*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ60- 2013  (Αναγνώστηκε 73375 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rose_

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Γ' Φάση Αναπληρωτών ΠΕ60- 2013
« Απάντηση #154 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2013, 11:39:48 pm »
Ακριβώς αυτό! Δυστυχώς κάποιοι σπείρουν ψευδείς ειδήσεις και κάποιοι άλλοι τρέχουν να τους πιστέψουν!
Συμφωνώ απόλυτα! Καλό θα ήταν να διασταυρώνουμε πρώτα μία πληροφορία και μετά να την λέμε γιατί βρισκόμαστε όλοι σε μία σύγχυση με όλα αυτά που συμβαίνουν....  Και κάθετι που ακούμε χειροτερέυει την όλη κατάσταση...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:16:47 »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 12:49:47 am »
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΑ ΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ??????ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩς ΕΙΠΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος helenintza

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • κ τωρα?τι θα γινει τωρα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 08:22:36 am »
καλημερα κ καλη εβδομααδααα??ρωταω γω...ας το ευχηθουμε...σχετικα με κατι που γραφτηκε παραπανω οτι οι προσληψεις δασκαλων μεσω εσπα ειναι τλκ μεσω οαεδ...δεν ισχυει... τηλεφωνησα στον οαεδ της περιοχης μου κ μου ειπαν οτι το πακετο για τις προσληψεις αυτες σε σχολεια κτλ δεν εχει βγει, αναμενεται αλλα δεν εχει βγει, κ οτι αυτο ειναι γενικων καθηκοντων που εχει βγει στον οαεδ..οποτε μαλλον δυσκολο προκαταβολικα να προσλαμβανει ατομα που δεν εχουν κανει αιτηση..κ που λογικα αφου προσεληφθησαν με εναν χ τροπο δεν θα τους απασχολησει ενας ψ τροπος...αυτα!

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 09:25:30 am »
   Εννοείται  συνάδελφοι. Είπαμε το υπουργείο έχει χάσει τη μπάλα φέτος αλλά αυτό με τον ΟΑΕΔ το θεωρώ κακόγουστο αστείο.
   Στο θέμα μας τώρα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι στα τέλη αυτης της εβδομάδας θα βγει η γ φάση και δεν θα ναι "ρημαδοφάση" αλλά μια αξιοπρεπέστατη φάση :) (όσω ζω ελπίζω!!) Αλήθεια εκείνη η κοπέλα που μας έλεγε από "εγκυρη πηγή" για 600 ΠΕ60 γεκικής αγωγής μέσω ΕΣΠΑ που εξαφανίστηκε??  οεο?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:16:47 »

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 09:26:43 am »
καλημερα κ καλη εβδομααδααα??ρωταω γω...ας το ευχηθουμε...σχετικα με κατι που γραφτηκε παραπανω οτι οι προσληψεις δασκαλων μεσω εσπα ειναι τλκ μεσω οαεδ...δεν ισχυει... τηλεφωνησα στον οαεδ της περιοχης μου κ μου ειπαν οτι το πακετο για τις προσληψεις αυτες σε σχολεια κτλ δεν εχει βγει, αναμενεται αλλα δεν εχει βγει, κ οτι αυτο ειναι γενικων καθηκοντων που εχει βγει στον οαεδ..οποτε μαλλον δυσκολο προκαταβολικα να προσλαμβανει ατομα που δεν εχουν κανει αιτηση..κ που λογικα αφου προσεληφθησαν με εναν χ τροπο δεν θα τους απασχολησει ενας ψ τροπος...αυτα!

Επειδή χθές το ξαναδιάβασα αναλυτικά το απόσπασμα για την κοινωφελή εργασία (σαν τους κατάδικους στα κάτεργα), αναφέρεται σε υπαλλήλλους γενικών καθηκόντων και υποχρεωτικής ή τεχνολογικής εκπάιδευσης για ΠΕ δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα.
Παραθέτω και σχετικό link του ΟΑΕΔ
http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1502&Itemid=903&lang=el
Προς το παρόν δε μας αφορά

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 09:28:20 am »
λέγε τέτοια pandwra να ανεβαίνουμε!!!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 09:29:09 am »
αλήθεια βρε παιδιά πείτε μου εαν σας έλεγαν ότι μπορείτε να καταθέσετε τα χαρτιά σας και να εργαστείτε (σαφώς με πολύ λίγα χρήματα) μέσω αυτού του προγράμματος και κοντά στην περιοχή σας δε θα το κάνατε; Έχουμε δουλέψει σε καφέ, σε παιδότοπους σε φαστ φουντ αυτό λέτε δεν θα το κάναμε;

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 09:32:53 am »
pandwra- πηρα πρωι πρωι τηλ εγω στον οαεδ...δεν ισχυει αυτο που ειπε καποιος παραπανω.κ για την ακριβεια την προηγουμενη βδομαδα με το που βγηκαν αυτες οι αιτησεις ειδα σε εκπομπη τον διευθυντη του οαεδ , τον κεντρικο μαλλον κατι τετοιο που ειπε ειναι για υποχρεωτικη εκπαιδευση κ συγκεκριμενα σε δημους για καθαριοτητα κτλ.. αυτα..

