0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σας ενημερώσω πως όποιος πάει κόντρα στα λεγόμενα του Μπράτη (επειδή τα νεύρα είναι πάνω απο το κεφάλι μου αυτή τη στιγμή) διαγράφετε με δημοκρατικές διαδικασίες απο τη σελίδα του διότι δεν του αρέσει να ακούει αλήθειες αυτός ο δήθεν Κύριος που δούλευει προς το συμφέρον της ψηφοθηρίας και μας πουλάει το παραμύθι οτι δεν ξέρει, δεν είδε, δεν άκουσε σε συνδυασμό με 100 ταπεινές προσλήψεις... Μας αποτελείωσαν κορίτσια και απο του χρόνου μας βλέπω σταδιακά όλους τους κλάδους μέσω ΟΑΕΔ ααααααααν πληρούμε τα υπέροχα κριτήρια που έθεσαν.
το εχει κανει και με αλλους...μην ασχολιομαστε με αυτο ομως εμεις...πρεπει να δουμε εμεις πως θα κινηθουμε απο εδω και περα
Δυστυχώς ούτε κι εγω θα μπορέσω να παρευρεθώ στη συνάντηση του συντονιστικού αύριο, ούτε σε ενδεχόμενη συγκέντρωση στην Αθήνα καθώς είμαι απο Κομοτηνή και μου πέφτει λίγο μακρυά!! Νομίζω όμως πως ειμαστε αρκετές βρε κορίτσια απο
ο Μαντας ειναι ο προεδρος της ΔΟΕ?https://www.facebook.com/komninos.mantas
κοριτσια δεν υπαρχει εσβησε και τον αντρα μου επειδη του ειπε οτι ειναι υποχρεωση του να μαθει ως αιρετος...χα χα χα δεν μπορω γελαω πολυ!!!προφανως μπλοκαρε και οσους κανανε like...μαριαννα σε εσβησε εσενα? ωραιο πολιτευμα η δημοκρατια!!!αληθεια ποσες εχετε μεινει ακομη φιλοι???προσεξτε τα λογια σας γιατι δεν αστειευεται σημερα...