*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 425634 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #980 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 03:08:30 pm »
40:ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
41:ΚΩΔ. 1090214
 42:ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΙΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Αθανάσιος Κυριαζής Γενικός Γραμματέας ΥΠΑΙΘ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α. Παπανδρέου 37, 151 80, Μαρούσι

43:ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ / ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΣΧΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:44:26 »

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #981 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 03:10:55 pm »
Πείτε στις μόνιμες ότι τρίζει και η δικιά τους καρέκλα. Πόσες άραγε από αυτές που περιμένουν "βοηθητικό προσωπικό" δηλ. ΟΑΕΔ για να δίνουν εντολές, δεν έχουν κάνει εξομοίωση  πτυχίου και απειλούνται με διαθεσιμότητα ή μείωση μισθού ως Τ.Ε.;  Πόσες απ' αυτές δεν λένε κάθε χρόνο ότι θα αποχωρήσουν με σύνταξη αλλά παραμένουν γιατί τρέχουν τα επιδοματάκια;

η δικια μου προισταμενη δεν βγαινει στη συνταξη και σημερα μου ειπε ολο χαρα οτι θα ζητησει  "βοηθητικό προσωπικό" δηλ. ΟΑΕΔ για να δίνουν εντολές, και αυτη να καθεται,εχει πολεσ δουλειεσ λεει.οχι κυρια μου και εγω περσυ ημουν προισταμενη σε νηπιαγωγειο,δεν επαιρνα επιδομα θεσησ σαν αναπληρωτρια και τα καταφερνα και στη ταξη.αλλα ετσι ειναι.παιδια πρεπει να αντιδρασουμε.δεν θα αφησουμε τοσουσ ασεπ να μασ τουσ πεταξουν.παλεψα να ειμαι αναπληρωτρια.να αγωγνιστουμε ολοι να ανοιξουν οι πινακεσ και να μασ διορισει.

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #982 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 03:14:03 pm »
Προτείνω να μην κάνουμε αρνητικά σχόλια για άλλους κλάδους, τους θέλουμε μαζί μας και όχι απέναντί μας.

Αποσυνδεδεμένος sofi9

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #983 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 03:14:38 pm »
εγω πανως πηρα στο 210-3443225 ας κανει και καποιος αλλος μια προσπαθεια μηπως και βγαλουμε καμια ακρη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:44:26 »

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #984 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 03:19:22 pm »
η δικια μου προισταμενη δεν βγαινει στη συνταξη και σημερα μου ειπε ολο χαρα οτι θα ζητησει  "βοηθητικό προσωπικό" δηλ. ΟΑΕΔ για να δίνουν εντολές, και αυτη να καθεται,εχει πολεσ δουλειεσ λεει.οχι κυρια μου και εγω περσυ ημουν προισταμενη σε νηπιαγωγειο,δεν επαιρνα επιδομα θεσησ σαν αναπληρωτρια και τα καταφερνα και στη ταξη.αλλα ετσι ειναι.παιδια πρεπει να αντιδρασουμε.δεν θα αφησουμε τοσουσ ασεπ να μασ τουσ πεταξουν.παλεψα να ειμαι αναπληρωτρια.να αγωγνιστουμε ολοι να ανοιξουν οι πινακεσ και να μασ διορισει.

Να αγωνιστουμε για να ανοιξουν οι πινακες να διοριστουμε το βλεπω λιγο δυσκολο....Αυτη τη στιγμη πανε να προσλαβουν κοσμο με αλλα ''ακυρα'' κριτηρια κ εμεις μιλαμε για διορισμους? Πρεπει να καταλαβουμε τη σοβαροτητα του πραγματος κ να μην περιμενουμε απο κανενα Μπρατη κ απο κανενα Υπουργειο να μας δοσει καποια απαντηση. Το πραγμα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ τι εχουν σκοπο να κανουν. Αυτο που πρεπει να διεκδικησουμε ειναι ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ. κ οσο ρωταμε κ περιμενουμε ψευτικες απαντησεις απλα ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #985 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 03:26:37 pm »
Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι να μας πουν τα κορίτσια τι θα γίνει σήμερα. Από αύριο ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε  ;)

Αποσυνδεδεμένος chrisi83

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #986 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 03:39:58 pm »
μακάρι κορίτσια να μπορούσα να έρθω και εγώ απόψε...έτσι μου έρχεται να πάρω το αεροπλάνο από Κρήτη και να ανέβω...ενημερώστε μας σας παρακαλώ...η αγωνία είναι πολύ μεγάλη...μακάρι να πάνε όλα όπως επιθυμούμε....

