0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι να δούμε σύντομα μια ευχάριστη ανακοίνωση και για μας..τύπου: Εγκρίθηκαν 600 ακόμη πιστώσεις για τη πρωτοβάθμια(Ή και παραπάνω δεν έχουμε πρόβλημα )
Σωστό!Μακαρι!
Παιδια χαμός! και με ολα αυτα που γίνονται στην επικαιρότητα, δεν το βλεπω να αναδεικνύεται το θεμα μας μέσω των εκπομπών κλπΠαντως ακόμη ειμαι αισιόδοξη!!Αληθεια το λέω!Ελπιζω να εχουμε καλα νεα σε λίγες μερες.Μονο αυτο μπορω να ευχηθώ!Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πέσει ψυχολογικά!Τελος!
dimi-asia πραγματικά από την αισιοδοξία σου παίρνω κουράγιο.......και όταν χάνεσαι στο forum ανησυχώ!!!!!! να είσαι καλά.
http://ipaideia.gr/...600 νηπιαγωγοί μέσω ΕΣΠΑipaideia.griPaideia: Όλη η παιδεία σε ένα ιστότοπο !ipaideia.gr
Ξέρετε πότε θα βγούνε??
Ξέρετε πότε θα βγούνε??Μπροστά στην απελπισία και στο μηδενικό εισόδημα είναι μια κάποια λύση....προσωρινή...
εγω θεωρω οτι οι 600 νηπιαγωγοι ειναι για σχολεια .σε δημοτικους παιδικους σταθμους παιρνουν κυριως απο τει.εν τω μεταταξυ αν προσθεσεις τους σχεδον 800αναπληρωτες που πηραν και τα 600 ατομα που θα παρουν = 1400 (σχεδον οσους πηραν περσι)