0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρακαλω το θεμα του τοπικ να αλλαξει σε "Συντονισμος αδιοριστων Πε04.02 04.04 και 04.05 εναντιον πε04.01". Ετσι οπως ειναι προκαλει συγχηση.
έστειλα και στην ΕΕΧ φαξ , πρωτοκολήθηκε γιατί ήταν ενυπόγραφο , μου τηλέφώνησαν και μπήκε στην ημερήσια διάταξη προς συζήτηση άμεσα. δεν μου προσδιόρισαν την έννοια του άμεσου. σίγουρα κάτι κινήθηκε σήμερα και σίγουρα δείξαμε με ευπρέπεια το δίκιο μας και την μη διάθεση για πολέμους με τους συναδέλφους φυσικούς. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ . Ίσα ίσα , θα έπρεπε να είναι μαζί , γιατί σήμερα ευνοείται ο ένας , αύριο ο άλλος. η αδικία ( πρωτοφανής και εξώφθαλμη ) θα πλήξει και αυτούς κάποια στιγμή , αν δεν σταματήσουν τα πράγματα να γίνονται έτσι. καλή μας επιτυχία.
Κάνεις λάθος φίλε μου Σήμερα δεν ευνοείται κανένας. Εκτός αν θεωρείται ότι 55 φυσικοί ήταν πάρα πολλοί....Και δυστυχώς αντί να διεκδικούμε περισσότερες θέσεις για όλους, φωνάζουμε να μειωθούν οι θέσεις στους φυσικούς 7 χρόνια αναπλήρωση δεν έχω δει σε κανένα γυμνάσιο (και ήταν πολλά) κανέναν να κάνει μόνο μαθήματα της ειδικότητας του. Οι παλιότεροι επιλέγουν μάθημα ώστε να συμπληρώνουν ωράριο με όσο το δυνατό λιγότεςρα αντικείμενα και εμείς μετά ότι μείνει
Συγνώμη συνάδερφοι. Νομιζα το κατέβασαν γιατι μου στειλε η mous και με ρωτουσε αν το κατέβασα!! Οκ τελικα
Δεν ξέρω με τι σκεπτικό αποφάσισε το υπουργείο και κάλεσε μόνο 01. Πάντως επιμένω το ότι κάλεσε 55 ΠΕ0401 σε δύο φάσεις είναι τραγικό. Όπως και ο αριθμός των 02. Όπως και ο αριθμός των 03. Όπως και το ότι εδώ και 2 χρόνια δεν καλούν 01 .Το πρόβλημα είναι γενικότερο... Θέλουμε και βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Στη συζήτηση ΠΕ02, 03, 04 στα δημοτικά ξεκινάμε με αίτημα να φύγουν οι δάσκαλοι από αυτά.............