0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεί κανείς να μου πει που είναι η ανακοινωση για τη σημερινή συνάντηση να την ποστάρω μια βολτα σε όλες τις ομάδες στο fb?
Πριν απο λίγο η Τσαπανίδου έβγαλε ανταποκρίτρια από Κρήτη. Γονείς έχουν κάνει κατάληψη σε σχολεία, αλλά το βασικότερο είναι ότι έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του υπουργείου και του δ/ντη εκπαίδευσης Κρήτης. Νομίζω και εγώ ότι πρέπει να κινηθούμε νομικά. Δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ στα νηπιαγωγεία.
Αν αποφασίσουμε να κινηθούμε νομικά είμαι και γω μέσα!!!
προφανως και θα κινηθουμε ολοι/ες οσοι/ες θιγομαστε (αμεσα τουλαχιστον) νομικα και δεν θα επιτρεψουμε να μας στερησουν ολα οσα κερδισαμε με την αξια μας τοσα χρονια!!!Και φυσικα δεν θελει και πολυ μυαλό να καταλάβουμε πως οτι κανουμε θα το κανουμε μονοι/ες μας και χωρις βοηθεια απο πουθενα αφου ΟΛΟΙ τους εχουν δειξει ξεκαθαρα τις προθεσεις τους!!!Ενημερωστε και εμας που ειμαστε στην επαρχια ολοι οσοι παραβρεθειτε στην σημερινη συναντηση για το τι επεται να κανουμε!!
as mhn kanei kamia mas aitisi
αυτό είναι πρακτικά αδύνατον κι εμείς να μην κάνουμε θα κάνουν οι πιο νέες από τον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας.Σωστα;
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ?ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΣΕΠ.ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