*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 426686 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος libeloula

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #1246 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 06:18:56 pm »
Καλησπέρα! Μια ερώτηση που μου ήρθε τώρα...οι άλλοι κλαδοι τους οποίους αφορά η προκυρηξη του οαεδ τι λένε ποιες είναι οι κινήσεις τους ....ξέρουμε ????Μήπως να βρισκαμε τους αντιπροσώπους τους ώστε να κινηθούμε όλοι μαζι και όχι ξεκάρφωτα...καταλαβαίνετε τί εννοώ...

Από την εκπαίδευση μόνο οι νηπιαγωγοί είναι. οι άλλες ειδικότητες που έχει δεν ξέρω αν θα καταλάβουν τους λόγους που το κάνουμε. σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περάσουμε ότι δεν θέλουμε να δουλέψουν. αυτό που θέλουμε είναι ίσες ευκαιρίες για όλους και να μην πάρει την κατρακύλα η παιδεία!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:46:33 »

Αποσυνδεδεμένος miloupaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1247 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 06:37:27 pm »

9η.- Τελικά τι γίνεται με τα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ που αναφέρονται σε εκπαιδευτικούς/Ε.Ε.Π/Ε.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1248 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 07:03:34 pm »
Γεια σας κορίτσια κι από μένα. Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας και είμαι κι εγώ μέσα σε ότι αποφασίσετε. Όσο για την ίδρυση συλλόγου δεν χρειάζεται γιατί υπάρχει ήδη σύλλογος η ΠΕΑΝ (Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών). Πριν 1,5 χρόνο, τέλη της σχολικής χρονιάς 2011-2012, είχαμε κάνει μία κίνηση εδώ στο φόρουμ με τη Stefania29 για την εξάπλωση των ΖΕΠ και στα νηπιαγωγεία. Η Στεφανία είχε έρθει σε επαφή με την ΠΕΑΝ που ήταν τότε υπό διάλυση γιατί όλες ήταν αναπληρώτριες ανά την Ελλάδα, άσε που δεν ήταν και πολλά άτομα, καμιά δεκαριά. Και της είχε πει η πρόεδρος: "Τώρα μας θυμηθήκατε; Όταν παρακαλούσαμε τις συναδέλφους να έρθουν στις συνελεύσεις μας δεν ενδιαφερόταν καμία". Τώρα όμως νομίζω ότι κάτι κάνουν τσούκου τσούκου. Πιστεύω δηλαδή ότι αν έρθουμε σε επαφή μαζί τους, ότι δε θα έχουν κανένα πρόβλημα να δραστηριοποιηθούμε κι εμείς στο σύλλογο. Στο κάτω κάτω όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος χιονάτη

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1249 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 07:15:28 pm »
Εγώ λέω να προσφύγουμε μόνο νηπιαγωγοί...αφήστε τις άλλες ειδικότητες.Έχουμε συγκεκριμένα αιτήματα.Κορίτσια κάποια πρέπει να συγκεντρώσει τα στοιχεία μας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:46:33 »

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1250 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 07:19:09 pm »
Εγώ λέω να προσφύγουμε μόνο νηπιαγωγοί...αφήστε τις άλλες ειδικότητες.Έχουμε συγκεκριμένα αιτήματα.Κορίτσια κάποια πρέπει να συγκεντρώσει τα στοιχεία μας.

Κορίτσια θα αναλάμβανα αλλα λογω ίωσης της μικρής μου πραγματικα δεν εχω καθόλου καθαρό μυαλό....

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #1251 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 07:56:38 pm »
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ
Η δημοσιοποίηση της πρόσληψης νηπιαγωγών από τα προγράμματα κοινωνφελούς εργασίας για τη στελέχωση των νηπιαγωγείων, πέρα από επετηρίδα και με μισθούς πείνας και η διαφαινόμενη (και διογκούμενη) αντίδραση των νηπιαγωγών και όχι μόνο (γιατί το μέλλον θα είναι ίδιο για όλους), έβαλε σε σκέψεις πολλούς...
Μέντορες, "συνδικαλιστές", καρεκλοκένταυροι και λοιπά έντερα του συστήματος, άρχισαν να "ταράζονται"! Έτσι (από χθες) πήραν φωτιά τα τηλέφωνα για να ενημερωθούν και να επιβάλουν σιωπή...Σήμερα, αυτοί που μέχρι χθες έδιναν και αριθμούς, σήμερα λοιπόν ψελλίζουν άγνοια...
Και αφού η ΔΟΕ συνάδελφοι φαίνεται να βρίσκεται σε συνδικαλιστική αργία, θα πρέπει να μπουν μπροστά οι Σύλλογοι. Τα α/θμια μας σωματεία μας θα πρέπει να πρωτοστατίσουν στον αγώνα για αποτροπή αυτών των διορισμών... Πρέπει να πρωτοστατίσουν να καλυφθούν άμεσα τα κενά των νηπιαγωγών με διορισμούς κανονικούς και να αφήσουν πλέον την καραμέλα "δεν υπάρχουν πιστώσεις".
Μαζική αντίδραση με πιέσεις παντού...
Και προσέξτε συνάδελφοι: Έχουν βάλει καλό περιτύλιγμα στην όλη τους προσπάθεια. Στόχος τους λέει είναι να πάνε τα προνήπια που σήμερα είναι στα σπίτια τους στο σχολείο και να ανοίξουν τα ολοήμερα τμήματα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι γονείς. Θέλουν με αυτό τον τρόπο να στρέψουν τους γονείς εναντίον μας. (Λες και εμείς δεν έχουμε τους ίδιους σκοπούς και στόχους)...
Από τώρα θα πρέπει να σχεδιαστεί η επόμενη μέρα.. .
Γιατί είναι κοντά...
Πολύ κοντά, δυστυχώς!

