*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 425840 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #882 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 08:27:05 pm »
Αναφερει προσληψεις......

http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8E%CE%BD

Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας...μακαρι να μπορουσα να ειμαι παρουσα αλλα μενω σε νησι!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:43:01 »

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΤΣΟΥΗ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 08:35:16 pm »
Black eyed,σίγουρα θα κοιμηθεί απόψε.Όμως όλη αυτή η απόρριψη από εκατοντάδες συναδέλφους γι'αυτόν μεταφράζεται σε λιγότερες ψήφους στις εκλογές και πού ξέρεις,ίσως και να μην εκλεγεί ξανά και να θυμηθεί τα παλιά,πώς είναι να κάνεις μάθημα στην τάξη,ας πούμε,με μισθό μισό από τον παχουλό που παίρνει εδώ και πολλά χρόνια.Και στην τελική, βρίσκεται σε μία θέση που θα έπρεπε να έχει μάθει να ακούει και την κριτική και να την αντικρούει με επιχειρήματα και όχι με διαγραφές συναδέλφων του!!!

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 08:39:31 pm »
Και ο Μπράτης δεν θα κοιμηθεί το βράδυ από την στεναχώρια του...
Αμφιβάλλω κι αν δώσει ελάχιστη σημασία σ'αυτά!  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 08:43:26 pm »
Black eyed,σίγουρα θα κοιμηθεί απόψε.Όμως όλη αυτή η απόρριψη από εκατοντάδες συναδέλφους γι'αυτόν μεταφράζεται σε λιγότερες ψήφους στις εκλογές και πού ξέρεις,ίσως και να μην εκλεγεί ξανά και να θυμηθεί τα παλιά,πώς είναι να κάνεις μάθημα στην τάξη,ας πούμε,με μισθό μισό από τον παχουλό που παίρνει εδώ και πολλά χρόνια.Και στην τελική, βρίσκεται σε μία θέση που θα έπρεπε να έχει μάθει να ακούει και την κριτική και να την αντικρούει με επιχειρήματα και όχι με διαγραφές συναδέλφων του!!!

Αν και έχουμε ξεφύγει κατά πολύ από το θέμα, θα πω την άποψή μου...Είμαστε λαός που ξεχνάει εύκολα, δυστυχώς, πάλι τους ίδιους θα ψηφίσουμε....
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:43:01 »

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 08:44:43 pm »
Αναφερει προσληψεις......

http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8E%CE%BD

Συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας...μακαρι να μπορουσα να ειμαι παρουσα αλλα μενω σε νησι!!!

Για να δούμε!!Αντε να εχουμε κανά καλο νεο!Παιδια πραγματικα με το μυαλό μου εχω φτάσει ήδη Αθηνα!!Μακαρι να ήμουν κι εγω αύριο στο συντονιστικό!Επιφυλασσομαι για την ερχόμενη Τριτη!Ελπιζω να πανε ολα καλα!

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 08:46:45 pm »
Αν και έχουμε ξεφύγει κατά πολύ από το θέμα, θα πω την άποψή μου...Είμαστε λαός που ξεχνάει εύκολα, δυστυχώς, πάλι τους ίδιους θα ψηφίσουμε....

Ε δεν πιστευω!!Μετα θα ειμαστε ολοι άξιοι της μοίρας μας....

Αποσυνδεδεμένος Black-eyed

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 08:49:36 pm »
ΜΑΡΙΤΣΟΥΗ η μόνη απόρριψη που θα φάει θα είναι από τους αναπληρωτές (ή καλύτερα πρώην αναπληρωτές) νηπιαγωγούς που από όσο ξέρω δεν θα μπορούν έτσι και αλλιώς να ψηφίσουν. Όλοι οι άλλοι μια χαρά θα συνεχίσουν να τον ψηφίζουν.

Πάντως και εγώ αν ήμουν στην θέση το ίδιο θα έκανα όσον αφορά το facebook. Είναι αυστηρώς προσωπικό και δεν τον επιβάλλει κανείς να ανεβάζει τις πληροφορίες που έχει, απλώς το θέλει και το κάνει (ναι το κάνει και για τους ψήφους βέβαια). Και εννοείται ότι είναι τελείως ΧΑΖΟ να πιάσεις συζήτηση για τόσο σοβαρά θέματα μέσω facebook όπου καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του.

Την κριτική μπορείτε να την κάνετε με άλλους τρόπους. Άλλωστε έχει και site ο Μπράτης όπως και οι περισσότεροι αιρετοί με στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.

