0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βαλτε εδ το αρθρο να το κοινοποιησουμε οπου μπορουμε.κ στο Υπουργειο αν γινεται.
Αυτοί που είμαστε στο forum πρέπει να μοιραστούμε τα έξοδα και να αναθέσουμε την υπόθεση μας σε δικηγόρο. Να στείλει εξώδικο στο υπουργείο
Αυτό πρέπει να το κάνει η ΔΟΕ που πληρώνει δικηγόρο και με τα χρήματα των αναπληρωτών.
ο Μπράτης μόλις έγραψε:Τα ερωτήματ που μου θέτετε συνάδελφοι προσπαθώ να τα θέτω στα αρμόδια τμήματα του Υπ.Παιδείας και να σας απαντώ.Συνάντησα πριν λίγο τον υπεύθυνο διαχείρισης του ΕΣΠΑκαι τον ρώτησα για τις προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ.Αυτό που μου είπε είναι πως αυτά είναι προγράμματα χρηματοδότησης ανέργων μέσω του ΕΣΠΑ και όχι προγράμματα προσλήψεων για κάλυψη κενών εκπαιδευτικών.Όπως σας έχω ξαναπεί κανείς άλλος φορέας πλην του Υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να προσλάβει για τις ανάγκες της Δημόσιας Εκπαίδευσης εκπαιδευτικούς.Ούτε δήμος,ούτε κανείς άλλος.Μάλιστα αυτό έχει κριθεί και στο συμβούλιο επικρατείας ,το1998,ομόφωνα πως ειναι αντισυνταγματικό και πως μόνο το υπουργείο παιδείας μπορεί να κάνει προσλήψεις.Άρα όποιος σκέφτεται να κάνει προσλήψεις μέσω άλλης οδού παρανομεί.Αυτό φυσικά το γνωρίζουν τα αρμόδια τμήματα διορισμών του υπ.παιδείας γι αυτό και δηλώνουν πως δεν έχουν σχέση μ αυτές τις προσλήψεις.Η μόνη λύση λοιπόν για να καλυφθούν τα κενά είναι να δοθούν άμεσα οι απαραίτητες πιστώσεις για την πρόσληψη αναπληρωτών.Ο,τιδήποτε άλλο είναι παράνομο.[/quoteΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Είδε τις αντιδράσεις μας και την προθυμία μας για ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ και προσπαθει για άλλη μια φορά να μας κλείσει τα μάτια και να μας ψευτοκαθυσυχάσει ότι είναι δήθεν με το μέρος μας. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!