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #1252 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 07:57:18 pm »
Η Ευδοκία έχει αναλάβει τη συλλογή στοιχείων μας.Στέλνετε ονοματεπώνυμο, μόνιμη κατοικία, τηλέφωνο και mail.

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1253 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 08:10:33 pm »
Η Ευδοκία έχει αναλάβει τη συλλογή στοιχείων μας.Στέλνετε ονοματεπώνυμο, μόνιμη κατοικία, τηλέφωνο και mail.

Οκ raniasop!!σε ευχαριστούμε πολυ!!

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1254 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 08:25:43 pm »
Προσπαθώ να προλάβω τις εξελίξεις στο φόρουμ! Στις ώρες που δε βρίσκομαι στον υπολογιστή, έχουν προστεθεί καμιά 10αριά νέες σελίδες! Εδώ κάτι κινείται...
Είμαι μέσα σε όλα, στις κινήσεις που αποφασίστηκαν. Και στην προσφυγή σε εργατολόγο. Θα στείλω τα στοιχεία μου.
Μία από τις βασικές ενέργειές μας, που πρότεινε η evdokia, κρίνω ότι είναι η ενημέρωση των μονίμων στα σχολεία. Οι περισσότερες, το αντιληφθήκατε και στη συνάντηση χθες, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα!
Προτείνω να συντάξουμε ένα κείμενο, κι αν συμφωνείται αναλαμβάνω να το στείλω στα νηπιαγωγεία, τουλάχιστον της Περιφέρειάς μου, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (τα mail των σχολείων ίσως μπορέσουμε να τα βρούμε μέσω των ιστοσελίδων Πρωτοβάθμιας ανά τους νομούς).

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1255 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 08:30:09 pm »
Καλή ιδέα, jioannio!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #1256 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 08:35:17 pm »
ήδη τα έστειλα τα στοιχεία μου εγώ  ;)

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1257 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 08:36:28 pm »
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ
Η δημοσιοποίηση της πρόσληψης νηπιαγωγών από τα προγράμματα κοινωνφελούς εργασίας για τη στελέχωση των νηπιαγωγείων, πέρα από επετηρίδα και με μισθούς πείνας και η διαφαινόμενη (και διογκούμενη) αντίδραση των νηπιαγωγών και όχι μόνο (γιατί το μέλλον θα είναι ίδιο για όλους), έβαλε σε σκέψεις πολλούς...
Μέντορες, "συνδικαλιστές", καρεκλοκένταυροι και λοιπά έντερα του συστήματος, άρχισαν να "ταράζονται"! Έτσι (από χθες) πήραν φωτιά τα τηλέφωνα για να ενημερωθούν και να επιβάλουν σιωπή...Σήμερα, αυτοί που μέχρι χθες έδιναν και αριθμούς, σήμερα λοιπόν ψελλίζουν άγνοια...
Και αφού η ΔΟΕ συνάδελφοι φαίνεται να βρίσκεται σε συνδικαλιστική αργία, θα πρέπει να μπουν μπροστά οι Σύλλογοι. Τα α/θμια μας σωματεία μας θα πρέπει να πρωτοστατίσουν στον αγώνα για αποτροπή αυτών των διορισμών... Πρέπει να πρωτοστατίσουν να καλυφθούν άμεσα τα κενά των νηπιαγωγών με διορισμούς κανονικούς και να αφήσουν πλέον την καραμέλα "δεν υπάρχουν πιστώσεις".
Μαζική αντίδραση με πιέσεις παντού...
Και προσέξτε συνάδελφοι: Έχουν βάλει καλό περιτύλιγμα στην όλη τους προσπάθεια. Στόχος τους λέει είναι να πάνε τα προνήπια που σήμερα είναι στα σπίτια τους στο σχολείο και να ανοίξουν τα ολοήμερα τμήματα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι γονείς. Θέλουν με αυτό τον τρόπο να στρέψουν τους γονείς εναντίον μας. (Λες και εμείς δεν έχουμε τους ίδιους σκοπούς και στόχους)...
Από τώρα θα πρέπει να σχεδιαστεί η επόμενη μέρα.. .
Γιατί είναι κοντά...
Πολύ κοντά, δυστυχώς!

Ωραία τα λεει και με το μερος μας φαινεται ναναι ο κ.Καψαλακης αλλα πως εξαφανιστηκαν ολοι ρε παιδιά  εκτος απ'αυτον ειναιαπορίας άξιο.Ολοκληρη ΔΟΕ δεν επρεπε να βγαλει εστω μια ανακοινωση συμπαραστασης....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ,είναι πουλημενοι  και ανοητοι για να μην πω καμια βαρια κουβεντα ...

Στην ευδοκια στελνουμε π.μ;

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1258 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 08:41:53 pm »

Ωραία τα λεει και με το μερος μας φαινεται ναναι ο κ.Καψαλακης αλλα πως εξαφανιστηκαν ολοι ρε παιδιά  εκτος απ'αυτον ειναιαπορίας άξιο.Ολοκληρη ΔΟΕ δεν επρεπε να βγαλει εστω μια ανακοινωση συμπαραστασης....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ,είναι πουλημενοι  και ανοητοι για να μην πω καμια βαρια κουβεντα ...

+1 κι από μένα!

Αποσυνδεδεμένος fiona

• Πλήρες μέλος
  • οσο ζω..........ελπιζω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #1259 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 08:42:17 pm »
συγνωμη βρε παιδια η δοε που ειναι σε ολο αυτο?δεν πρεπει να το ψαξει αυτο?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182616
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)