*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 426721 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sophia_pap

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #1260 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 08:48:00 pm »
είπαμε η ΔΟΕ τα χει "κάνει πλακάκια" με το υπουργείο. Προτίμησε να αφήσει ξεκρέμαστους όλους εμάς τους αναπληρωτές, για να αποφύγει τουλάχιστον για φέτος τη διαθεσιμότητα στους μόνιμους που συνεχίζουν οι περισσότεροι  να  "κοιμούνται ήσυχα" !!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:12:33 »

Αποσυνδεδεμένος Αγγελικη80

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60 Μονιμη Αναπληρωτρια
    • Προφίλ
« Απάντηση #1261 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 08:50:24 pm »
είπαμε η ΔΟΕ τα χει "κάνει πλακάκια" με το υπουργείο. Προτίμησε να αφήσει ξεκρέμαστους όλους εμάς τους αναπληρωτές, για να αποφύγει τουλάχιστον για φέτος τη διαθεσιμότητα στους μόνιμους που συνεχίζουν οι περισσότεροι  να  "κοιμούνται ήσυχα" !!!
[/quo
συμφωνω,ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα με την ΔΟΕ

Αποσυνδεδεμένος fiona

• Πλήρες μέλος
  • οσο ζω..........ελπιζω........
    • Προφίλ
« Απάντηση #1262 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 08:51:16 pm »
ναι δικιο εχεις...ετσι ειναι...και εννοειται οτι καποιες μονιμες νηπιαγωγοι,ειναι ακομα στην κοσμαρα τους.....τελειως ομως....η προισταμενη μου παντως στο νηπιαγωγειο,ειναι ενημερωμενη..δεν μπορω να πω...και για αυτο το προγραμμα του οαεδ....αλλα οι περισσοτερες δεν ειναι..και πρεπει να ενημερωθουν

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #1263 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 08:57:28 pm »

[/quo
συμφωνω,ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα με την ΔΟΕ

το μόνο που έχει μέλημα της η δοε είναι να μας διαβεβαιώνει,  ότι δεν μας αφορά το θέμα προσλήψεων μέσω οαεδ..μόνο όταν θα ναι πολύ αργά θα αρχίσουν οι μέντορές της να λένε πως είναι πέρα ως πέρα παράνομο.Στοιχηματίζετε ότι έτσι θα λειτουργήσουν??
ναι δικιο εχεις...ετσι ειναι...και εννοειται οτι καποιες μονιμες νηπιαγωγοι,ειναι ακομα στην κοσμαρα τους.....τελειως ομως....η προισταμενη μου παντως στο νηπιαγωγειο,ειναι ενημερωμενη..δεν μπορω να πω...και για αυτο το προγραμμα του οαεδ....αλλα οι περισσοτερες δεν ειναι..και πρεπει να ενημερωθουν

και ασφαλώς ελάχιστες είναι οι μόνιμες που γνωρίζουν το θέμα.  και δε νομίζω να τις απασχολεί καν...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:12:33 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1264 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:03:08 pm »
και εγώ έχω στείλει τα στοιχεία μου πριν από αρκετή  ώρα στην evdokia!!!!!!  να δούμε πόσες θα μαζευτούμε !!!!!!!

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #1265 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:05:14 pm »
καλό είναι να ενημερώσουμε και όσες άλλες ξέρουμε που δεν είναι μέλη εδώ ή δεν διαβάζουν το φόρουμ και να μας δώσουν και εκείνες τα στοιχεία τους !!

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1266 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:15:02 pm »
Εμείς που δουλεύουμε πάντως ενημερώνουμε όσο περισσότερους συναδέλφους μπορούμε για τη νέα κατάσταση. Είναι γεγονός και ποιος μπορεί να πει το αντίθετο οτι οι μόνιμες λίγο ενημερώνονται και πολυ λιγότερο αντιδρούν και μη μου πείτε οτι ειναι αντίδραση μια δυο μέρες απεργίας. Που είναι η πίεση στους αιρετούς, στη ΔΟΕ, στις πρωτοβάθμιες στις συμβούλους που ειναι και φίλες με πολλές παλιές νηπιαγωγούς;

