*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 425390 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #798 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:08:54 pm »
dimi-asia αμα θες να σου στείλω τηλ καλλιτεχνών μπάς και τους πείσεις να γίνει συναυλία και στη Θεσσαλονική.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:27:35 »

Αποσυνδεδεμένος angel83

• Νέο μέλος
  • *
  • πε60
    • Προφίλ
« Απάντηση #799 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:09:50 pm »
πηρα και εγω στον οεαδ μαλλον με την ιδια κυρια μιλησαμε γιατι μου ειπε οτι πηρε και αλλη μια κοπελα και μου ειπε οτι πρεπει πρωτα να βγει η προκηρυξη και μετα να δουν που θα απορροφηθουν...της λεω την κατασταση και μου λεει...ααα καταλαβα και εσεις δηλαδη δεν το θελετε αυτο απο οτι καταλαβαινω....περα βρεχει δηλαδη...μου εδωσε ενα αλλο τηλεφωνο αλλα δεν μου απαντανε...

κοριτσια επισης στον οαεδ μπορουμε να κανουμε κινητοποιησεις...να ζητησουμε εξηγησεις...οι αιτησεις γινονται ηλεκτρονικα οποτε δεν μπορουμε να μην τους αφησουμενα τις κανουν...
Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην.

Αποσυνδεδεμένος chrisi83

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #800 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:11:38 pm »
Έστειλα πριν ξανά σε τσαπανίδου και  τώρα σε βουλευτή ο οποίος γενικά κάνει ερωτήσεις στην βουλή για το θέμα της Παιδείας. του έστειλα την επιστολή μας ...

Αποσυνδεδεμένος miloupaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #801 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:12:06 pm »
Σκέφτομαι και το άλλο και συγχίζομαι! Ο μ..... μέσα από το υπουργείο που είπε οτι προορίζονται για βοηθοί νηπιαγωγών! ¨αμα δεν ξέρεις ρε φιλαράκη τι απαντάς?? Θέλουν και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης για βοηθούς βρε βλήμα???? Που βοηθός να γίνεις!!! (απευθύνομαι στον υπάλληλο). Κορίτσια θέλετε να κανονίσουμε για την τρίτη που μας έρχεται ραντεβού στο υπουργείο?? Ας ετοιμάσουμε η καθε μία ερωτήσεις που σκεφτόμαστε (σίγουρα θα συμπίμπτουν αρκετές) και όταν συναντηθούμε φτιάχνουμε το κείμενο! Θα πρέπει να υπάρχει συμμετοχή όμως!! 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:27:35 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #802 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:13:01 pm »
Έστειλα πριν ξανά σε τσαπανίδου και  τώρα σε βουλευτή ο οποίος γενικά κάνει ερωτήσεις στην βουλή για το θέμα της Παιδείας. του έστειλα την επιστολή μας ...
[/quote

Τελεια!Ετσι παιδια!Παμε γερά!Κι εγω ψάχνω αλλα σάιτ για να τη στείλουμε όπου μπορουμε

Αποσυνδεδεμένος sofi9

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #803 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:14:48 pm »
Δεν ειναι δυνατον να μην γνωριζουν που θα απορροφηθουν ...σας φαινεται λογικο????τελικα κανεις δεν ξερει...τοτε ο δ/ντης α/θμιας σαμου πως περιμενει 4 νηπιαγωγους για να καλυψει τα κενα του???αυτον ποιος τον ενημερωσε????μηπως να παρουμε τηλ στην σαμο να μας πει????
Από την άλλη, οι αναπληρωτές, θα βλέπουν τους ίδιους να μετατρέπονται από αναπληρωτές του κρατικού προϋπολογισμού σε αναπληρωτές ΕΣΠΑ, στη συνέχεια σε αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου, ωρομίσθιους ή εργαζόμενους σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας μέσω ΟΑΕΔ με 490 ευρώ για 6 μήνες (ήδη τέτοια προγράμματα προβλέπουν και νηπιαγωγούς και μάλιστα ο Δ/ντής Α/βάθμιας Εκπ/σης Σάμου ανακοίνωσε ότι περιμένει 4 νηπιαγωγούς μέσω ΟΑΕΔ από την Περιφέρεια για τη Σάμο)! Τι κάνει η ΔΟΕ για το συγκεκριμένο θέμα;
http://epikoinonia-samou.blogspot.gr/2013/10/2-3-13.html#more

