*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 426531 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #784 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 12:37:16 pm »
Πρέπει να οριστεί μερα και ώρα....
....και να υπαρχουν αιτηματα.... αιτηματα λογικα και οχι τυπου "μαζικοι διορισμοί" "20αρια τμηματα" κλπ...

Πρεπει να απαιτηθει αξιοπρεπεια!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:40:30 »

Αποσυνδεδεμένος dimitris21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #785 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 12:42:59 pm »
Καλημέρα, παρακολουθώ τις συζητήσεις σας, το πιο καλό το είπε μια κοπέλα...οτι το γίγαντα απο τα πόδια τον ρίχνεις και η παιδεία είναι γίγαντας που θέλουν να τον ρίξουν. Ακόμα εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε καταλάβει οτι έχουμε απίστευτη δύναμη.  Δεν έχουμε καταλάβει οτι ο λαός έχει απίστευτη δύναμη και μπορεί να κάνει ο,τι θελήσει. Αλλά οι περισσότεροι απο εμάς κοιτάμε να το λύσει ο άλλος το πρόβλημα για εμάς και πρώτος και καλύτερος ήμουν εγώ. Αυτό που συμβαίνει φέτος σε εσάς του χρόνου ή του παραχρόνου θα γίνει με τους δασκάλους και μετά με τους καθηγητές και πάει λέγοντας. Κινητοποιηθείτε με όποιο τρόπο μπορείτε. Εγώ απο πλέυρά μου θα προσπαθήσω να διοργανώσω μια συναυλία, κάτι δεν ξέρω να μαζευτεί όλος ο κόσμος βολεμένος (προσωρινά) ή μη και να ζητήσουμε όλοι σαν κλάδος τα δικαιώματά μας. όπως εσείς βλέπατε πρόπερσι τον ιδιωτικό να διαλύεται και δεν κινητοποιηθήκατε ποτέ έτσι πρέπει να κινητοποιηθεί όλος ο κόσμος. Όλοι να γίνουμε δάσκαλοι, όλοι ιδιωτικοί, όλοι υπάλληλοι της ΕΡΤ και να κινητοποιηθούμε. Εγώ ας μην είμαι νηπιαγωγός είμαι μέσα να πάμε όλοι στο υπουργείο και κανονικά έπρεπε να είναι στο πλευρό σας όλοι οι υπάλληλοι της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας...

Αποσυνδεδεμένος renee

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #786 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 12:44:32 pm »
πήρα στο 2103442281 και για μια ακόμη φορά μια τρύπα στο νερό έγινε. Τον ρώτησα τον συνομιλητή μου αν αφορά τα δημόσια νηπιαγωγεία οι 600 θέσεις νηπιαγωγών και μου λέει " γιατί πήρες εδώ;" καααααααλά χαμός του απαντάω"που να πάρω τηλέφωνο κύριέ μου στο Υγείας;;; γιατί εκεί θα μας στείλετε στο τέλος". Ο άνθρωπος ήθελε να κάνει κοινωνική κουβέντα και όχι να μου απάντήσει, το μόνο που μου έλεγε έιναι ότι το κράτος δεν έχει λεφτά και ότι το κράτος προσπαθεί να βρει τρόπους να καλύψει τα κενά του..Όταν του ανέφερα ότι το καλοκαίρι γίναν προσλήψεις στο λιμενικό και ότι το κράτος έχει λεφτά για σώματα ασφαλείας αλλά για την παιδεία δεν έχει, μου είπε δε το γνωρίζω αυτό. Και φτάνουμε στο κορυφαίο...........Με ρωτά(επειδή ρώτησε και άλλη νηπιαγωγό νωρίτερα και ήθελε να ξέρει και τη δική μου απάντηση) αν θα δούλευα τσάμπα στον τόπο μου και του απαντώ "ναι, για να μορφώσω τα παιδιά, να μη κάνω το χατήρι στο "μεγάλο κεφάλι" να μας έχει όλους πιόνια και άλλα τέτοια και μου λέει
-Σαν υπάλληλος θα προτείνω να γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών, χωρίς μισθό και να μοριοδοτείστε 2πλα
-Τι λες ανθρωπέ μου του λέω, αν θα το έκανα ποτέ αυτό(να δουλέψω δωρεάν) δε θα το έκανα με τις ευλογίες του υπουργείου Παιδείας αλλά μόνη μου θα μαζευα παιδιά και θα έκανα ό,τι έκανα.Δεκανίκι του υπουργείου ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ.Τόσα χρόνια δούλευα υπό την εποπτεία του και είδα τα χαϊρια μας.
Στο τέλος μου είπε να πάρω σε 2 μέρες ξανα μήπως ξερουν και αυτοί κάτι παραπάνω
Και επίσης μου είπε ότι τον σύγχυσα με όσα του είπα(γιατί κάναμε και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥ

