0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Υπάλληλος που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνη για τους αναπληρωτές στην α/θμια αιτ/νίας απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα κενό στο νομό και ότι δεν πρόκειται να πάρουν ούτε έναν αναπληρωτή παρά μόνο για παράλληλη στήριξη. Η εν λόγω κυρία πάντως θα έχει πάρει απόσπαση χωρίς κριτήρια για τη θέση αυτή, αν έμεινε έγκυος θα κάθισε στο σπίτι της 6- 7 μήνες με επαπειλούμενη, 7 μήνες άδεια κυήσεως και λοχείας και 9 μήνες με άδεια ανατροφής με μισθό, ασφάλεια και προυπηρεσία να προσμετράται και τώρα νιώθει ότι έχει αρμοδιότητες σοβαρές και υψώνει το ανάστημά της μιλώντας ειρωνικά σε ανεργες αναπληρώτριες οι οποίες αν έχουν την τύχη να μείνουν έγκυες δεν έχουν κανένα δικαίωμα παρά μόνο να πάρουν άδεια 56 και 63 ΗΜΕΡΩΝ. Αν αυτοί οι υπάλληλοι βγάζουν τα κενά των νομών, τα συμπεράσματα δικά σας....
Ακόμα και αν δεν το ξέρει η κυρία, του χρόνου θα είναι σε δύσκολη θέση. Όταν θα το καταλάβει θα είναι αργά!Καταλαβαίνω τι εννοείς. Πήγα στο σχολείο 60 μέρες αφού γέννησα σε δύσκολη κατάσταση και για εμένα και για το μωρό που κάθε μέρα το παράταγα και γυρνούσα σπίτι με τα μικρόβια όλων των παιδιών στο βρέφος μου. Ο Μπρεχτ έχει γράψει: οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.
Κι εγω το ίδιο έκανα!Αλλα εφόσον τωρα εχει γινει τόσο μεγάλο θεμα καλα έκαναν κ πηραν αυτη την απόφαση!Ειχαν καλομάθει κι οι γονείς κ θα τους φανεί κάπως τωρα....Δεν πειράζει μπας κ καταλάβουν κι αυτοί τι γινεται....γιατι πολλοί δυστυχώς δεν εχουν συναίσθηση του τι γινεται στα νηπιαγωγεία!Γι αυτο πρεπει να κάνουμε κατι για να το παρει το μήνυμα ολη η κοινωνία!!
Η αλήθεια ειναι οτι η πρώτη σκέψη τους θα ειναι αυτη όντως!Αλλα όταν τους εξηγείς την επικινδυνότητα όταν εχεις ιδίως και 26 παιδια στην τάξη, κατανοούν την κατάσταση κ σε υποστηρίζουν!!Φετος δηλ στο διπλανό τμημα της κόρης μου που ειναι Ολοήμερο ειπώθηκαν αυτα απο τις νηπιαγωγούς κ δεν νομιζω οτι δημιουργήθηκε θεμα!
Μήπως να ξεκινούσαμε τα τηλέφωνα σε ΔΟΕ και υπουργείο; Έτσι για να σπάσουμε τα νεύρα και άλλων όχι μόνο τα δικά μας.
Σαν τι να καταλάβουν δηλαδή οι γονείς; Το πολύ πολύ να μας πούνε τεμπέλες. Σιγά μην μας υποστηρίξουν σε αυτο το θέμα. Κι εγώ το έκανα για δύο χρονιές, απο τις τρεις που δούλευα σε ολοήμερο. Μια χρονιά όμως πέτυχα σε ολοήμερο που είχε τραπεζοκόμο και οι γονείς ήταν ψιλοστραβωμένοι με αυτο το θέμα.