0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγινε. Στειλε στην Τσαπακιδου να σε σωσει και καλη ανεργια. Γραψτε κι αλλα τετοια η διασκεδαση μου συνεχιζεται
καλώς μας ήρθες chris-mas έχεις απόλυτο δίκιο για το οτι η εκπομπή δεν είναι λύση...Είναι όμως μία πολύ καλή αρχή για να μας ακούσουν.
Είσαι εριστική και έχεις καταντήσει εμπαθής...πρέπει να αισθάνεσαι πολύ μόνη....
Αν εγω ειμαι εριστικη και εμπαθης, τοτε εσυ εισαι ελαφρομυαλη που πιστευεις οτι η Τσαπακιδου μπορει να δωσει λυση και να αντικαταστησει τα συνδικαλιστικα μας οργανα
Δυστυχώς δεν ξεμπερδέψαμε με τους δασκάλους...όσοι μείναν απέξω (αν είναι δυνατόν να έχει μείνει κανείς απέξω με τους χιλιάδες που κάλεσε!!!!!) περιμένουν την ΖΕΠ...έχουν και συνέχεια...
έτσι.....ας φαγωθούμε μεταξυ μας....Ελληνάρες.... αντι να αγωνιζομαστε παρεα μόνο να ερχομαστε σε αντιπαραθεσεις ξερουμε...!!!πιο παλια οι ελευθεροι επαγγελματιες κατηγορούσαν τους δημοσίους υπαλληλους και αντιστροφα...τωρα τρωγομαστε όλοι μεταξυ μας και ας ανηκουμε και στον ιδιο κλαδο...ειρηνη ημιν....ο καθενας ας προσπαθησει με τον τροπο του...
συμφωνω μαζι σου!!!! το προβλημα ξεκινα απο σχολιακια του τυπου" θα καθομαι κ θα διασκεδαζω" κ,τ,λ, που ειναι τουλαχιστον προκλητικα κ προκαλουν νευρα . ολοι εχουμε την προσωπικη μας ιστορια κ θελουμε σεβασμο απο το "κακο' υπουργειο κ δεν μπορουμε να τον εχουμε μεταξυ μας!!!! αν καποιος πιστευει οτι θα σωθει απο τη ΔΟΕ ας τρεξει στη ΔΟΕ! αν πιστευει οτι θα σωθει απο την τσαπανιδου ας τρεξει στην ταπανιδου !!! που ειναι το προβλημα το θεμα δεν ειναι να αναδειχτει το προβλημα μας ή κανω λαθος??? αλλωστε κ η ΔΟΕ δεν απευθυνθηκε στα ΜΜΕ με αναλογο σποτακι?? οποτε το μονο που δεν χρειαζομαστε εινα απαξιωτικη κριτικη για τον τροπο που παλευει ο καθενας για τον κλαδο. κ τελος να πω οτι μολις εστειλα κ γω μηνυμα στην τσαπανιδου, οπως εστειλα κ στον αυτια, πριν μερες , οπως πηρα τηλ κ στη ΔΟΕ, οπως εκανα ενσταση στο υπουργειο κ τα ειπα παλι οταν με πηραν τηλ να μου απαντησουν, οπως τα ειπα κ στο κοκκινο της ΔΟΕ σε συναντηση που ειχαμε για τις απεργιες........κ τι αλλαξε? τιποτα!!!!! αλλα λεω οτι αγωνιζομαι να το μαθουν οσοι περισσοτεροι γινεται κ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ επιτελους !!!!!!
τα συνδικαλιστικά μας όργανα δεν μπορεί να τα αντικαταστήσει κανένας. Όμως ανάμεσα στους δασκάλους αποτελούμε μειονότητα και πρέπει να πάρουν κι αυτοί το αντίστοιχο μήνυμα. Πιστεύω ότι θα τους πειράξει (στους συνδικαλιστές μας αναφέρομαι) εαν ακουστούν ομαδικά μηνύματα πίεσης. Τρανταχτό παράδειγμα οκ. Μπράτης που μας διαγράφει έναν έναν γιατί τολμάμε να ζητήσουμε τα δίκια μας!Καταλαβαίνω ότι υπάρχει οργή και απογοήτευση, όμως μη δίνουμε χαρακτηρισμούς ο ένας στον άλλο. Κοινά αιτήματα έχουμε, δεν τσακωνόμαστε. Εάν μπορείς να προτείνεις κάτι πιο δραστικό είμαστε μαζί σου, απλά ψάχνουμε μέρες μια ομαδική κίνηση από εμάς που μιλάμε σε αυτό το φόρουμ. Περιμένουμε εναγωνίως και άλλες προτάσεις τις οποίες θα στηρίξουμε!