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #787 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 12:46:06 pm »
Καλημέρα, παρακολουθώ τις συζητήσεις σας, το πιο καλό το είπε μια κοπέλα...οτι το γίγαντα απο τα πόδια τον ρίχνεις και η παιδεία είναι γίγαντας που θέλουν να τον ρίξουν. Ακόμα εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε καταλάβει οτι έχουμε απίστευτη δύναμη.  Δεν έχουμε καταλάβει οτι ο λαός έχει απίστευτη δύναμη και μπορεί να κάνει ο,τι θελήσει. Αλλά οι περισσότεροι απο εμάς κοιτάμε να το λύσει ο άλλος το πρόβλημα για εμάς και πρώτος και καλύτερος ήμουν εγώ. Αυτό που συμβαίνει φέτος σε εσάς του χρόνου ή του παραχρόνου θα γίνει με τους δασκάλους και μετά με τους καθηγητές και πάει λέγοντας. Κινητοποιηθείτε με όποιο τρόπο μπορείτε. Εγώ απο πλέυρά μου θα προσπαθήσω να διοργανώσω μια συναυλία, κάτι δεν ξέρω να μαζευτεί όλος ο κόσμος βολεμένος (προσωρινά) ή μη και να ζητήσουμε όλοι σαν κλάδος τα δικαιώματά μας. όπως εσείς βλέπατε πρόπερσι τον ιδιωτικό να διαλύεται και δεν κινητοποιηθήκατε ποτέ έτσι πρέπει να κινητοποιηθεί όλος ο κόσμος. Όλοι να γίνουμε δάσκαλοι, όλοι ιδιωτικοί, όλοι υπάλληλοι της ΕΡΤ και να κινητοποιηθούμε. Εγώ ας μην είμαι νηπιαγωγός είμαι μέσα να πάμε όλοι στο υπουργείο και κανονικά έπρεπε να είναι στο πλευρό σας όλοι οι υπάλληλοι της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας...

Άντε μπράβο dimitris21!Πες μας ιδεες κι εσυ με τη σειρα σου για να οργανωθούμε!!Αλλα οχι μόνο Αθήνα.....ας κανονισουμε κ για Θεσσαλονικη κ για άλλες πόλεις!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:40:30 »

Αποσυνδεδεμένος plakakaneis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #788 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 12:47:10 pm »
στον αυτια, να γινουν ποταμι τα μηνυματα, μπας και το βγαλει

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #789 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 12:48:09 pm »
πήρα στο 2103442281 και για μια ακόμη φορά μια τρύπα στο νερό έγινε. Τον ρώτησα τον συνομιλητή μου αν αφορά τα δημόσια νηπιαγωγεία οι 600 θέσεις νηπιαγωγών και μου λέει " γιατί πήρες εδώ;" καααααααλά χαμός του απαντάω"που να πάρω τηλέφωνο κύριέ μου στο Υγείας;;; γιατί εκεί θα μας στείλετε στο τέλος". Ο άνθρωπος ήθελε να κάνει κοινωνική κουβέντα και όχι να μου απάντήσει, το μόνο που μου έλεγε έιναι ότι το κράτος δεν έχει λεφτά και ότι το κράτος προσπαθεί να βρει τρόπους να καλύψει τα κενά του..Όταν του ανέφερα ότι το καλοκαίρι γίναν προσλήψεις στο λιμενικό και ότι το κράτος έχει λεφτά για σώματα ασφαλείας αλλά για την παιδεία δεν έχει, μου είπε δε το γνωρίζω αυτό. Και φτάνουμε στο κορυφαίο...........Με ρωτά(επειδή ρώτησε και άλλη νηπιαγωγό νωρίτερα και ήθελε να ξέρει και τη δική μου απάντηση) αν θα δούλευα τσάμπα στον τόπο μου και του απαντώ "ναι, για να μορφώσω τα παιδιά, να μη κάνω το χατήρι στο "μεγάλο κεφάλι" να μας έχει όλους πιόνια και άλλα τέτοια και μου λέει
-Σαν υπάλληλος θα προτείνω να γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών, χωρίς μισθό και να μοριοδοτείστε 2πλα
-Τι λες ανθρωπέ μου του λέω, αν θα το έκανα ποτέ αυτό(να δουλέψω δωρεάν) δε θα το έκανα με τις ευλογίες του υπουργείου Παιδείας αλλά μόνη μου θα μαζευα παιδιά και θα έκανα ό,τι έκανα.Δεκανίκι του υπουργείου ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ.Τόσα χρόνια δούλευα υπό την εποπτεία του και είδα τα χαϊρια μας.
Στο τέλος μου είπε να πάρω σε 2 μέρες ξανα μήπως ξερουν και αυτοί κάτι παραπάνω
Και επίσης μου είπε ότι τον σύγχυσα με όσα του είπα(γιατί κάναμε και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥ

