0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είσαι τόσο σίγουρος δηλ. ότι αν δεν πάω εγώ θα πάει άνεργος,ε? Και είναι τόσο δίκαιο να θεωρηθώ δημόσιος υπάλληλος και όταν φτάσουν στον πίνακα των δημοσίων να πάρουν πρώτα ένα μόνιμο κ μετά εμένα? Anyway ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, καλή συνέχεια
Η αληθεια ειναι οτι ειναι αδικο ενας αναπληρωτης να θεωρειται δημοσιος υπαλληλος και να μην μπορει να παρει αυτες τις λιγες ωρες ενω ενας ιδιωτης να μπορει. Ο αναπληρωτης δουλευει με συμβαση ορισμενου χρονου, το καλοκαιρι θα ειναι παλι ανεργος. Γιατι καποιος που δουλευει στον ιδιωτικο τομεα να μπορει να συμπληρωνει το εισοδημα του ενω ο αναπληρωτης οχι;
καλησπέρα σε όλους.Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το δ/ντη στο ΙΕΚΟΑΕΔ.Συγχρόνως παρακολουθώ και ΜΠΣ.Αν παραιτηθώ έχω ποινή;Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μίλησα με τη διοίκηση και μου πρότεινε να γράψω ως αιτιολογία το μεταπτυχιακό που παρακολουθώ, ότι αποχωρώ δηλαδή λόγω σπουδών.Μου άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα έχω ποινή.Για ποιό λόγο με παραπλανεί;Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται τελικά με τον ΟΑΕΔ.Δεν υπάρχει φερεγγυότητα.
Αν θυμαμαι καλα απο την προκυρηξη, σε περιπτωση που παραιτηθεις λογω παρακολουθησης μεταπτυχιακου δεν εχεις ποινη . Για σιγουρια, ψαξε ξανα την προκυρηξη των ιεκ την φετινη και θα το επιβεβαιωσεις.
Η ποινή δν ισχύει μονο σε περιπτωςη σοβαρής ασθένειας μεχρι και Ά βαθμού συγγένειας και σε περιπτωςη κύησης.Για κάθε άλλη περιπτωςη ισχύει η ποινή αποκλεισμού, απλώς η διοίκηση σε καθησυχάζει.