0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξεκιναει οποτε θελεις εσυ και τελειωνει σε 1 χρονο από τοτε που ξεκινας
Το σκέφτομαι κι εγώ εδω και καιρό αυτό με τη σχολική ψυχολογία ( στα ιταλικά είναι κάπως αλλιώς ο τίτλος) αλλά στο site του ΔΟΑΤΑΠ με τους τίτλους αναγνώρισης δε το βρήκα μέσα. Υπάρχει το όνομα του πανεπιστημίου αλλά το συγκεκριμένο τίτλο δε βρήκα. Ξέρετε κάτι; Θέλω να είμαι 100% σίγουρος.
Πάντως εγώ το θεωρώ ξεφτίλα ότι το εν λόγω μεταπτυχιακό όπως έχω μάθει το παίρνουν άτομα που δεν ξέρουν γρι από ιταλικά !!!!!!!!!!!!! Πραγματικά ξεφτίλα. Πετάξτε τα χρήματα, αλλά τουλάχιστον να μάθετε 1-2 πραγματάκια
Σιγα κ εσυ!!εδω γιατροι πηγαιναν ρουμανια, κ χωρις λεξη μεσα σε 6 χρονακια , τσουπ ντοκτορες!!!κι εσυ κοπτεσαι για τα μεταπτυχιακα στη Ειδικη. Μαθουν δεν μαθουν , το χαρτι θα το εχουν και τα μορια θα τα παιρνουν!!!