Αποσυνδεδεμένος libeloula

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 08:59:39 pm »
Δεν υπαρχει λογος να ξανασχοληθουμε με τον κ. Μπρατη γιατι το μονο που κανουμε είναι να θυμώνουμε κ να ριχνουμε το επιπεδο μας...
η αυριανη συνάντηση γίνεται για να μάθουμε τι ακριβώς γίνεται, ποια είναι τα δικαιώματα μας κ τι μπορούμε να κάνουμε από δω και πέρα...
δεν πάμε ούτε για να τσακωθούμε ούτε για να μας λυπηθούνε. έχουμε αξιοπρέπεια κ πρέπει να το καταλαβουν...
κ όταν πάμε με το καλό στο σχολείο μπόρούμε να του δειξουμε στις εκλογές ότι είναι ανεπιθύμητος κ δεν μας αντιπροσωπεύει σαν κλάδο...

Αποσυνδεδεμένος miloupaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 09:17:57 pm »
Κορίτσια μήπως γνωρίζει καμία κάποιον Οικονόμου μέσα απο Την ΔΟΕ. Απλά για να δούμε κατά πόσο στέκουν αυτά που είπε. Τηλεφώνησε μία φίλη,φίλης τελοσ πάντων σε αυτόν τον κύριο και επειδή η κοπέλα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση (όπως όλες μας άλλωστε) τον ρώτησε τι θα γίνει φέτος με τις νηπιαγωγούς και της είπε οτι θα γίνει φάση τις επόμενες μέρες και μέσω ΕΣΠΑ..Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει....μακάρι να είναι όντως έτσι τα πράγματα και να μην είναι μπαρούφες! Ρωτάω για το όνομα για να δω αν όντως είναι υπαρκτό γιατί μου είπε φίλη,που της είπε μία άλλη φίλη που το άκουσε από αλλού...το σπασμενο τηλέφωνο όλοι το ξέρουμε!

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 09:21:03 pm »
όσοι πάτε αύριο στο συντονιστικό, νομίζω, πως το βασικό θέμα μας  ΤΩΡΑ είναι να ακυρωθεί το πρόγραμμα του  οαεδ..να γίνει νομική προσφυγή για την ακύρωση του προγράμματος. Γιαυτό θα πρέπει να μιλήσουμε με δικηγόρους ώστε απο την πρώτη κιόλας μέρα που θα τρέξει το πρόγραμμα να κατατεθεί προσφυγή, ώστε να μην μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να κάνει αίτηση, ή να ακυρωθεί στην πορεία...

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 09:23:14 pm »
O Oικονόμου είναι ο ταμίας της ΔΟΕ.Κι εγώ το ίδιο έμαθα από άλλο μέλος της ΔΟΕ.Φοβάμαι να πιστέψω οτιδήποτε πια.Μακάρι να είναι αλήθεια όμως!

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 09:27:05 pm »
βρε κορίτσια ο Οικονόμου το πρόγραμμα του οαεδ εννοει!!! Ξυπνήστε.........

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 09:34:24 pm »
Αυτός που μίλησα εγώ,ο άντρας μου συγκεκριμένα,είπε ότι θα πάρουν έναν μικρό αριθμό από κρατικό και μετά από ΕΣΠΑ πολλούς.Αυτό μας είπε,αυτό σας λέω.Θα μου πείτε,και γιατί δεν πήρε μέχρι τώρα από ΕΣΠΑ ή γιατί δε μας πήρε μαζί με τους δασκάλους.Δεν ξερω.

Αποσυνδεδεμένος plakakaneis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 09:37:18 pm »
Γιατι βλεπουμε το δεντρο κι όχι το δασος, εδώ μιλαμε για την απαξιωση της δωρεαν παιδειας, δεν αφορα έναν εκπαιδευτικο κλαδο, ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ, παιδεια ωρα μηδεν, Οκ αν παρουν αυριο 1000 αναπληρωτες νηπιαγωγους από τακτικο προυπολογισμο και άλλους τοσους δασκαλους, και ξενης γλωσσας και ειδικης κ.α,
Τι εγινε το λύσαμε το προβλημα? τον επομενο χρονο τι θα γινει?
Χιλιαδες συναδελφοι μας αντιμετωπιζουν το προβλημα της υπεραριθμιας-διαθεσιμοτητας-ΑΠΟΛΥΣΗΣ,
Ας  πουμε ότι αυριο θα προσλαβει οσους ανεφερα παραπανω ως μονιμους , δεν προκειται να χαμογελασει κανεις μας, το γιατι το ξερετε δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΣΦΛΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΕΛΟΣ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182558
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)