0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητέ μου μεντορα, χαιρομαι που παρολο που δε το διευκρίνησα κατάλαβες οτι δεν ανηκω σ αυτη την κατηγορια(ΠΕ61) αλλα εχω στοιχειωδη αίσθημα δικαίου κ αλληλεγγυης θεωρώ. Επίσης εμεις της αβαθμιας(δε νομιζω πως ανηκεις εδω,διεψευσέ με αν κάνω λάθος) με μεταπτυχιακό θα'χουμε σοβαρο προβλημα του χρόνου γτ ουτε η φετινη, περσινή,προπέρσινη προυπηρεσια μας θα μετρήσει(αφου έχουν κλειδώσει οι πινακες απο το '10)αλλα μόνο όσων την έχουν αποκτήσει πριν το '10 δλδ κατα κύριο λόγο σεμιναριούχων συναδέλφων...και γι αυτο ειμαι"προκατειλημενη" όπως λες υπερ τουλάχιστον των ΠΕ61 έναντι των κατόχων προυπηρεσίας με αμφίβολο τροπο αποκτηθείσας...δε με νοιαζει να καλυψω μόνο τα νώτα μου κ ας έχω κοπιάσει πολύ...
Ποιό??? Εσυ εισαι της Αβαθμιας τουλαχιστον..ή τζάμπα διαδικτυακο χρονο ξοδευουμε?
Σε εσάς παιδιά έχουν κλειδώσει οι πίνακες?Συγνώμη που παρεμβαίνω
EIΣΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ?? ΓΙ΄ Αυτο θες να ερθουν τα πανω κατω στην ειδικη ..... να ψοφισει η κατσικα του γειτονα εεεεεε???ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ....
Άσχετα με τα μεταπτυχιακά, διδακτορικά και σεμινάρια, να σας δω όλες εσας που πετάξατε τόσα χρήματα και χορέψατε στο κύκλωμα των Ιταλών και