0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα και απο μενα, μετα απο τοσα χρονια ως mother 29 τοτε ..παλι στα ιδια...θελω να ρωτησω το εξης για τη φαση που μολις πηραν ...ενω εχω δηλωσει περιοχες προτιμησης που δεν προσελαβαν, εβαλα το κουτακι, αλλα με προσπερασε το συστημα..ΓΙΑΤΙ?
Κι εγω πιστευω πως υπαρχει ελπιδα,μονο και μονο το γεγονος πως φετος πιασαμε τοσο πατο ειναι ελπιδοφορο.Ποσο χειροτερα μπορει να ειναι του χρονου;
Παιδιά μην τα βάφουμε μαύρα! Με το δίωρο ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα φέτος, όποιος πίστευε κάτι άλλο ήταν αφελής. Όλοι περισσεύαμε στα σχολεία που ήμασταν πέρυσι, σε τι προσδοκούσαν μερικοί φέτος; Όπως και να έχει του χρόνου θα είναι καλύτερη η κατάσταση, άλλη αύξηση ωραρίου δεν μπορεί να γίνει, εκτός εάν αρχίσει να απολύει κατά χιλιάδες.Συγχαρητήρια στους συναδέλφους που προσλήφθηκαν!
Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου moustard. Και την πρώτη χρονιά του μνημονίου (επί Διαμάντως) οι αναπληρωτές επίσημα θα μειώνονταν κατά 70% και τελικά πήρε τους περισσότερους απο οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Δεν λέω ότι θα γίνει κατ'ανάγκη κάτι ανάλογο, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να επαναληφθεί η φετινή τραγωδία. Εξάλλου το πλεόνασμα του χρόνου θα είναι 3 δισ. δεν μπορούν να δώσουν 300 εκατ. στην παιδεία;