0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είπαμε η ΔΟΕ τα χει "κάνει πλακάκια" με το υπουργείο. Προτίμησε να αφήσει ξεκρέμαστους όλους εμάς τους αναπληρωτές, για να αποφύγει τουλάχιστον για φέτος τη διαθεσιμότητα στους μόνιμους που συνεχίζουν οι περισσότεροι να "κοιμούνται ήσυχα" !!![/quoσυμφωνω,ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα με την ΔΟΕ
ναι δικιο εχεις...ετσι ειναι...και εννοειται οτι καποιες μονιμες νηπιαγωγοι,ειναι ακομα στην κοσμαρα τους.....τελειως ομως....η προισταμενη μου παντως στο νηπιαγωγειο,ειναι ενημερωμενη..δεν μπορω να πω...και για αυτο το προγραμμα του οαεδ....αλλα οι περισσοτερες δεν ειναι..και πρεπει να ενημερωθουν
Προσπαθώ να προλάβω τις εξελίξεις στο φόρουμ! Στις ώρες που δε βρίσκομαι στον υπολογιστή, έχουν προστεθεί καμιά 10αριά νέες σελίδες! Εδώ κάτι κινείται...Είμαι μέσα σε όλα, στις κινήσεις που αποφασίστηκαν. Και στην προσφυγή σε εργατολόγο. Θα στείλω τα στοιχεία μου. Μία από τις βασικές ενέργειές μας, που πρότεινε η evdokia, κρίνω ότι είναι η ενημέρωση των μονίμων στα σχολεία. Οι περισσότερες, το αντιληφθήκατε και στη συνάντηση χθες, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα!Προτείνω να συντάξουμε ένα κείμενο, κι αν συμφωνείται αναλαμβάνω να το στείλω στα νηπιαγωγεία, τουλάχιστον της Περιφέρειάς μου, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (τα mail των σχολείων ίσως μπορέσουμε να τα βρούμε μέσω των ιστοσελίδων Πρωτοβάθμιας ανά τους νομούς).[/quΚ εγώ αναλαμβάνω να στείλω σε όλα τα σχολεία του νομού μου και του νομού που ήμουν περυσι(μεσσηνια,ηλεία).¨εστειλα και τα στοιχεία μου στην evdokia.Ποιος θα αναλάβει την σύνταξη του κειμένου?