Αποσυνδεδεμένος dimitris21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #790 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 12:52:39 pm »
dimi-asia αμα θες να σου στείλω τηλ καλλιτεχνών μπάς και τους πείσεις να γίνει συναυλία και στη Θεσσαλονική.

Αποσυνδεδεμένος silken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #791 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 12:52:54 pm »
Έπρεπε να ζητήσεις το όνομά του,που έχει και το θράσσος να ειρωνεύετε...Αίσχος.....ο γελοίος.....

Αποσυνδεδεμένος silken

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #792 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 12:54:11 pm »
Έπρεπε να ζητήσεις το όνομά του,που έχει και το θράσσος να ειρωνεύετε...Αίσχος.....ο γελοίος.....
Μιλάω για τον ...κύριο στο υπουργείο.

Αποσυνδεδεμένος neta

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #793 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 12:55:30 pm »
Γεια σας συνάδελφοι/συναδέλφισσες
είμαι νέο μέλος στο PDE αλλά μ΄όλα αυτά που γίνονται αισθάνομαι ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.Πιστεύω ότι αυτό που γίνεται δηλαδή να προσλάβουν σε δημόσια Νηπιαγωγεία με πρόγραμμα ΟΑΕΔ ,όχι απλά μας θίγει αλλά αρχίζει από εμάσ να ξηλώνεται η εκπαίδευση και μάλιστα με βίαιο τρόπο!!Αυτό είναι ΠΑΡΆΝΟΜΟ....(Ένας εργατολόγος θα μας κατευθύνει για περαιτέρω ενέργειες....)Πρέπει  να κινηθούμε δυναμικά.Όπως οι πανεπιστημιακοί.Όπως σωστά ανέφεραν μέλη του PDE δημοσίευση , ενημέρωση στα συνδικαλιστικά μας όργανα(παρεπιπτόντως δεν διάβασα από κανέναν να έχει μιλήσει τηλεφωνικά για το θέμα με τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΟΕ, γιατί είναι ακριβοθώρητος;).Θεωρώ όμως ότι  ενημέρωση μαζί με πίεση προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης(π.χ ΣΥΡΙΖΑ ,ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΗΜ.ΑΡ  Κ.Ά.)θα βοηθούσε πολύ.
Και φυσικά είμαι μαζί σας για συγκενρώσεις διαμαρτυρίας στο Υπουργείο.

Αποσυνδεδεμένος sofi9

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #794 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 12:57:52 pm »
μηπως να στειλουμε ην επιστολη και σε κομματα της αντιπολιτευσης?

Αποσυνδεδεμένος louizaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #795 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 12:59:44 pm »
Έστειλα και στον mail του Παληγιάννη..... α να δούμε! Αυτός μπορεί να μιλάει και να ενημερώσει καλύτερα απο τον Μπράτη!!

Αποσυνδεδεμένος miloupaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #796 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:00:15 pm »
κορίτσια πήρα στα κεντρικά του οαεδ η υπάλληλος που το σήκωσε δεν ήξερε να μου απαντήσει κάτι όμως μου είπε να παρακολουθούμε μόνο όσα δημοσιεύει ο οαεδ να περιμένουμε την προκύρηξη(δεν ξέρει πότε βγαίνει) οπαιαδήποτε άλλα δημοσιεύματα είναι παραπληροφόρηση μου είπε και επειδή της εξήγησα την κατάσταση πως έχει μου έδωσε το τηλ του προιστάμενου να μιλήσω! Μήπως γνωρίζει κάτι παραπάνω για τις 600 θέσεις! παίρνω αλλά μιλάει συνέχεια! θα συνεχίσω να παίρνω και θα ενημερώσω!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #797 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:07:21 pm »
Έστειλα και στον mail του Παληγιάννη..... α να δούμε! Αυτός μπορεί να μιλάει και να ενημερώσει καλύτερα απο τον Μπράτη!!

Μπράβο!Οντως!Για να δούμε!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144