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #804 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:15:08 pm »
Σκέφτομαι και το άλλο και συγχίζομαι! Ο μ..... μέσα από το υπουργείο που είπε οτι προορίζονται για βοηθοί νηπιαγωγών! ¨αμα δεν ξέρεις ρε φιλαράκη τι απαντάς?? Θέλουν και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης για βοηθούς βρε βλήμα???? Που βοηθός να γίνεις!!! (απευθύνομαι στον υπάλληλο). Κορίτσια θέλετε να κανονίσουμε για την τρίτη που μας έρχεται ραντεβού στο υπουργείο?? Ας ετοιμάσουμε η καθε μία ερωτήσεις που σκεφτόμαστε (σίγουρα θα συμπίμπτουν αρκετές) και όταν συναντηθούμε φτιάχνουμε το κείμενο! Θα πρέπει να υπάρχει συμμετοχή όμως!!

Παιδια αν κανονιστει κατι για Αθήνα κ το ξέρουμε λίγες μερες πριν....ακομα κι εγω ειμαι διατεθειμένη να κατέβω!

Αποσυνδεδεμένος vickara

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #805 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:15:22 pm »
Εγώ είμαι μέσα για την Τρίτη!
Να έχεις τα μάτια ανοιχτά στις ομορφιές του κόσμου, να έχεις το μυαλό ανοιχτό στη γνώση, να έχεις την καρδιά ανοιχτή στην αγάπη...

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #806 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:16:54 pm »
Ας γίνει ή συνάντηση αύριο με το  συντονιστικό στο Σύνταγμα ,να δούμε τι συμμετοχή θα έχει και απο εκεί ,να δούμε τι συμμετοχή θα έχουμε και απο  εδώ ,γιατι αν είναι να μαζευτούμε 30 άτομα δεν έχει νόημα

Αποσυνδεδεμένος dimitris21

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #807 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:16:59 pm »
dimi asia εγώ θα προσπαθήσω εννοείται χωρίς εισιτήρια κλπ να μαζευτούμε να μας βοηθήσουνε και να κάνουμε μια συναυλιά που θα ξεσηκωθούν και θα διαμαρτυρηθούν όλοι οι κλάδοι. Με τον Μάλαμα και την Αλεξιού που είχαμε μιλήσει για κάτι ανάλογο στην Καλαμάτα δεν θέλανε λεφτά οι άνθρωποι αλλά μόνο για τους μουσικούς τους αλλα επειδή ήταν στην Καλαμάτα και θέλανε μεταφορικά. Αθήνα υποθέτω θα είναι πιο εύκολο.

Αποσυνδεδεμένος sofi9

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #808 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:17:28 pm »
miloupaki συμφωνω για τριτη

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #809 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:20:12 pm »
Παιδια αν κανονιστει κατι για Αθήνα κ το ξέρουμε λίγες μερες πριν....ακομα κι εγω ειμαι διατεθειμένη να κατέβω!
Είσαι φωτεινό παράδειγμα γιατι μένεις 500 χλμ μακριά ,έχεις κ παιδιά και είσαι διατεθειμένη να έρθεις.Πολλά μπράβο!

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #810 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:20:33 pm »
εγώ γιατί δεν περιμένω να αλλάξει κάτι??  το  "έγκλημα" είναι ήδη προσχεδιασμένο....και μεις είμαστε οι "μαριονέτες" σε αυτό το θέατρο του παραλόγου!
απλά αναρωτιέμαι αν τελικά άξιζε όλα όσα πέρασε ο καθένας μας :'(
καλό είναι, όλοι μας,  να καταλάβουμε οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να δεχτεί να γίνει "βοηθός νηπιαγωγού"
προσωπικά μου είναι αδύνατον να κατέβω Αθήνα γιατί είμαι .....αδέκαρη....

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #811 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 01:26:03 pm »
Είσαι φωτεινό παράδειγμα γιατι μένεις 500 χλμ μακριά ,έχεις κ παιδιά και είσαι διατεθειμένη να έρθεις.Πολλά μπράβο!

Ειμαι "απελπισμενο" παράδειγμα!Χαχα....
Οχι, απλα θελω τόσο πολυ να γίνουμε ολοι μια φωνή κ να βγει κατι καλο!!
Είπαμε Ελπιζω ακόμη!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182554
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144