Αποσυνδεδεμένος miloupaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1267 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:27:22 pm »
Προσπαθώ να προλάβω τις εξελίξεις στο φόρουμ! Στις ώρες που δε βρίσκομαι στον υπολογιστή, έχουν προστεθεί καμιά 10αριά νέες σελίδες! Εδώ κάτι κινείται...
Είμαι μέσα σε όλα, στις κινήσεις που αποφασίστηκαν. Και στην προσφυγή σε εργατολόγο. Θα στείλω τα στοιχεία μου.
Μία από τις βασικές ενέργειές μας, που πρότεινε η evdokia, κρίνω ότι είναι η ενημέρωση των μονίμων στα σχολεία. Οι περισσότερες, το αντιληφθήκατε και στη συνάντηση χθες, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα!
Προτείνω να συντάξουμε ένα κείμενο, κι αν συμφωνείται αναλαμβάνω να το στείλω στα νηπιαγωγεία, τουλάχιστον της Περιφέρειάς μου, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη (τα mail των σχολείων ίσως μπορέσουμε να τα βρούμε μέσω των ιστοσελίδων Πρωτοβάθμιας ανά τους νομούς).
[/qu
Κ εγώ αναλαμβάνω να στείλω σε όλα τα σχολεία του νομού μου και του νομού που ήμουν περυσι(μεσσηνια,ηλεία).¨εστειλα και τα στοιχεία μου στην evdokia.Ποιος θα αναλάβει την σύνταξη του κειμένου?

Αποσυνδεδεμένος miloupaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1268 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:28:17 pm »
Κ εγώ αναλαμβάνω να στείλω σε όλα τα σχολεία του νομού μου και του νομού που ήμουν περυσι(μεσσηνια,ηλεία).¨εστειλα και τα στοιχεία μου στην evdokia.Ποιος θα αναλάβει την σύνταξη του κειμένου?

Αποσυνδεδεμένος dorakigia

• Πλήρες μέλος
  • ...ό,τι είσαι, αυτό βλέπεις!!!! ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #1269 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:32:21 pm »
.....δεν ξερω αν μπορω να συμμετεχω σ αυτη την εξαιρετικη προσπαθεια, κοριτσια, κ εγω . εννοω οτι δουλευω σαν αναπληρωτρια ηδη  αλλα ο,τι χρειαστειτε κ απο μενα ειμαι προθυμη να συμμετεχω. ακομα κ στη συναντηση στην αθηνα θα προσπαθησω να ερθω. κ λεω προσπαθω γιατι εχω τα γνωστα προβληματα μετακινησης αναπληρωτων που συνεπαγεται ξανα μετακομιση , εξοδα, κουραση, ψυχικο ρακος...  κ πρακτικα οικονομικα ειμαι φτερο, μετα τις απεργιες . οπως κ να χει κανω οτι μπορω, με μην.  ερωτησεις σε υπουργειο,κ ο,τι αλλο διαβαζω εδω μεσα. κ για το δικηγορο συμφωνω κ θελω να συμμετεχω εστω κ ανωνυμα. ξερω οτι θα μας ερθουν στο κεφαλι ολων μας.... ενημερωστε με τι να κανω, αν μπορω να συμμετεχω . καλη δυναμη.....

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1270 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:39:52 pm »
Αξιόλογη η προσπάθεια που γίνεται εδώ!

Αποσυνδεδεμένος sofi9

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1271 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 09:57:06 pm »
καποιος σχολιασε στην σελιδα του μπρατη
Κύριε Μπράτη ο κός ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ που φωνάζει κ ωρύεται για το θέμα των νηπιαγωγών είναι χαζός; Έχει λόγο να σπείρει τον πανικό; Γιατί όλοι σας εκεί στη ΔΟΕ ποιείται την νήσσαν; Γιατί κανένας δεν μιλάει; Το μόνο που έχετε να μας πείτε είναι ότι: αν κάνουν αυτές τις προσλήψεις θα είναι απλά παράνομοι; Απλά περιμένετε να γίνει το τελεσίδικο για να αντιδράσετε; Αν αντιδράσετε...
Αμφισβητείται το ΦΕΚ: http://www.oaed.gr/.../GR_TYPOU/fek%20koinofelous%202013.pdf με υπογραφή ΑΡ

Αποσυνδεδεμένος gfnip

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1272 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 10:15:24 pm »
Στην σελίδα του οαεδ εχει αφαιρεθεί η κοινωφελή εργασία επειδή έληξε σήμερα η προθεσμία για  ΥΕ.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΤΣΟΥΗ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1273 στις: Οκτωβρίου 11, 2013, 10:17:49 pm »
Aκριβώς τα ίδια με τη Sofi9 διαπίστωσα κι εγώ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)