*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 425466 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΧΑΡΟΥΛΑ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #1148 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:32:43 am »
Έχω την εντύπωση ότι κάθε σύλλογος χρειάζεται καταστατικό για την ίδρυσή του. Θα πρέπει μάλλον και για αυτό να ρωτήσουμε δικηγόρο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:23:57 »

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1149 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:34:30 am »
Το θέμα είναι να κινηθούμε μέσα στις επόμενες μέρες με όποιον τρόπο μπορούμε πριν ανοίξουν οι αιτήσεις.
Δεν θέλουμε να ανοίξουν θέλουμε προσλήψεις από τον κρατικό προϋπολογισμό. Δεν θέλουμε να κάνουμε τους αστυφύλακες ποιός κατέθεσε χαρτιά κλπ. Όλοι έχουμε δικαίωμα να καταθέσουμε, γιατί όλοι έχουμε οικογένειες υποχρεώσεις και έξοδα που τρέχουν.
Όσες συναντηθείτε Θεσ/κη αυτό να προτείνετε να κινηθούμε και να κινηθούν όλοι για να μη βγει το πρόγραμμα. Για να μην ανοίξουν οι αιτήσεις. Υπάρχει χρόνος ακόμα. Θα πουν αν τους πιέσουμε ότι πρόκειται για βρεφονηπιακούς σταθμούς (λέμε τώρα). Πάντως θέλει πίεση το θέμα όχι δεμονοποίηση και κατηγορίες σε όσες καταθέσουν αιτήσεις. Αν ανοίξει το πρόγραμμα πιστεύω ότι όλες πρέπει ή τουλάχιστον μπορούμε να καταθέσουμε!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1150 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:39:38 am »
Καλημέρα! Υπάλληλος που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνη για τους αναπληρωτές στην α/θμια αιτ/νίας απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα κενό στο νομό και ότι δεν πρόκειται να πάρουν ούτε έναν αναπληρωτή παρά μόνο για παράλληλη στήριξη.
Η εν λόγω κυρία πάντως θα έχει πάρει απόσπαση χωρίς κριτήρια για τη θέση αυτή, αν έμεινε έγκυος θα κάθισε στο σπίτι της 6- 7 μήνες με επαπειλούμενη, 7 μήνες άδεια κυήσεως και λοχείας και 9 μήνες με άδεια ανατροφής με μισθό, ασφάλεια και προυπηρεσία να προσμετράται και τώρα νιώθει ότι έχει αρμοδιότητες σοβαρές και υψώνει το ανάστημά της μιλώντας ειρωνικά σε ανεργες αναπληρώτριες οι οποίες αν έχουν την τύχη να μείνουν έγκυες δεν έχουν κανένα δικαίωμα παρά μόνο να πάρουν άδεια 56 και 63 ΗΜΕΡΩΝ. Αν αυτοί οι υπάλληλοι βγάζουν τα κενά των νομών, τα συμπεράσματα δικά σας....

Ακόμα και αν δεν το ξέρει η κυρία, του χρόνου θα είναι σε δύσκολη θέση. Όταν θα το καταλάβει θα είναι αργά!
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Πήγα στο σχολείο 60 μέρες αφού γέννησα σε δύσκολη κατάσταση και για εμένα και για το μωρό που κάθε μέρα το παράταγα και γυρνούσα σπίτι με τα μικρόβια όλων των παιδιών στο βρέφος μου.
Ο Μπρεχτ έχει γράψει: οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

Αποσυνδεδεμένος giannitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1151 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:43:46 am »
Ακόμα και αν δεν το ξέρει η κυρία, του χρόνου θα είναι σε δύσκολη θέση. Όταν θα το καταλάβει θα είναι αργά!
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Πήγα στο σχολείο 60 μέρες αφού γέννησα σε δύσκολη κατάσταση και για εμένα και για το μωρό που κάθε μέρα το παράταγα και γυρνούσα σπίτι με τα μικρόβια όλων των παιδιών στο βρέφος μου.
Ο Μπρεχτ έχει γράψει: οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

Κι εγώ άφησα μωρό 63 ημερών με κοπέλα στο σπίτι γιατί δεν έχω κανέναν πήγα στο νηπιαγ τοποθέτησης , σε 20 μέρες με έστειλαν να αντικαταστήσω έγκυο με επαπειλλούμενη σε πιο μακρινό νηπιαγωγειο όπου κάθισα όλη τη χρονιά, έκαναν λάθος τα ένσημά μου και δεν κατάφερα να πάρω και ταμείο ανεργίας....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:23:57 »

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΤΣΟΥΗ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1152 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:45:03 am »
Καλημέρα!Giannitsa η Αιτ/νία έδωσε χτες 53 κενά Νηπιαγωγών και 8 δασκάλων.Προφανώς η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν ήθελε να σου πει,όπως και οι περισσότεροι βέβαια,που μας αντιμετωπίζουν λες και είμαστε Αριανοί.