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 09:40:29 am »
αντικειμενικα ,αν παρεις μισθο 500 ευρω κ μενεις σπιτι σου που σημαινει γλυτωνεις εξτρα ενοικια κτλ οικονομικα μια η αλλη ερχεται...ταφοπλακα ομως για τη πορεια του κλαδου μας...ουτε γω θελω να παιρνω 500 κ να κανω τα ιδια που θα κανει κ αλλος με τα 900 αλλα κ τι να γινει...ηδη εκατσα σπιτι κ περιμενα 1 χρονο...δεν με παιρνει πια...

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 09:45:34 am »
αντικειμενικα ,αν παρεις μισθο 500 ευρω κ μενεις σπιτι σου που σημαινει γλυτωνεις εξτρα ενοικια κτλ οικονομικα μια η αλλη ερχεται...ταφοπλακα ομως για τη πορεια του κλαδου μας...ουτε γω θελω να παιρνω 500 κ να κανω τα ιδια που θα κανει κ αλλος με τα 900 αλλα κ τι να γινει...ηδη εκατσα σπιτι κ περιμενα 1 χρονο...δεν με παιρνει πια...

Παιδιά έχουμε δουλέψει για πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά! Δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη που το έχω κάνει! Πραγματικά πιστεύω ότι αν μας φτάσουν σε αυτό το σημείο θα το κάνουμε όλοι! Σαφώς μπαίνει ταφόπλακα στον κλάδο μας και στην κατηγορία των αναπληρωτών και στην κατηγορία των μονίμων, γιατί δε φαντάζομαι να νομίζετε ότι δε θα πειράξουν τους μισθούς από κει και πέρα. Αφού κάποιοι θα δουλέψουν με τα μισά σχεδόν χρήματα γιατί όχι και οι υπόλοιποι;

Αποσυνδεδεμένος evdokia

• Έμπειρο μέλος
  • Δεν ελπίζω τίποτα,δεν φοβάμαι τίποτα,έχω ξενερώσει
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 09:51:41 am »
αυτός που το ανέφερε προφανώς έχει μπερδέψει το ΕΣΠΑ με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Το κοινωφελές δεν έχει βγει ακόμα αλλά αναμένεται να βγει και θα βγει. Ο Καψαλάκης (δείτε πιο πάνω αυτό που έγραψα χθες,  αναδημοσίευεσε σημερα αυτή την χθεσινή του δήλωση) υποστηρίζει πως το κοινωφελές του ΟΑΕΔ (που φέτος προοριζεται μονο για νηπιαγωγού, ψυχολόγους και της ειδικής αγωγής) στο μελλον θα αγγιξει και τους δασκάλους.

Από την άλλη, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας μόλις βγει το πρόγραμμα οι περισσότεροι θα σπεύσουμε (κι εγώ προσωπικά) για μια αίτηση. Άλλωστε για σκέφτείται από το τίποτα 490 και στο σπίτι σου.......

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 09:54:25 am »
κάπου μέσα στο φόρουμ διάβαζα  ότι του χρόνου το μνημόνιο προβλέπει 1000 αναπληρωτές στο σύνολο. ποιος θα πρωτοδουλέψει? Η  ταφοπλακα δεν ειναι μόνο για τον δικο μας κλάδο, αλλά για όλους τους αναπληρωτές.

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 09:58:02 am »
αυτός που το ανέφερε προφανώς έχει μπερδέψει το ΕΣΠΑ με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Το κοινωφελές δεν έχει βγει ακόμα αλλά αναμένεται να βγει και θα βγει. Ο Καψαλάκης (δείτε πιο πάνω αυτό που έγραψα χθες,  αναδημοσίευεσε σημερα αυτή την χθεσινή του δήλωση) υποστηρίζει πως το κοινωφελές του ΟΑΕΔ (που φέτος προοριζεται μονο για νηπιαγωγού, ψυχολόγους και της ειδικής αγωγής) στο μελλον θα αγγιξει και τους δασκάλους.

Από την άλλη, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας μόλις βγει το πρόγραμμα οι περισσότεροι θα σπεύσουμε (κι εγώ προσωπικά) για μια αίτηση. Άλλωστε για σκέφτείται από το τίποτα 490 και στο σπίτι σου.......

Ακριβώς αυτό εννοώ evdokia. Μας αναγκάζουν να δουλεύουμε για ψίχουλα, αλλά πες μου πόσοι από εμάς δεν θα καταθέσουμε χαρτιά μόλις βγει το πρόγραμμα;

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2013, 10:00:28 am »
εγω κραταγα 2 παιδακια 8ωρο για 320 ευρω...κ χωρις ενσημα...ειναι λιγο καλυτερο το 490 κ κανονικα...η ταφοπλακα ερχεται ειτε εμεις δεν κανουμε τα χαρτια μας ειτε τα κανουμε....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)