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #987 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 03:46:02 pm »
Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι να μας πουν τα κορίτσια τι θα γίνει σήμερα. Από αύριο ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε  ;)

Σωστή! ;)

Αποσυνδεδεμένος chrisi83

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #988 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 03:54:30 pm »
ο Μπράτης μόλις έγραψε:

Τα ερωτήματ που μου θέτετε συνάδελφοι προσπαθώ να τα θέτω στα αρμόδια τμήματα του Υπ.Παιδείας και να σας απαντώ.
Συνάντησα πριν λίγο τον υπεύθυνο διαχείρισης του ΕΣΠΑκαι τον ρώτησα για τις προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ.Αυτό που μου είπε είναι πως αυτά είναι προγράμματα χρηματοδότησης ανέργων μέσω του ΕΣΠΑ και όχι προγράμματα προσλήψεων για κάλυψη κενών εκπαιδευτικών.
Όπως σας έχω ξαναπεί κανείς άλλος φορέας πλην του Υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να προσλάβει για τις ανάγκες της Δημόσιας Εκπαίδευσης εκπαιδευτικούς.Ούτε δήμος,ούτε κανείς άλλος.Μάλιστα αυτό έχει κριθεί και στο συμβούλιο επικρατείας ,το1998,ομόφωνα πως ειναι αντισυνταγματικό και πως μόνο το υπουργείο παιδείας μπορεί να κάνει προσλήψεις.Άρα όποιος σκέφτεται να κάνει προσλήψεις μέσω άλλης οδού παρανομεί.
Αυτό φυσικά το γνωρίζουν τα αρμόδια τμήματα διορισμών του υπ.παιδείας γι αυτό και δηλώνουν πως δεν έχουν σχέση μ αυτές τις προσλήψεις.
Η μόνη λύση λοιπόν για να καλυφθούν τα κενά είναι να δοθούν άμεσα οι απαραίτητες πιστώσεις για την πρόσληψη αναπληρωτών.Ο,τιδήποτε άλλο είναι παράνομο.

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #989 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 03:58:54 pm »
Προτείνω να μην κάνουμε αρνητικά σχόλια για άλλους κλάδους, τους θέλουμε μαζί μας και όχι απέναντί μας.

έχετε δίκιο παιδιά!

Αποσυνδεδεμένος xrysakids

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #990 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 03:59:12 pm »

Αποσυνδεδεμένος josua

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #991 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 04:03:52 pm »
@xrysakids

τι περιπου λεει?? οπως εχεις καταλαβει ειμαι και εγω στην τιμημενη λιστα των διαγραφεντων-μπλοκαρισμενων απο το λαμογιο!

Αποσυνδεδεμένος chrisi83

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #992 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 04:08:22 pm »
@xrysakids

τι περιπου λεει?? οπως εχεις καταλαβει ειμαι και εγω στην τιμημενη λιστα των διαγραφεντων-μπλοκαρισμενων απο το λαμογιο!

Τα ερωτήματ που μου θέτετε συνάδελφοι προσπαθώ να τα θέτω στα αρμόδια τμήματα του Υπ.Παιδείας και να σας απαντώ.
Συνάντησα πριν λίγο τον υπεύθυνο διαχείρισης του ΕΣΠΑκαι τον ρώτησα για τις προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ.Αυτό που μου είπε είναι πως αυτά είναι προγράμματα χρηματοδότησης ανέργων μέσω του ΕΣΠΑ και όχι προγράμματα προσλήψεων για κάλυψη κενών εκπαιδευτικών.
Όπως σας έχω ξαναπεί κανείς άλλος φορέας πλην του Υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να προσλάβει για τις ανάγκες της Δημόσιας Εκπαίδευσης εκπαιδευτικούς.Ούτε δήμος,ούτε κανείς άλλος.Μάλιστα αυτό έχει κριθεί και στο συμβούλιο επικρατείας ,το1998,ομόφωνα πως ειναι αντισυνταγματικό και πως μόνο το υπουργείο παιδείας μπορεί να κάνει προσλήψεις.Άρα όποιος σκέφτεται να κάνει προσλήψεις μέσω άλλης οδού παρανομεί.
Αυτό φυσικά το γνωρίζουν τα αρμόδια τμήματα διορισμών του υπ.παιδείας γι αυτό και δηλώνουν πως δεν έχουν σχέση μ αυτές τις προσλήψεις.
Η μόνη λύση λοιπόν για να καλυφθούν τα κενά είναι να δοθούν άμεσα οι απαραίτητες πιστώσεις για την πρόσληψη αναπληρωτών.Ο,τιδήποτε άλλο είναι παράνομο.

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #993 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 04:13:12 pm »
Εγω δεν πιστευω τιποτα απο αυτα που λεει.Προσπαθει να μασ βαλει παλι στον υπνο για να μην ξεσηκωθουμε.κ οι προσληψεις των 2 και 11 ατομων τι ητανε? Αφου εχει υπογραψει ο Αρβανιτοπουλος ρε παιδια,μας δουλευει? κ εχθες που τον ρωτουσαν εμμεσως πλην σαφως το παραδεχτηκε...οτι η τροικα τους πιεζει κ κανουν οτι κανουν.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)