0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
προκυρηξη του Α.Σ.Ε.Π. με αριθ. 3Π/2008 ΦΕΚ 516/08.10.2008.... δεν υπαρχει προκυρηξη του ασεπ 2009, 31/1/2009 και 1/2/2009 ηταν οι γραπτες εξετασεις ....ή εστω ας γραφτει σκετο ΑΣΕΠ 2008, νομιζω το αλλο ειναι λαθος
Μήπως θα ήταν καλό να έρθουμε σε επαφή με το Μητρόπουλο το βουλευτή του Σύριζα που είναι και εργατολόγος;Ίσως λέω επειδή ανήκει στην αντιπολίτευση και έχει και την ειδικότητα που μας αφορά να βοηθήσει.
Μ' αρέσει η κριτική που ασκήσατε παιδιά! Φωνές που πρέπει ν' ακούγονται, καθώς τα "like" μόνο δε βελτιώνουν, δεν δίνουν άλλες παραμέτρους, γενικώς δεν αρκούν (εκτός ότι είναι συνδεδεμένα με το φίλτατο fb!!). Δεν είναι απλά του να συντάξει κάποιος ένα κείμενο και φύγαμε! Είχατε διαβάσει άραγε την επιστολή πιο μπροστά; Ή τώρα ήταν η πρώτη σας επαφή; Για να λαμβάναμε υπόψιν τις θέσεις σας νωρίτερα, μιας που συζητούσαμε διαρκώς για την επιστολή σ' αυτό το θέμα...
σου απαντώ εκ μερους κοπέλας που παρακολουθει το forum αλλά δεν μπορει να γινει μελος. είχε προσωπικη τηλεφωνική επικοινωνια με τον Μητρόπουλο, ο οποίος την παρέπεμψε σε συνεργάτη του εργατολογο για να της δωσει τελικά άκυρο!
Αν ρωτάς εμένα jioannio; οχι, δεν εχω διαβάσει.Δεν υποβαθμίζω την επιστολή ,δεν κριτικάρω,Μιαν γενική και αόριστη αν θέλεις επισήμανση έκανα για την πιθανη βελτίωση της ως τρίτο μάτι ,χωρις να "απαιτω" πως ειναι σωστή και πρεπει να γινει αποδεκτη η αποψη μου.
νομιζω κι εγω καλυτερα ειναι να πουμε αδιοριστοι αναπληρωτες νηπιαγωγοι και οχι ανεργοικια επιπλεον μηπως αντι για ψαλιδια ακουγεται καλυτερα το εκπαιδευτικο σας εργο η κατι τετοιο? γιατι με τη λεξη ψαλιδια ειναι σαν να ασχολουμαστε κυριως με χειροτεχνιες κτλ. θεωρω οτι πρεπει να φαινεται οτι η δουλεια μας ειναι σημαντικη!!