0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μόνο που θα μπορούσε ίσως να τους ταρακουνήσει ειναι να μην γίνει ούτε μια αίτηση για το προγραμμα αυτό .ειναι όμως αδύνατο αλλα θα ήταν μια καλή γροθιά στο στομάχι τους.Όλα τα αλλα θα περάσουν σχεδόν απαρατήρητα . Εγώ βέβαια επικροτώ και βοηθώ σε κάθε ενέργεια και αν αποφασίσουμε. Το μόνο που δυσκολεύει είναι συγκέντρωση γιατί είμαι από Κρήτη και μητέρα δυο παιδιών και δεν μπορώ να έρθω στην Αθήνα. Τις επιστολές όμως τις έστειλα σχεδόν παντού. Όσο για την μ@@@@κο την Τσαπανίδου που δεν λέει τίποτα την έχω βομβαρδίσει με ερωτήσεις. Καλή συνέχεια.
dimi asia εγώ θα προσπαθήσω εννοείται χωρίς εισιτήρια κλπ να μαζευτούμε να μας βοηθήσουνε και να κάνουμε μια συναυλιά που θα ξεσηκωθούν και θα διαμαρτυρηθούν όλοι οι κλάδοι. Με τον Μάλαμα και την Αλεξιού που είχαμε μιλήσει για κάτι ανάλογο στην Καλαμάτα δεν θέλανε λεφτά οι άνθρωποι αλλά μόνο για τους μουσικούς τους αλλα επειδή ήταν στην Καλαμάτα και θέλανε μεταφορικά. Αθήνα υποθέτω θα είναι πιο εύκολο.
Το μόνο που θα μπορούσε ίσως να τους ταρακουνήσει ειναι να μην γίνει ούτε μια αίτηση για το προγραμμα αυτό .ειναι όμως αδύνατο αλλα θα ήταν μια καλή γροθιά στο στομάχι τους.
Δημητρη αφού προσφέρεσε κανόνισέ το και ενημέρωσέ μας. Πιστεύω πως στη συνέχεια μπορούμε να απευθυνθούμε ολοι στους κατά τόπους Συλλόγους μας, να ναυλοθούν λεωφορεία και να πάμε όσοι περισσότεροι γίνεται!! Μετά μπορεί να δούμε να καλούν του ΤΕ