0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
dimi-asia αμα θες να σου στείλω τηλ καλλιτεχνών μπάς και τους πείσεις να γίνει συναυλία και στη Θεσσαλονική.
Έστειλα πριν ξανά σε τσαπανίδου και τώρα σε βουλευτή ο οποίος γενικά κάνει ερωτήσεις στην βουλή για το θέμα της Παιδείας. του έστειλα την επιστολή μας ...[/quoteΤελεια!Ετσι παιδια!Παμε γερά!Κι εγω ψάχνω αλλα σάιτ για να τη στείλουμε όπου μπορουμε
Σκέφτομαι και το άλλο και συγχίζομαι! Ο μ..... μέσα από το υπουργείο που είπε οτι προορίζονται για βοηθοί νηπιαγωγών! ¨αμα δεν ξέρεις ρε φιλαράκη τι απαντάς?? Θέλουν και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης για βοηθούς βρε βλήμα? Που βοηθός να γίνεις!!! (απευθύνομαι στον υπάλληλο). Κορίτσια θέλετε να κανονίσουμε για την τρίτη που μας έρχεται ραντεβού στο υπουργείο?? Ας ετοιμάσουμε η καθε μία ερωτήσεις που σκεφτόμαστε (σίγουρα θα συμπίμπτουν αρκετές) και όταν συναντηθούμε φτιάχνουμε το κείμενο! Θα πρέπει να υπάρχει συμμετοχή όμως!!
Παιδια αν κανονιστει κατι για Αθήνα κ το ξέρουμε λίγες μερες πριν....ακομα κι εγω ειμαι διατεθειμένη να κατέβω!
Είσαι φωτεινό παράδειγμα γιατι μένεις 500 χλμ μακριά ,έχεις κ παιδιά και είσαι διατεθειμένη να έρθεις.Πολλά μπράβο!