*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 425723 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #952 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 11:49:09 am »
Μπορεί κανείς να μου πει που είναι η ανακοινωση για τη σημερινή συνάντηση να την ποστάρω μια βολτα σε όλες τις ομάδες στο fb?

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η κατάσταση στα νηπιαγωγεία εξακολουθεί να είναι εκρηκτική. Σχολεία κλειστά, προνήπια που δε φοιτούν, νηπιαγωγοί σε κινητικότητα και ανασφάλεια, γονείς σε απόγνωση. Και μέσα σε όλο αυτό το χάος έρχεται και η διάλυση του ολοήμερου νηπιαγωγείου με την μετατροπή του σε υποστηρικτική εκπαιδευτική δομή, στελεχωμένη με εκπαιδευτικούς ΕΣΠΑ. Αυτό σημαίνει κατάργηση της μίας οργανικής στα ολοήμερα τμήματα και 2.300 περίπου υπεράριθμοι νηπιαγωγοί πανελλαδικά, υποψήφιοι για μετακινήσεις και απολύσεις.

Ο απίστευτος εμπαιγμός του Υπουργείου προς τους γονείς, τα παιδιά και τους νηπιαγωγούς από τον Οκτώβρη του 2012 με την αποστολή, τη θεαματική απόσυρση και την επαναφορά της εγκυκλίου για τη δυνατότητα πρόωρης αποχώρησης των νηπίων από τα ολοήμερα τμήματα δεν έχει τελειωμό.

Η εφευρετικότητα του Υπουργείου Παιδείας δεν έχει προηγούμενο. Όταν μια τροπολογία όπως αυτή της αύξησης των μαθητών ανά τμήμα κατά 10% δεν έγινε δεκτή από τη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:00:00 »

Αποσυνδεδεμένος andriana3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #953 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:05:42 pm »
Πριν απο λίγο η Τσαπανίδου έβγαλε ανταποκρίτρια από Κρήτη. Γονείς έχουν κάνει κατάληψη σε σχολεία, αλλά το βασικότερο είναι ότι έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του υπουργείου και του δ/ντη εκπαίδευσης Κρήτης. Νομίζω και εγώ ότι πρέπει να κινηθούμε νομικά. Δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ στα νηπιαγωγεία.

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #954 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:10:24 pm »
Πριν απο λίγο η Τσαπανίδου έβγαλε ανταποκρίτρια από Κρήτη. Γονείς έχουν κάνει κατάληψη σε σχολεία, αλλά το βασικότερο είναι ότι έχουν κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του υπουργείου και του δ/ντη εκπαίδευσης Κρήτης. Νομίζω και εγώ ότι πρέπει να κινηθούμε νομικά. Δεν πρέπει να αφήσουμε να περάσει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ στα νηπιαγωγεία.
Αν αποφασίσουμε να κινηθούμε νομικά είμαι και γω μέσα!!!

Αποσυνδεδεμένος neta

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:20:36 pm »

Συμφωνώ απόλυτα .Το έχω αναφέρει επανειλημμένα εδώ στο φόρουμ.Πρέπει να συμβουλευτούμε δικηγόρο.Στο alfavita θα δείτε ανακοίνωση-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ειδικού Δημοτικού σχολείου Αθήνας, του Συλλόγου Γονέων προς τον Υπουργό.Το αξιοσημείωτο είναι ότι λέει ,ότι η κάλυψη των κενών γίνεται από τον κρατικό ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ και όχι από ΕΣΠΑ(ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ κατοχυρωμένο δικαίωμα).Πόσο μάλλον οι δημόσιοι λειτουργοί να προσλαμβάνονται μέσω ΟΑΕΔ με τα μισά λεφτά!!Νηπιαγωγοί δύο ταχυτήτων ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Αν τους βαφτίσουν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:00:00 »

Αποσυνδεδεμένος helenintza

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • κ τωρα?τι θα γινει τωρα????
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:21:59 pm »
μονο αν κινηθουμε νομικα θα μπορεσουμε να βγαλουμε ακρη...ε ρε την κρητη! ευγε!αλλα σιγην ιχθυος για τα υπολοιπα μνμ!!!

Αποσυνδεδεμένος mirtoula

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #957 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:22:41 pm »
[quote author=ΧΑΡΟΥΛΑ

Αποσυνδεδεμένος nadi87

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:28:29 pm »

προφανως και θα κινηθουμε ολοι/ες οσοι/ες θιγομαστε (αμεσα τουλαχιστον) νομικα και δεν θα επιτρεψουμε να μας στερησουν ολα οσα κερδισαμε με την αξια μας τοσα χρονια!!!Και φυσικα δεν θελει και πολυ μυαλό να καταλάβουμε πως οτι κανουμε θα το κανουμε μονοι/ες μας και χωρις βοηθεια απο πουθενα αφου ΟΛΟΙ τους εχουν δειξει ξεκαθαρα τις προθεσεις τους!!!Ενημερωστε και εμας που ειμαστε στην επαρχια ολοι οσοι παραβρεθειτε στην σημερινη συναντηση για το τι επεται να κανουμε!!
Για όλα δεν φταίξαμε μονάχα εμείς,
τρέξαμε, οι δόλιοι, ολοζωής,
μα ήταν η δάδα μας σβησμένη...

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #959 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:38:34 pm »
προφανως και θα κινηθουμε ολοι/ες οσοι/ες θιγομαστε (αμεσα τουλαχιστον) νομικα και δεν θα επιτρεψουμε να μας στερησουν ολα οσα κερδισαμε με την αξια μας τοσα χρονια!!!Και φυσικα δεν θελει και πολυ μυαλό να καταλάβουμε πως οτι κανουμε θα το κανουμε μονοι/ες μας και χωρις βοηθεια απο πουθενα αφου ΟΛΟΙ τους εχουν δειξει ξεκαθαρα τις προθεσεις τους!!!Ενημερωστε και εμας που ειμαστε στην επαρχια ολοι οσοι παραβρεθειτε στην σημερινη συναντηση για το τι επεται να κανουμε!!

Αν αυτο ειναι η μονη λύση κι εγω μέσα!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #960 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:39:10 pm »

όλες είμαστε μαζί, κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή ας το συζητήσουμε το απόγευμα όσες βρεθούμε.

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #961 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:39:58 pm »
as mhn kanei kamia mas aitisi

αυτό είναι πρακτικά αδύνατον κι εμείς να μην κάνουμε θα κάνουν οι πιο νέες από τον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας.
Σωστα;

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #962 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 12:52:46 pm »
αυτό είναι πρακτικά αδύνατον κι εμείς να μην κάνουμε θα κάνουν οι πιο νέες από τον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας.
Σωστα;

Δυστυχώς σωστά!!Αν δεν εχουν δουλέψει κιόλας οι κοπέλες καθόλου.....εννοειται οτι θα κάνουν την αιτηση!
Κ μεταξύ μας μερικοί εχουν τρομερή ανάγκη τη δουλεια οποτε ειναι κ κατανοητό!Τελοσπαντων, τα λέμε το απόγευμα μετα την ενημέρωση μας κ απο το Συντονιστικο!Καλο μεσημέρι παιδια!

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #963 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 01:14:19 pm »
 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ  ΤΟ ΙΔΙΟ?ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΣΕΠ.ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #964 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 01:20:18 pm »
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ  ΤΟ ΙΔΙΟ?ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΣΕΠ.ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #965 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 01:23:44 pm »
θα συναντηθούμε τελικά στο μετρό συντάγματος; Τι ώρα;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30