0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχετε κατα νου κάποια κινητοποίηση; Πχ. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ή συνάντηση με κάποιον εργατολόγο; Δεν ξερω για άλλες κοπέλες απο άλλες πόλεις τι σκοπεύουν να κάνουν αλλα προσωπικά μου είναι δύσκολο να έρθω μεχρι θεσσαλονίκη για να συζητήσουμε απλα απο κοντά ( θα μου κοστίσει τουλάχιστον 50 ευρώ- είναι λεφτά που προτιμώ να τα δώσω σε δικηγόρο )
καλημερα κ απο δω...πηγαμε λοιπον στο συντονιστικο χθες, η συζητηση κινηθηκε κ αρκετα σε εκνευριστικο σημειο για τ θεμα τραπεζοκομων καθοτι η νεα εγκυκλιος διαχωριζει δασκαλους κ νηπιαγωγους.υπαρχει ενα κενο.προσοχη για αυτο γιατι φαινονται οτι ολοι παρανομουν με το κενο.ειναι παρανομο να μπει τριτο ατομο πχ να μισθωσουν οι γονεις γυναικα ως τραπεζοκομο, μια καταγγελια να γινει ΕΔΕη νηπιαγωγος. να αφησεις το φαγητο εκτος ψυγειου , πιθανη δηλητηριαση , ΕΔΕ η νηπιαγωγος. ζεσταμα σε φουρνο μικροκυματων κ αυτο παρανομο δεν επιτρεπεται για λογους υγειας.ΕΔΕ η νηπιαγωγος με μια καταγγελια.νεα τυπου εσωθερμικα μπωλ αχρηστα.ειστε καλυμμενοι να ζηταμε φαγητο που τρωγεται κρυο. κ μονο αυτο. το σημαντικο ομως ειναι οτι υπαρχει υπουργικη αποφαση του 2008 οπου εχει το δικαιωμα να γινει προσληψει απο το δημο τραπεζοκομου.Δημος Συκεων Θεσσαλονικης το καταφερε. Κοινη πολιτικη ομως του καθε συλλογου.στην Καλλιθεα ολες νηπιαγωγοι αποφασισαν τελος το ζεσταμα, κρυα φαγητα κ πληρη ενημερωση γονεων. τελος με αυτο το θεμα.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από τη συνάντηση της 10/10/2013Σήμερα Πέμπτη 10/10/2013 και ώρα 18.00 συγκεντρωθήκαμε στην ΔΟΕ Νηπιαγωγοί αδιόριστοι, αναπληρωτές και μόνιμοι από τους Συλλόγους Ηλιούπολης, Αγίου Δημητρίου, Αριστοτέλης, Γλυφάδας –
Καλημέρα και από εμένα σε όλους.Τα θέματα κινήθηκαν όπως ανέφερε η helenintza. 1.Σίγουρα το θέμα του ζεστάματος του φαγητού είναι σημαντικό για όσες εργάζονται σε νηπιαγωγείο, αλλά αν αύριο δεν εργάζονται το πρόβλημα λύνεται απλά!Αυτό προσπαθήσαμε χθες να τους πούμε, σε μια συνάντηση που δε σας κρύβω αρκετές φορές σηκωθηκαμε να φύγουμε!Αυτά με το ζέσταμα, τις θερμοφόρες, τα θερμομπόλ, τα καλοριφέρ ζεστάματος κλπ τα οποία ακούστηκαν!