0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πείτε στις μόνιμες ότι τρίζει και η δικιά τους καρέκλα. Πόσες άραγε από αυτές που περιμένουν "βοηθητικό προσωπικό" δηλ. ΟΑΕΔ για να δίνουν εντολές, δεν έχουν κάνει εξομοίωση πτυχίου και απειλούνται με διαθεσιμότητα ή μείωση μισθού ως Τ.Ε.; Πόσες απ' αυτές δεν λένε κάθε χρόνο ότι θα αποχωρήσουν με σύνταξη αλλά παραμένουν γιατί τρέχουν τα επιδοματάκια;
η δικια μου προισταμενη δεν βγαινει στη συνταξη και σημερα μου ειπε ολο χαρα οτι θα ζητησει "βοηθητικό προσωπικό" δηλ. ΟΑΕΔ για να δίνουν εντολές, και αυτη να καθεται,εχει πολεσ δουλειεσ λεει.οχι κυρια μου και εγω περσυ ημουν προισταμενη σε νηπιαγωγειο,δεν επαιρνα επιδομα θεσησ σαν αναπληρωτρια και τα καταφερνα και στη ταξη.αλλα ετσι ειναι.παιδια πρεπει να αντιδρασουμε.δεν θα αφησουμε τοσουσ ασεπ να μασ τουσ πεταξουν.παλεψα να ειμαι αναπληρωτρια.να αγωγνιστουμε ολοι να ανοιξουν οι πινακεσ και να μασ διορισει.
Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι να μας πουν τα κορίτσια τι θα γίνει σήμερα. Από αύριο ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε
Προτείνω να μην κάνουμε αρνητικά σχόλια για άλλους κλάδους, τους θέλουμε μαζί μας και όχι απέναντί μας.
@xrysakidsτι περιπου λεει?? οπως εχεις καταλαβει ειμαι και εγω στην τιμημενη λιστα των διαγραφεντων-μπλοκαρισμενων απο το λαμογιο!