0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ετσι σε βολευει ? Παρε κι εσυ ενα μεταπτυχιακο αφου εχει παραγινει και τα μοιραζουνε!!!!!
Να κάνουν ένσταση για τα μεταπτυχιακά γιατί με σύμφωνα με τον νέο νόμο που εφαρμόζεται δεν θα έπρεπε. Τώρα κάποια συμφέροντα λένε απο του χ΄ρονου αλλά ο νόμος υπάρχει........
Συνάδελφε δεν νομίζω ότι τα έχει κανένας με τα μεταπτυχιακά αλλά με τα μεταπτυχιακά express τουλάχιστον τα σεμινάρια είχαν υποχρεωτικές παρακολουθήσεις και ακόμη και πρακτική!
SIXTIR κανε ενσταση εσυ με αυτα που λες , να γραψεις γαι ποιους λογους ομως δεν αξιζουν τα μεταπτυχιακα και τα διδακτορικα αλλα να αναφαιρεις πρωτιστως τα πολλα προσοντα τα δικα σου , για να εχει η ενσταση επιτυχια.
Συνάδελφοι Α΄βάθμιας, ας μην "μαλιακονομαστε" μεταξύ μας, που λενε κ στα μερη μου, αφού θέσεις κενές έχει ακόμη πολλεεεεεεεες...Ας φροντισουμε να κρατηθεί η ΕΑ στο ύψος της, να μην υποβαθμιζεται υπογείως και να μην αφησουμε τα αιώνιο αδηφάγο ελληνικο συστημα του "διαίρει κ βασίλευε" να συνεχισει να υπάρχει...ΚΑΙ
Εγώ βασικά διαφωνώ με την χωρις δευτερο έλεγχο πρόταξη ή (υπερ)μοριοδότηση (πχ 43 μήνες) της προυπηρεσίας...(η οποία πέρα απο του 19 ΠΕ61 που δικαιούνται να προηγηθούν με βάση την προυπηρεσία επωφελούνται και εκατοντάδες σεμιναριούχοι συνάδελφοι)...