήρυξη ζητούσαν την ειδικότητά μου?Εάν το γνωρίζαμε από την αρχή εύλογο δεν είναι πως θα δηλώναμε ΙΕΚ άλλης πόλης?Υποτίθεται πως ο διευθυντής εντοπίζει τις ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό του ΙΕΚ που διευθύνει καθώς και των τμημάτων που θα λειτουργήσουν και στη συνέχεια ενημερώνει το υπουργείο για τις ειδικότητες που επιθυμεί να έχει. Πως να αιτιολογήσω το γεγονός πως σε κάποια ΙΕΚ της χώρας δεν ζητούν όλες τις ειδικότητες?Γνωρίζει κάποιος πως λειτουργεί το σύστημα και τι θα μπορούσα να κάνω καθώς είμαι πρώτη επιτυχούσα μετά μάλιστα από εκδίκαση ένστασης που υπέβαλλα!!!!
αυτό το γεγονός όμως, δεδομένου πως σε αναγκάζουν να δηλώσεις μια και μόνο Περιφερειακή Διεύθυνση και μάλιστα με Ι.Ε.Κ 1ης προτίμησης, σου προκαλεί, νομικά, ηθική και υλική ζημία καθώς θα μπορούσες να επιλέξεις άλλο ΙΕΚ προτίμησης με το μεγάλο ενδεχόμενο να προσληφθείς εκεί!
Συμφωνώ. Αλλα ετσι ειναι και δε μπορουμε να κανουμε τιποτα..
Μια ερώτηση ακόμα κι από εμένα. Μου είπαν ότι μπορώ να κάνω ένσταση πάνω στους οριστικους για την προϋπηρεσία αρκεί οι το ΙΚΑ να μου δώσουν ένα χαρτί που να λέει ότι οι απόφοιτοι της ειδικότητάς μου μπορούν να προσληφθούν ως υπάλληλοι γραφείου. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω αυτό το χαρτί; Σκέφτομαι ότι για να μου το ζητήσουν σίγουρα το έχουν ξαναπάρει.
Φυσικά και μπορούμε. Ως πράξη, κινήσαι δικαστικά και διεκδικείς τα νόμιμα. Τώρα οι επιπτώσεις, ψυχολογικές, οικονομικές κτλ, της πράξης σου είναι άλλο θέμα. Δυστυχώς μας έχουν πείσει πως είμαστε έρμαια της κάθε τυχάρπαστης και ανειδίκευτης διοίκησης και εμείς μάλλον το έχουμε εμπεδώσει και σκύβουμε το κεφάλι. Anyway, τα έχω πάρει σήμερα κυρίως διότι οι οικείοι μου στεναχωρήθηκαν περισσότερο από αυτήν την κατάσταση
Διότι αν διαβάσεις την προκήρυξη του ΙΝΕΔΙ
Σε ρωτάω γιατί έχω απορίες πάνω στο θέμα... ο ΟΑΕΔ λέει μέχρι 20 ώρες σε δομές μη τυπικής εκπαίδευσης δημόσιας και ιδιωτικής ,άρα βάζει μέσα όλα τα ΙΕΚ, ΚΔ
συναδελφοι μην μπερδευεστε, τα πραγματα ειναι απλα...ο οαεδ θετει 20 ωρες ταβανι σε μη τυπικη εκπαιδευση οπου κ αν εισαι σε οποια δομη!περυσι συναδελφοι απολυθηκαν στα μεσα του εξαμηνου επειδη ειχαν υπερβει το οριο!ο οαεδ διασταυρωνει στοιχεια νε αλλες δομες!
Έτσι ακριβώς είναι με τον ΟΑΕΔ, τα λεφτά και το ΙΚΑ στην ώρα τους .Αλλά αν διαπιστωθεί υπέρβαση ποινή αποκλεισμού.