Αποσυνδεδεμένος atherina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1153 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:51:22 am »
Κορίτσια (δεν ειδα η αληθεια ειναι μήπως εχουμε κ κανένα αγορι στην παρεα) για τα προγραμματα οαεδ μήπως πρεπει να ρωτήσουμε δικηγόρο ή την επιθεώρηση εργασίας. Δεν αμφιβάλω ότι θα περάσει απλά αμφιβάλω οτι ειναι νόμιμο!! Υπάρχει ξεκάθαρος νόμος που λέει για την πρόσληψη αναπληρωτών και υπάρχει και η συλλογική σύμβαση εργασίας για να μην υπάρχουν άτομα που κάνουν την ίδια δουλεια και αμοίβονται άνισα. δεν υπάρχει περιπτωση να ειναι καθόλα νομιμοι δυστυχώς δεν έχω και εγώ ιδέα από αυτα αλλά μηπώς να ρωτήσουμε κάπου;

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1154 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:56:38 am »

Τόσο δίκιο Θεέ μου!!Κι εγω τα ίδια κορίτσια εννοειται!!Με μωρο 2 μηνών στην Πέλλα σε χωριο απο τα πιο απομακρυσμένα....Αλλα το καλο ειναι οτι είχα τελειες συναδέλφισσες!!Που τωρα ειμαστε φίλες εννοειται!Γι αυτο είπαμε θα κάνουμε ο, τι πρεπει με αυτο το ζήτημα κ οποία αλλα προκύψουν αλλα ......ενωμένες!!Αυτο ειναι το πιο σημαντικό!Και πραγματικα εχω γνωρίσει πολυ πολυ καλές συναδέλφισσες στα μέρη όπου εχω υπηρετήσει τόσα χρονια!!Θα προσπαθήσουμε ενωμένες κ θα τα καταφέρουμε!!

Αποσυνδεδεμένος Leniooo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1155 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:57:54 am »
Κι εγω το ίδιο έκανα!Αλλα εφόσον τωρα εχει γινει τόσο μεγάλο θεμα καλα έκαναν κ πηραν αυτη την απόφαση!Ειχαν καλομάθει κι οι γονείς κ θα τους φανεί κάπως τωρα....Δεν πειράζει μπας κ καταλάβουν κι αυτοί τι γινεται....γιατι πολλοί δυστυχώς δεν εχουν συναίσθηση του τι γινεται στα νηπιαγωγεία!Γι αυτο πρεπει να κάνουμε κατι για να το παρει το μήνυμα ολη η κοινωνία!!

Σαν τι να καταλάβουν δηλαδή οι γονείς; Το πολύ πολύ να μας πούνε τεμπέλες. Σιγά μην μας υποστηρίξουν σε αυτο το θέμα. Κι εγώ το έκανα για δύο χρονιές, απο τις τρεις που δούλευα σε ολοήμερο. Μια χρονιά όμως πέτυχα σε ολοήμερο που είχε τραπεζοκόμο και οι γονείς ήταν ψιλοστραβωμένοι με αυτο το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zael

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1156 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 10:00:23 am »
Μήπως να ξεκινούσαμε τα τηλέφωνα σε ΔΟΕ και υπουργείο; Έτσι για να σπάσουμε τα νεύρα και άλλων όχι μόνο τα δικά μας.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1157 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 10:02:31 am »
Η αλήθεια ειναι οτι η πρώτη σκέψη τους θα ειναι αυτη όντως!Αλλα όταν τους εξηγείς την επικινδυνότητα όταν εχεις ιδίως και 26 παιδια στην τάξη, κατανοούν την κατάσταση κ σε υποστηρίζουν!!Φετος δηλ στο διπλανό τμημα της κόρης μου που ειναι Ολοήμερο ειπώθηκαν αυτα απο τις νηπιαγωγούς κ δεν νομιζω οτι δημιουργήθηκε θεμα!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1158 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 10:03:45 am »
Η αλήθεια ειναι οτι η πρώτη σκέψη τους θα ειναι αυτη όντως!Αλλα όταν τους εξηγείς την επικινδυνότητα όταν εχεις ιδίως και 26 παιδια στην τάξη, κατανοούν την κατάσταση κ σε υποστηρίζουν!!Φετος δηλ στο διπλανό τμημα της κόρης μου που ειναι Ολοήμερο ειπώθηκαν αυτα απο τις νηπιαγωγούς κ δεν νομιζω οτι δημιουργήθηκε θεμα!

Το σχόλιο μου πήγαινε λιγο πιο πανω.Σορρυ αλλα δεν πατήθηκε η παραθεση!

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1159 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 10:16:08 am »
Μήπως να ξεκινούσαμε τα τηλέφωνα σε ΔΟΕ και υπουργείο; Έτσι για να σπάσουμε τα νεύρα και άλλων όχι μόνο τα δικά μας.
+++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΤΣΟΥΗ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1160 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 10:19:32 am »
Εγώ πάντως πήρα στη διεύθυνση σπουδών και μίλησα με τη γραμματέα του Παπαχρήστου και μου μιλούσε όλο ειρωνεία.Μου είπε ότι δεν ξέρουν τίποτα,ότι ο οαεδ ξέρει και-αν είναι δυνατόν-να μη βιαζόμαστε,θα βγει η η εγκύκλιος και θα μάθουμε....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1161 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 10:21:48 am »
Σαν τι να καταλάβουν δηλαδή οι γονείς; Το πολύ πολύ να μας πούνε τεμπέλες. Σιγά μην μας υποστηρίξουν σε αυτο το θέμα. Κι εγώ το έκανα για δύο χρονιές, απο τις τρεις που δούλευα σε ολοήμερο. Μια χρονιά όμως πέτυχα σε ολοήμερο που είχε τραπεζοκόμο και οι γονείς ήταν ψιλοστραβωμένοι με αυτο το θέμα.

Μην ανησυχείτε παιδιά από του χρόνου που θα καταργηθεί το ολοήμερο και θα τελειώνουν όλοι 2 θα τρώνε στο σπίτι τα παιδιά και κανένα πρόβλημα!
1. Αύξηση ωραρίου μέχρι 2
2. κατάργηση ολοημέρων
3. κατάργηση οργανικών θέσεων!
4. όχι αναπληρωτές

Τα καλύτερα έρχονται κάτι πρέπει να κάνουμε

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά