0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά ΟΚ...για να σε πάρουν εκεί πρέπει να έχεις προυπηρεσία, ανεργία, μεταπτυχιακό μη σου πω διδακτορικό, οικογενειακά κριτήρια ... και παίρνουν πολύ λίγα άτομα σε κάθε ΙΕΚ στο ΠΕ60...σπάσε πλάκα πόσες αιτήσεις θα γίνουν, άπειρες, και πόσους θα πάρουν...άσε μας βραδυάτικο...μη ξεσηκώνεις τον κόσμο τζάμπα, οι ψαγμένοι το έχουν δει ήδη...Εγώ τα είχα όλα πέρυσι και πάλι βρέθηκαν άτομα πιο πάνω από μένα.
ναι αλλα νομίζω οτι το θέμα αφορά ολουε...γιατι αν τελικά ισχύσει κατι τέτοιο του χρόνου βλέπω και αλλές ειδικότητες στον οαεδ...δεν νομίζω να μείνουν μόνο στους νηπιαγωγούς
Κ πως μπορεί να εφαρμοστεί αυτό το προγραμμα στα ολοήμερα; Θα απολυθούν πριν την τέλος της σχολικής χρονιάς;
.Όμως για να το θίγει ο Καψαλάκης κάτι σημαίνει.
Κοίτα τι γράφει σε μια παράγραφο του ΦΕΚ του ΟΑΕΔ2.2 Αντικείμενο της πράξης είναι η δημιουργία απα−σχόλησης μέσω της πρόσληψης προσωπικού (εφεξήςωφελούμενοι/ες), για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνώνσε Δήμους, Περιφέρειες, Διευθύνσεις πρωτοβάθμιαςκαι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες δημόσιεςυπηρεσίες (Επιβλέποντες Φορείς) βάσει του Ν. 4152/2013(ΦΕΚ 107/9−05−2013). Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνονταικαι οι ενέργειες ορισμού των επιβλεπόντων φορέων καιτων θέσεων απασχόλησης ανά φορέα και ειδικότητα,η κατάταξη και η σύζευξη των ανέργων με τις θέσειςεργασίας των επιβλεπόντων φορέων.Σε ειδικά αιτιολογημένες περιπτώσεις που εμπίπτουνστον τομέα αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείαςκαι Θρησκευμάτων το χρονικό διάστημα απασχόλησηςτων ωφελούμενων δύναται να ανέλθει κατά ανώτατοόριο έως έξι (6) μήνες και δεκαπέντε (15) ημερολογιακέςημέρες.Από το ΦΕΚ στην σελίδα του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας...