0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στείλε σε μήνυμα τα στοιχεία σου στην ευδοκια (όνομα, τηλ, διευθυνση, μαιλ)
μία φίλη και συνάδελφος ήρθε σε επαφή με την πρόεδρο του συλλόγου πρωτοβάθμιας Ροδόπης η οποία δήλωσε άγνοια για όλα αυτά. Είπε οτι ο εργατολόγος πρέπει να είναι άμεσα ευθύνη της ΔΟΕ και όχι δικής μας αφού ανήκουμε και μεις στη ΔΟΕ. Τώρα οργανώνουμε συνάντηση μαζί της αλλά και με τους αιρετούς του νομού, και στη συνέχεια θα πάμε στον περιφερειάρχη και στους τοπικούς βουλευτές.
Κορίτσια καλησπέρα κ απο μένα! Η επιστολή ετοιμάζεται?? Για να ξεκινήσουμε την προώθηση! εΊΝΑΙ ΤΌΣΑ πολλά τα ζητήματα που θα πρέπει να αναφερθούν με βασικό σαφώς το προγραμμα οαεδ όμως νομίζω οτι θα πρέπει να θιχτεί μέσα στην επιστολή και το θέμα ξεκλείδωμα-ξεπάγωμα πινάκων! Τέλος παντων ας έχουμε θετικά αποτελέσματα με αυτό που μας καίει περισσότερο τώρα και μετά συζητάμε και όλα τα υπόλοιπα,που είναι και πολλά! Αύριο ξεκινά μια δύσκολη εβδομάδα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
μπορώ να "αναλάβω" την 9η ομάδα (θράκη) αν θέλετε.
Η helenintza περιμένει απάντηση από το συντονιστικό, που ασχολούνται με την επιστολή μας, και μόλις της απαντήσουν και της τη στείλουν ξανά θα μας ενημερώσει η κοπέλα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Συναδέλφισσες,ας μην μπερδευόμαστε τώρα.Το κυρίαρχο ζήτημα είναι η «κινεζοποίηση» της εκπαίδευσης και μας αφορά όλους.Δεν είναι ούτε το ξεκλείδωμα των πινάκων,ούτε οι «εναπομείναντες» του τελευταίου κωλοασέπ,ούτε τα Ζεπ,τα Μεπ και όλα αυτά τα κέρατα.Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η επιστολή που συντάξαμε δεν κατάφερε να ξεπεράσει την συντεχνειακή μας εσωστρέφεια....Ας είναι.Είναι μια συλλογική,φιλότιμη προσπάθεια και αυτό,για την ώρα,αρκεί.
Σάμι, συμφωνώ μαζί σου, πλήρως! Τρέχουμε να προλάβουμε μια προκήρυξη που θα σημάνει την αρχή του τέλους για όλους μας! Τί είναι αυτό που ενδιαφέρει τους μόνιμους;; Με κάθε καλοπροαίρετη διάθεση, σίγουρα δεν είναι το ξεκλείδωμα των πινάκων! Και η αναφορά που έγινε στις επιπτώσεις που θα έχουν τα εν λόγω προγράμματα στους μόνιμους, προσοχή στους μόνιμους όχι σ' εμάς - δε στέλνουμε την επιστολή στους εαυτούς μας-, ελπίζω να είναι επαρκής και να γίνει σαφής! Ήδη, στην επιστολή μας, έγιναν αναφορές σε αρκετά ζητήματα. Όσο περισσότερα συμπεριλάβουμε, λοιπόν, τόσο μεγαλώνει το κείμενο στο μάτι (θα βαρεθούν και που θα το δουν, πόσο να το διαβάσουν!), τόσο βομβαρδίζονται και με πληροφορίες και δε μένει τίποτα στο τέλος, χάνεται η ουσία και ο στόχος...Και εφόσον έχουμε οργανωθεί, και απ' ό,τι βλέπω δουλεύει καλά, μπορούν ν' ακολουθήσουν κι άλλες επιστολές! Το θέμα ήταν να γίνει η αρχή!Και έγραψα πολλά και ξέρω ότι πολλοί κουράστηκαν να με διαβάζουν!!
Κοριτσια και αγορια καλησπέρα!!! Ομολογω οτι 3 μερες τωρα μου εχουν βγει τα ματια στον υπολογιστή... Δεν ξέρω πιο θα ειναι το αποτελεσμα της όλης προσπάθειας αλλά θελω να ελπίζω. Λυπάμαι που δεν μπορώ να σας μεταφέρω τα μηνυματα που έχω λάβει αυτές τις μέρες... Αφού καταφέραμε να κινητοποιήσουμε κ τον ακατανόμαστο.. χαχαχα.. τι να πω... Λοιπόν στα δικά μας τώρα! Μέχρι στιγμής μου έχουν δηλώσεις τα στοιχεία τους 120 άτομα (φιλοδοξώ ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί). Μαζί με την Aggeliki84 χωρισαμε 10 ομάδες με βάση τις περιοχές οι οποίες είναι εξής:1η Νησια Ιονιου2η Κρήτη3η Νησιά Αιγαίου- Κυκλάδες4η Πελοπόννησος5η Αττική- Πειραιάς6η