0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλημέρα κι από μένα!Επειδή έχω στα χέρια μου το έγγραφο για το οποίο μιλάει ο Καψαλάκης,θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάποια πράγματα.Για τους ΠΕ η σύμβαση θα είναι 7μηνη και όχι 5μηνη..Όμως τις διακοπές Χριστουγέννων και Πάσχα,όπως αναφέρει,θα κρίνει ο φορέας πρόσληψης αν μας χρειάζεται ή όχι να ασκήσουμε καθήκοντα.Με λίγα λόγια,εφόσον τότε τα σχολεία είναι κλειστά,οι μέρες αυτές θα αφαιρούνται από το μισθό...Και τα 450 ευρώ θα γίνουν 225.Την ύπαρξη αυτού του εγγράφου τη γνώριζαν πολλοί.Έχει ημερομηνία 26/9/2013.Κι όμως κανένας δε μιλούσε...Όλοι μάς άφηναν να ελπίζουμε.Έπρεπε να φτάσει στα χέρια του Καψαλάκη,για να δημοσιοποιηθεί.Όπως πολύ καλά λένε κάποιοι,μόνο για τους δάσκαλους νοιάζονται,οι οποίοι είναι στις περισσότερες περιοχές υπεράριθμοι και σε κάποιες άλλες περιοχές έβαλαν τους εσπίτες σε πρωινά τμήματα.Αν ήθελαν να πάρουν κι εμάς,θα το είχαν κάνει τόσο καιρό μέσω του ΕΣΠΑ.Τι περίμεναν;;;Άρα...είχαν άλλο σχέδιο στο νου τους...τον ΟΑΕΔ κι εμάς δεν μπήκε ποτέ κανείς στον κόπο να μας ενημερώσει επίσημα...
εφυγε η επιστολη στο εθνος,, κ το πρωτο θεμα...
Καλημέρα, το έστειλα όπου μπορούσα. Αύριο εγώ δεν μπορώ να ερθω στην Αθήνα, θα αναλάβει καποιος να μας ενημερώσει από εδώ?Όποιος πάει και μπορεί ας θίξει και αυτό το θέμα:http://pe60xalkidikis.blogspot.gr/2013/10/60.htmlείναι παρατηρήσεις ενός συναδέλφου πάνω στην Εγκύκλειο για το Ολοήμερο κι έχει πάρα πολύ δίκιο σε αυτά που υπογραμμίζει.Τέλος πιστεύω πως η επιστολή δεν είναι αρκετή. Μήπως πρέπει να κανονίσουμε μια διαμαρτυρία έξω από το ΥΠΕΠΘ, εμείς οι Αδιόριστοι Αναπληρωτές Νηπιαγωγοί, όσοι μαζευτούμε. Δε υπάρχει λόγος να περιμένουμε τίποτα από τις μόνιμες (σις περισσοτερες ομάδες που ανέβασα την επιστολή ούτε ένα like ούτε μια κοινοποίηση δεν έκανα, χόρευαν μόνο ένα σωρο post με κατασκευές τριγύρω...).