0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα παρουν νηπιαγωγους οποτε καλη επιτυχια στους δασκαλους...
Μην τα βαζετε με τους δασκαλους!!! Οι ιδιες οι νηπιαγωγοι - μονιμες ειναι που δεν θελουν ουτε Τ.Ε. να ιδρυουν ουτε και ολοημερα για να μην αλλαζει το αραχνιασμενο ωραριο τους!!!!! Το δογμα τους ειναι να βγω εγω στη συνταξη και μετα να γινει οτι θελει. Με τετοια μυαλα τσιφλικα μην περμενετε και πολλα απο εδω και περα για τον κλαδο των νηπιαγωγων γενικης- ειδικης.προφανώς δεν είδες αυτά που έγραψα!!!! και οι διευθυντές δημοτικών αν μεχρι τις 2 ήταν μέσα σε τάξη να δω τι κουράγιο θα είχαν καθημερινα να ασχολούνται και με γραφειοκρατία και με εισηγήσεις για άνοιγμα ΤΕ και ΖΕΠ με οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι χαρτουρα αυτό συνεπάγεται.....ας ήταν και οι προισταμένες των νηπιαγωγείων σε τάξη μέχρι τις 11 και σ έλεγα μετά πόσα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν.....και σε πληροφορώ πως για μένα οι προισταμένες μας ηρωιδες είναι και τις βγάζω το καπέλο ...μέχρι της 3 κάθονταν, αυτές που είχα εγώ τουλάχιστον για να τελειώσουν όλη τη χαρτουρα..και ειπαμε μπράβο στους δασκάλους για την αψογη εκπροσώπηση που κατάφεραν να έχου όλα αυτά τα χρόνια ..... απλά αν ήταν τα νουμερα αντιστροφα μια πίκρα ε θα την είχαν και οι δάσκαλοι μην το παιζουν τοσο υπεράνω εκ του ασφαλους!!!! κι άλλωστε έχω πολλές δασκάλες φίλες γαι να τα βάζω μαζί τους
ναι βρε παιδί μου έχουμε πρόβλημα και πιστεύω πως φταίνε όλα τα παραπάνω.....οι προισταμένες μας θα κυνηγούσαν πολλά παραπάνω αν είχαν το χρόνο αλλά δυστυχώς κι αυτές η αλήθεια είναι ότι πνίγονται!!!!!τουλαχιστον θα μπορούσαν να δουλεψουν και κορίτσια της γενικής που εχουν και πολλά μορια ασεπ και τα λεω αυτά εγώ που έτσι κι αλλιώς φεύγω ή σήμερα ή με την 1η φάση παράλληλης αλλά ενταξει 1230 δασκαλοι σε σμεαε, 1700 παράλληλη και καμια 500 ρια ΖΕΠ ε όσο και να το κάνεις ακούγεται υπερβολικό στους καιρούς που ζούμε όταν από όλους τους υπολοιπους κια φιλόλογους ακόμα αλλά και άλλες ειδικότητες παίρνουν με το σταγονόμετρο!!!!! αντε καλα να' ναι ο Μπράτης που ξεροσταλιάζει στο υπουργείο!!!!! λαμπάδα πρεπει να του ανάψουν οι δάσκαλοι !!!! ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΡΑΤΗ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΟΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